Akko Клавіатура 5108 Macaw Akko CS Radiant Red, RU, Black/Blue

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Akko Клавіатура 5108 Macaw Akko CS Radiant Red, RU, Black/Blue:
Основні параметри
Повний список параметрів
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Геймерські
Основні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Класичні
Геймерські
Тип перемикачів Akko CS Radiant Red
Підсвічування
Особливості
Колір клавіш чорний
синій
Додатково
Особливості N-key rollover (NKRO)
Фізичні
Колір чорний з синім
Вага 1200 г
Габарити ( ВxШxГ ) 41х440х132 мм
Матеріал пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 490 мм
Висота 230 мм
Довжина 60 мм
Вага 1.75 кг
Об'єм 0.0068 м3
Механічна ігрова клавіатура Akko 5108 Macaw є продовженням серії периферії Akko, присвяченої яскравому сімейству папуг Ара (англ. Macaw). Це повнорозмірна дротова клавіатура, що вирізняється контрастним дизайном завдяки поєднанню синього та жовтого кольорів, притаманних тропічним птахам.
немає в наявності
Клавіатура
Akko 5108 Macaw
(із перемикачами Akko CS Radiant Red)
Натхнення яскравими екзотичними птахами в ігровому просторі
Механічна ігрова клавіатура Akko 5108S є складовою цілої серії периферії Akko, присвяченої яскравому сімейству папуг Ара (англ.: «Macaw»). Це повнорозмірна дротова клавіатура, яка вирізняється контрастним дизайном, у якому вдало поєднано сині та жовті кольори. Таке саме красиве природне поєднання кольорів має оперення тропічних птахів, звідси й походить назва серії.
Яскравий дизайн,
надійні технології
Ігрові клавіатури Akko мають окремий кабель Type-C для широкої сумісності та зручності використання. Двоступінчасті ніжки можна регулювати за висотою (три рівні). PBT-пластик забезпечує тривалий термін служби ігрової техніки без вицвітання.
Для кейбордів та наборів клавішних ковпачків Akko запровадив виробництво ковпачків у новому профілі ASA, що неодмінно сподобається любителям високих клавіатур. Це унікальний профіль клавішних ковпачків, який має таку саму висоту ковпачків, як і профілі OEM, але сферичної форми. Кейборди в такому профілі створені, щоби виділятися на столі та кастомізувати ігровий простір. Профіль ASA дарує відчуття роботи за вінтажним обладнанням, що супроводжується унікальним звуком натискання клавіш.

Завдяки функції N-key rollover (NKRO) клавіатура підтримує одночасні натискання клавіш без конфліктів – це важливо для оптимізації ігрового процесу.

Подвійні ковпачки клавіш PBT DOUBLE-SHOT надзвичайно міцні та стійкі до зношування навіть протягом десятиліть, а написи особливо яскраві, чіткі та контрастні.

Крім того, клавіатура має 5-контактний рознім із можливістю «гарячої заміни».

Перемикачі Akko Custom Switch
Перемикачі Akko Custom Switch (CS) – це трипінові перемикачі, створені для отримання більш приємних відчуттів від друку (з огляду на відгуки користувачів). Окрім суворішого стандарту контролю якості, однією з основних особливостей Akko CS є прогресивна спіральна пружина, що забезпечує широкі та унікальні можливості набору тексту, до того ж різні перемикачі мають і різний розмір самої пружини, що впливає на характеристики друку. Мета випуску серії Custom Switch – запропонувати більше можливостей користувачам, оскільки кожна крихітна зміна дарує новий, чимраз кращий досвід набору тексту.
Механічні перемикачі Akko CS Radiant Red
Найважчі лінійні перемикачі з усієї лінійки Akko CS. Вони мають робочу силу 53 г та подовжувальну пружину завдовжки 18 мм.
53 г
робоча сила
3.5 мм
загальний хід
1.9 мм
хід активації
Type your dream!
Компанія Akko була заснована у 2016 році в Шеньчжені (Китай) і спеціалізується на виробництві пристроїв ігрової периферії з унікальним дизайном та інноваційними технологіями. Бренд має чи не найширший у світі асортимент розкладок механічних клавіатур, наборів перемикачів, ковпачків у різних профілях та ігрових поверхонь, що дає змогу постійно кастомізувати свою ігрову техніку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів