Akko Клавіатура 3087 Steam Engine Akko CS Radiant Red, RU, Grey/Red

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Akko Клавіатура 3087 Steam Engine Akko CS Radiant Red, RU, Grey/Red:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /Type C
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /Type C
Формат Геймерські
Тип перемикачів CS Radiant Red
Кількість клавіш 87 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
Фізичні
Колір сірий
червоний
Вага 950 г
Габарити ( ВxШxГ ) 40 x 360 x 140 мм
Матеріал PBT-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 190 мм
Довжина 60 мм
Вага 1.45 кг
Об'єм 0.0046 м3
Механічна клавіатура Akko 3087 Steam Engine – це найкращий подарунок для всіх шанувальників всесвіту стимпанку та любителів ретродизайну в своєму ігровому просторі. Модель 3087 виготовлена в компактному розмірі та має 87 клавіш. Akko 3087 Steam Engine підтримує нове з'єднання USB-C.
немає в наявності

Універсальність
87 клавіш – найкращий вибір для користувачів. Завдяки компактному розміру не займає багато місця на робочому столі й має естетичний вигляд.

Яскрава, технологiчна та стильна iгрова периферiя Akko

Akko спеціалізується на виробництві ігрової периферії з унікальним дизайном та інноваційними технологіями. Виробник пропонує найбільший вибір механічних клавіатур. Знайомимося із серією Akko 3087.

Akko 3087: стиль у кожному дотику

Akko 3087 — це дизайнерські механічні клавіа­тури з розкладкою на 87 клавіш. З огляду на оптимальний розмір моделі будуть зручними як для ігор, так і для роботи. До того ж компактна та легка клавіатура зберігає сполучення основних клавіш і клавіш зі стрілками.

Ігрові кейборди оснащено окремим кабелем Type-C для широкої сумісності та зручності використання. Двоступінчасті ніжки мають три рівні налаштування висоти. А PBT-пластик, з якого виготовлено ковпачки клавіатури, забезпечує тривалий термін служби без вицвітання.

У портфоліо бренда є розкладки механічних клавіатур, набори перемикачів, ковпачків та ігрових поверхонь, що дає змогу постійно кастомізувати свою ігрову техніку. Перемикачі власного виробництва Akko Custom Series (CS) подарують нові відчуття від друку. Окрім високої якості, що відповідає суворим стандартам, однією з основних особливостей світчів Akko CS є прогресивна спіральна пружина, розмір якої варіюється в різних типах перемикачів.

Механічна ігрова клавіатура Akko 3087 Horizon

Синьо-жовтий — це не просто «новий чорний» у всьому світі. Це кольори, що останніми місяцями стали символом незламності та сміливості для всієї планети. Механічна клавіатура Akko 3087 Horizon — це натхнення синьо-жовтими кольорами природи на горизонті, коли вранішнє сонце сходить над водоймою. Основний колір переважно темно-синій, а різні відтінки синього символізують поєднання неба та води.

Механічна ігрова клавіатура Akko 3087 Mirror of the Sky

Пам’ятаєте, які образи виникали, коли можна було безпечно споглядати блакить мирного неба? Саме вона надихнула дизайнерів Akko на створення технологічної та комфортної механіки — кейборда Akko 3087 Mirror of the Sky. Модель у блакитних і синіх кольорах доступна на 7-ми видах перемикачів — Akko CS та Cherry MX.

Механічна ігрова клавіатура Akko 3087 Matcha Red Bean

Дизайн ігрової механіки Matcha Red Bean — це перенесення в технології контрастів колірної гами природи. Поєднання чаю матча та червоних бобів є класичним рецептом, що збалансовує гіркоту та солодкість. Мікс червоного й відтінків зеленого дарує справжню візуальну насолоду та чудово доповнює ігровий простір. Akko прагне, аби ця клавіатура дарувала радість і задоволення від роботи та розваг.

Механічна ігрова клавіатура Akko 3087 Steam Engine

Steam Engine — найкращий подарунок усім шанувальникам всесвіту Steampunk і ретродизайну в ігровому просторі. Традиції уявного світу, що розвивається на парових двигунах, передають гранітно-сірі кольори кейборда та випалені помаранчеві ковпачки.

Специфікації Akko 3087

  • Інтерфейс підключення USB Type-C ,+3
  • Матеріал кейкапів PBT-пластик
  • Anti-Ghosting Keys - необмежена кількість одночасних натискань
  • Підсвічування клавіатури немає
  • Вага 950 г
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів