Akko Клавіатура 3087 Horizon Akko CS Radiant Red, RU, Blue/Black

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Akko Клавіатура 3087 Horizon Akko CS Radiant Red, RU, Blue/Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /Type C
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /Type C
Формат Геймерські
Тип перемикачів CS Radiant Red
Кількість клавіш 87 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
Фізичні
Колір чорний з синім
Вага 950 г
Габарити ( ВxШxГ ) 40 x 360 x 140 мм
Матеріал PBT-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 190 мм
Довжина 60 мм
Вага 1.45 кг
Об'єм 0.0046 м3
Akko Horizon 3087 раціонально використовує свій середній формфактор, не втрачаючи жодного міліметра простору. Має 87 клавіш, зокрема стрілки, цифри та повний набір функціональних клавіш у верхньому ряду.
немає в наявності
Клавіатура
AKKO 3087 Horizon
(із перемикачами Akko CS Radiant Red)
Синьо-жовті барви горизонту
Клавіатура Akko 3087 Horizon – одна з найпопулярніших клавіатур серії Akko 3087, в яку увійшли дизайнерські механічні клавіатури з розкладкою на 87 клавіш – оптимальний розмір як для ігор, так і для роботи. З огляду на компактність і невелику вагу, ці кейборди зберігають сполучення основних клавіш та клавіш зі стрілками.
На створення механічної клавіатури Akko 3087 Horizon розробників надихнули синьо-жовті кольори природи на горизонті, коли вранішнє сонце сходить над водоймами. Загалом кольорова гама переважно темно-синя, а різні відтінки символізують схожість неба та води. Унікальне поєднання краси природи та кольорів, що зробить ігровий простір яскравим та унікальним.
Яскравий дизайн, надійні технології

Ігрові клавіатури Akko оснащені окремим кабелем Type-C для широкої сумісності та зручності використання. Двоступінчасті ніжки мають три рівні налаштувань висоти. PBT-пластик забезпечує тривалий термін служби ігрової техніки без вицвітання.

Завдяки функції N-key rollover (NKRO) клавіатура підтримує одночасні натискання клавіш без конфліктів, що важливо для оптимізації ігрового процесу.

Подвійні ковпачки клавіш PBT DOUBLE-SHOT надзвичайно міцні та стійкі до зношування навіть протягом десятиліть, а написи особливо яскраві, чіткі та контрастні.

Для кейбордів та наборів клавішних ковпачків Akko запровадив виробництво ковпачків у новому профілі ASA, що неодмінно сподобається любителям високих клавіатур. Це унікальний профіль клавішних ковпачків, який має таку саму висоту, як і профілі OEM, але сферичної форми. Кейборди в такому профілі створені, щоби виділятися на столі та кастомізувати ігровий простір. Профіль ASA дарує відчуття роботи за вінтажним обладнанням, що супроводжується унікальним звуком натискання клавіш.

Перемикачі Akko V2
Akko V2 – це механічні перемикачі, створені Akko із дотриманням усіх стандартів якості, підвищеним рівнем змащування та можливістю вибору світчів з огляду на власні вподобання друку та гри.
Механічні перемикачі Akko CS Radiant Red
Найважчі лінійні перемикачі з усієї лінійки Akko CS. Вони мають силу спрацювання 53 г та прогресивну пружину завдовжки 18 мм.
53 г
робоча сила
1.9 мм
хід активації
3.5 мм
повний хід
Type your dream!
Компанія Akko була заснована у 2016 році в Шеньчжені (Китай) і спеціалізується на виробництві пристроїв ігрової периферії з унікальним дизайном та інноваційними технологіями. Бренд має чи не найширший у світі асортимент розкладок механічних клавіатур, наборів перемикачів, ковпачків у різних профілях та ігрових поверхонь, що дає змогу постійно кастомізувати свою ігрову техніку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів