Rowenta Пилосос без мішка SILENCE FORCE CYCLONIC Classic RO7212EA

код товару: RO7212EA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Rowenta Пилосос без мішка SILENCE FORCE CYCLONIC Classic RO7212EA:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип безмішковий
контейнерний
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Потужність всмоктування 2100 Вт
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 2.5 л
Габарити ( ВxШxГ ) 31.3 x 28.5 x 45.5 см
Вага 6.79 кг
Основні
Тип безмішковий
контейнерний
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Потужність всмоктування 2100 Вт
Регулятор потужності на корпусі
На ручці
Система фільтрації
Тип пилозбірника Контейнер
Обсяг пилозбірника 2.5 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Особливості
Комплектація фільтр HEPA
вихідний фільтр
Фізичні
Рівень шуму 69 дБ
Довжина мережевого шнура 6.2 м
Радіус дії 8.8 м
Габарити ( ВxШxГ ) 31.3 x 28.5 x 45.5 см
Колір чорний
Вага 6.79 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 330 мм
Довжина 570 мм
Вага 8.00 кг
Об'єм 0.0715 м3
Rowenta RO7212EA – побутова модель пилососу, яка підійде для кожного будинку, для швидкого та якісного прибирання будинку чи квартири. Радіус збирання залежить від шнура живлення та становить у цьому випадку 8 метрів. Таким чином, ви зможете швидко прибрати досить велику площу вашого приміщення. Як пилозбірник використовується циклонний контейнер.
7999 грн*
немає в наявності
Де купити: Rowenta Пилосос без мішка SILENCE FORCE CYCLONIC Classic RO7212EA:
Mekka
Пылесос Rowenta контейнерный Silence Force Cyclonic Classic, 550Вт, конт пыль -2.5л, НЕРА, индикатор заполнености контейнера, черный (RO7212EA)
Vencon.ua
Rowenta Silence Force Cyclonic Classic RO7212EA

Гармонія продуктивності та безшумності

Пилосос Rowenta Silence Force Cyclonic Classic RO7212EA - це продуктивна, ефективна модель безмішкового типу з найнижчим рівнем шуму серед свого класу. Гармонійне поєднання ефективності глибокого очищення з покращеною ергономікою дизайну. Двопозиційна насадка для якісного прибирання сміття та пилу забезпечує легке ковзання по будь-якому підлоговому покриттю. Легкий, енергоефективний, функціональний та потужний пилосос працює практично безшумно. Ідеальне прибирання без зайвих зусиль.

Фото 1 Rowenta Silence Force Cyclonic Classic RO7212EA
Фото 2 Rowenta Silence Force Cyclonic Classic RO7212EA

Високий енергетичний рейтинг 4 зірки

Продуктивний пилосос Rowenta RO7212EA має низьке енергоспоживання класу А+. Завдяки цьому енергія раціонально розподіляється та використовується у меншому обсязі. При цьому помічник з прибирання має високу потужність з ручним регулюванням на ручці завдяки оптимізованому повітряному потоку циклонної системи. Пилосос для сухого прибирання гарантує ретельне очищення з мінімальними витратами енергії та зусиль за рахунок спеціальної двопозиційної щітки. Легко підтримуйте ідеальну чистоту будинку чи офісу.

Передова технологія двигуна Effitech

Дана модель ефективно справляється з пилом та забрудненнями, споживаючи при цьому меншу кількість електроенергії. Така енергоефективність обумовлена використанням унікальної технології нової системи двигуна Effitech. Високотехнологічний двигун має споживану потужність 550 Вт, гарантуючи високу постійну інтенсивність повітряного потоку. Пилосос легко справляється з прибиранням будь-яких покриттів, включаючи килими з довгим ворсом, не залишаючи пилу жодного шансу. Економічність, потужність та довговічність!

Фото 3 Rowenta Silence Force Cyclonic Classic RO7212EA
Фото 4 Rowenta Silence Force Cyclonic Classic RO7212EA

Комфорт використання

Пилосос призначений для сухого прибирання та оснащений об'ємним містким пилозбірником на 2,5 л. Пластиковий бак забезпечує ефективне довгострокове прибирання та хорошу автономність. Спеціально розроблений контейнер особливої конструкції легко виймається та очищається за допомогою одного простого руху. Пилосос класичного типу має ідеальну маневреність за рахунок великих коліс та плавно переміщається у будь-якому бажаному напрямку. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів