Nintendo Ігрова консоль Switch (неоновий червоний/неоновий синій)

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nintendo Ігрова консоль Switch (неоновий червоний/неоновий синій):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип приставки портативна
Вбудована пам'ять, ГБ 32 Розширити пам'ять консолі можна за допомогою сумісної картки microSD (продається окремо)
Колір корпусу синій
червоний
неоновий
Основне
Тип приставки портативна
Вбудована пам'ять, ГБ 32 Розширити пам'ять консолі можна за допомогою сумісної картки microSD (продається окремо)
Процесор NVIDIA Tegra
Дисплей
Вбудований екран Ємнісний сенсорний екран / 6,2 дюйма, LCD / дозвіл: 1280x720
Підтримка HD Дозвіл в режимі ТВ: 1920x1080, 60 кадрів в секунду
Додатково
Інтерфейси USB /Type-C
WiFi /IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth /v4.1
Час роботи від батареї Близько 4,5-9 годин
Фізичні характеристики
Колір корпусу синій
червоний
неоновий
Маса, г 398
Габарити, (ШхВхГ) 102 мм x 239 мм x 13,9 мм мм з прикріпленими Joy-Con
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Висота 100 мм
Довжина 200 мм
Вага 1.57 кг
Об'єм 0.0070 м3
Насолоджуйтесь відеоіграми на домашній консолі навіть без телевізора. Nintendo Switch може підлаштовуватися під ситуацію, так що Ви можете грати в улюблені ігри, навіть не дивлячись на напружений ритм життя. Це нова ера, в якій вам не доведеться міняти свій спосіб життя, щоб грати у відеоігри. Ваша консоль підлаштується під ваш спосіб життя. Насолоджуйтесь іграми завжди, скрізь і з усіма!
немає в наявності
Особливості:
Три ігрові режими:
Режим ТВ: Зберіться у великого екрану і грайте в компанії друзів. Підключіть консоль до телевізора і насолоджуйтеся іграми в HD на великому екрані;
Настільний режим: Поділіться екраном, поділіться веселощами. Відкиньте опору консолі і грайте разом з друзями на екрані консолі;
Портативний режим: Візьміть з собою великий і прекрасний екран. Підключіть контролери Joy-Con, беріть консоль з собою і грайте де завгодно.

На кожній стороні Nintendo Switch розташоване по контролеру Joy-Con, які працюють в парі.
Якщо ви встановите два Joy-Con в тримачі Joy-Con, у вас вийде традиційний контролер. Без власника вони функціонують як два окремих повноцінних контролера.

Грайте, навіть коли немає світла з Nintendo Switch

У ці важкі часи, коли точиться війна, обмежується постачання електроенергії, Nintendo Switch допоможе дорослим і дітям відволіктися від тривог сьогодення та поринути в захопливі пригоди, адже консоль повністю автономна.

Загалом Nintendo Switch – сімейна консоль, тож кожен член родини зможе грати в ігри, що йому до вподоби: Skyrim, Witcher, Minecraft, Fortnite, FIFA, Mortal Kombat, Hades, Diablo, фітнес-ігри та багато-багато іншого!

Kirby and the Forgotten Land

Краща сімейна гра 2022 року за версією The Game Awards 2022. Вона вийшла 25 березня цього року й потіснила з першого місця в британському чарті продажів гру року Elden Ring. Ця гра завойовує прихильність геймерів простотою, цікавою механікою та кооперативним режимом.

Кірбі завжди вмів копіювати здібності своїх ворогів завдяки всмоктуванню та ковтанню опонентів. Якщо ворог дихав полум’ям, то після його поглинання Кірбі теж міг «виригати» вогонь, а якщо противник мав напохваті бомби, значить наш герой теж обзаведеться ними. А ще Кірбі навчився поглинати предмети, як-то конуси, сходи та навіть автомобілі!

Світ доволі великий, щоби знайти всі секрети знадобиться чимало часу. Але знаходити їх цікаво, а якщо грати разом із другом — подвійне задоволення. Kirby and the Forgotten Land — дивовижний платформер, який захоплює своєю атмосферою, механікою, загадками, музикою та іншим.

Super Mario Odyssey

Це один із тих ексклюзивів Nintendo, заради якого купують консоль Switch. Попри те, що гра вийшла ще у 2017 році, вона досі захоплює гравців. Станом на березень 2021 року в світі було продано 21,95 млн копій гри. Маріо знайомиться з новим героєм — Шляпником, завдяки якому гравець може перетворитися на будь-якого персонажа, якого він зможе «зашляпити», навіть на динозавра Т-Рекса!

Можливість понад п’ятдесяти перетворень гарантує, що нудно не буде. До того ж тут можна побудувати вежу з дюжини грибочків і підкотити до жіночки­-гумби, щоб отримати «блакитний місяць». Можна перетворитися на танк і з криком «Смерть русні!» влаштувати в чарівному світлі філію Чорнобаївки.

Щодо сюжету: Боузер викрав принцесу Піч та прагне з нею одружитися, а герой Маріо, мандруючи світами на кораблі «Одісея», намагається зірвати його плани. Світи різноманітні: тут і Нью-Йорк, і пустеля, і Арктика та багато інших, які цікаво досліджувати самостійно чи в компанії друзів. Super Mario Odyssey входить до вищої ліги платформерів усіх часів і є однією з найкращих ігор на Nintendo Switch.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів