Rowenta Пилосос без мішка Compact Power XXL RO4886

код товару: RO4886EA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Пилосос без мішка Compact Power XXL RO4886:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип безмішковий
контейнерний
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Потужність всмоктування 2100 Вт
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 2.5 л
Живлення мережа
Габарити ( ВxШxГ ) 27.6x40.9x29.1 см
Вага 6.1 кг
Основні
Тип безмішковий
контейнерний
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Потужність всмоктування 2100 Вт
Регулятор потужності На ручці
Система фільтрації
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 2.5 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Особливості
Комплектація фільтр HEPA
турбощітка
паркетна щітка
Фізичні
Рівень шуму 75 дБ
Живлення мережа
Довжина мережевого шнура 6.2 м
Радіус дії 8.8 м
Габарити ( ВxШxГ ) 27.6x40.9x29.1 см
Колір бежевий
Вага 6.1 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 330 мм
Довжина 500 мм
Вага 7.30 кг
Об'єм 0.0479 м3
Пилосос без мішка Rowenta Compact Power XXL Canister ідеально підходить для будь-якого домашнього прибирання. О'єм XXL 2,5 л забезпечує більш легке прибирання та очищення контейнера. Відкрийте для себе пилосос, розроблений для максимальної зручності. Довготривалі результати досягаються завдяки вдосконаленій технології Cyclonic, яка забезпечує глибоке очищення з винятковим рівнем сепарації повітря та пилу. Все це завдяки потужному поєднанню технології EffiTech Motor і високоефективній всмоктувальній насадці, що забезпечує чудові результати прибирання день у день.
4499 грн*
немає в наявності
Де купити: Rowenta Пилосос без мішка Compact Power XXL RO4886:
Інтернет магазини
Mekka
Пылесос Rowenta контейнерный Compact Power XXL, 550Вт, конт пыль -2.5л, НЕРА 13, минитубощетка, коричневый (RO4886EA)
Vencon.ua
Rowenta Compact Power XXL RO4886
nasha-stroyka.com.ua
Пилосос без мішка Rowenta Compact Power XXL RO4886
Жжук (zhuk.ua)
Пылосос без мішка ROWENTA Compact Power XXL RO4886
Національні мережі
Epicentr
Пылесос Rowenta Compact Power XXL RO4886EA

 Потужний та надійний помічник

Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA порадує вас якістю збирання. Робота заснована на пилозбірнику з удосконаленою системою циклон та зручним об'ємом 2,5 літрів, та сучасному високоефективному двигуні EffiTech, що забезпечує більшу автономність та легкий процес прибирання у приміщеннях будь-якої площі. Ергономіка та максимальний комфорт експлуатації – основні переваги моделі, за які стильний та функціональний пилосос цінують користувачі.

Фото 1 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA
Фото 2 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA

Сучасний дизайн

Компактні габарити та ергономічна конструкція дають можливість легко працювати з Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA будь-якому члену сім'ї, а для зберігання скромного трудяги можна виділити навіть найменшу шафу. Обтічна форма корпусу та відсутність гострих, виступаючих елементів гарантує безпеку користування та полегшує обслуговування виробу в цілому. Процес прибирання йде легко і швидко, що є актуальним для користувачів, які цінують особистий час.

Продумана конструкція

Продумана конструкція дозволяє за лічені секунди дістати і поставити контейнер пилозбірника на місце. Унікальна технологія сепарації пилу Cyclonic, реалізована в пилозбірнику, відповідає за якісний збір сухого сміття та ретельне ущільнення його в контейнері, що полегшує його очищення та повністю виключає контакт людини із забрудненнями. Потужність всмоктування практично не залежить від ступеня заповнення контейнера, що дозволяє з однаковою ефективністю працювати протягом усього процесу.

Фото 3 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA
Фото 4 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA

Інноваційне рішення

Завдяки гнучкому ударостійкому шлангу можна легко проникнути навіть під диван або за меблеву стінку. Телескопічна конструкція труби дозволяє подовжувати або вкорочувати її на потрібну висоту, щоб розширити радіус збирання або навпаки очистити малогабаритну площу. Фірмовий мотор Effitech з покращеною турбіною та оптимізованими вугільними щітками дозволяє при мінімальному споживанні енергії в 550 Вт працювати з потужністю, порівнянною з моделями преміум-класу по 2,1 кВт.

Універсальний підхід

Передбачені: комбінована щітка для гладкої та ворсової підлоги, турбощітка для збору волосся та вовни, широка меблева насадка для чищення оббивки, вузьке щілинне сопло, а також спеціальна делікатна паркетна насадка. Багаторівнева система фільтрації відповідає за бездоганну чистоту повітря навіть на мікрорівні. Завдяки сучасному НЕРА-фільтру глибокого очищення повністю усуваються найдрібніші частинки бруду та пилу, а також небезпечні мікроорганізми.

Фото 5 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA
Фото 6 Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA

Комфорт експлуатації

Модель зі спеціальною ручкою для зручності перенесення пилососа в потрібне місце дозволяє без проблем пересуватися по будинку, планомірно прибираючи у кожному приміщенні. Пара широких, масивних коліс полегшує рух Rowenta COMPACT POWER XXL RO4886EA по кімнаті, щоб дістатися найвіддаленіших куточків і важкодоступних місць.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів