Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор DOTS Дошка для повідомлень 41951

LEGO Конструктор DOTS Дошка для повідомлень 41951

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор DOTS Дошка для повідомлень 41951:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри набір деталей
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Dots
Тип дошка для повідомлень
Основні
Вид конструктор
Тип гри набір деталей
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Dots
Тип дошка для повідомлень
Кількість деталей 531 шт
Розвиток уява
дрібна моторика
посидючість
фантазія
колірне сприйняття
креативність
логіка
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 50 мм
Довжина 220 мм
Вага 0.41 кг
Об'єм 0.0030 м3
Поділися своєю думкою з усім світом за допомогою цього чудового набору LEGO® DOTS «Дошка для повідомлень»! З'єднай пластини у дошку та повісь її у будь-якому зручному місці. Створюй власні дизайни та повідомлення за допомогою плиток. Творити стає ще цікавіше з набором елементів DOTS «Літери» (41950) (продається окремо). Дошку можна повісити вертикально або горизонтально, а також розділити на дві маленькі дошки. Прикрашай життя — невдалих варіантів не існує!
немає в наявності
Бажаєте отримати набір для творчості, щоб зробити заяву? Зверніть увагу на цей набір LEGO® DOTS Дошка для повідомлень (41951)! Набір покликаний заохочувати художню творчість та пропонує юним майстрам віком від 6 років можливість створювати та демонструвати власні повідомлення та персоналізувати їх відповідно до настрою, захоплень або декору кімнати.

Донести інформацію У цей набір входять 2 пластини 16x16, елементи для рамки та підвішування, а також безліч плиток веселих кольорів та форм, включаючи вигнуті елементи 2x2, які допоможуть дітям створювати шрифти різних стилів. Набір дозволяє дітям прикрашати свої дошки як їм подобається: повідомленнями, візерунками або тим, і іншим, щоб дійсно розвивати свої творчі здібності. Свобода самовираження

Набори DOTS знайомлять дітей із радістю та творчістю гри в той час, як вони збирають та оформлюють різні набори. Цей набір – та інші набори DOTS (продаються окремо) – підходить до всього, адже магію обмежує лише уява дитини. Набір стане чудовим подарунком на свята — з багатством творчих можливостей, яке оцінить кожен любитель мистецтва та творчості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів