Super Mario Odyssey (Switch)

код товару: 045496420901
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Super Mario Odyssey (Switch):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Arcade
Видавець Nintendo
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Arcade
Розробник Nintendo
Видавець Nintendo
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Особливості
Кількість гравців 1
Додатково
Розмір коробки 10 х 170 х 100 мм
Вага 50 г
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 100 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0002 м3
Боузер в черговий раз вкрав принцесу Піч! Тепер він хоче влаштувати саму розкішне весілля в історії! Наречений-колючкін відправився в кругосвітню подорож, щоб скоротати час до торжества. Тільки Маріо може наздогнати його і розбудувати матримоніальні плани, але бридкі Брудлі весь час заважають!
2999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Super Mario Odyssey (Switch):
Mekka
Игра консольная Switch Super Mario Odyssey, картридж (045496420901)
Skay.ua
Игра Super Mario Odyssey (Nintendo Switch, rus язык)
Telemart
Super Mario Odyssey (Nintendo Switch) (045496420901)
kidis.ua
Игра для Nintendo Switch Games Software Super Mario Odyssey (045496420901)
Жжук (zhuk.ua)
Програмний продукт Switch Super Mario Odyssey
До Маріо приєднується незвичайний капітан\

Кеппи! Цього громадянина капелюшну царства легко сплутати з фірмовою червоним капелюхом Маріо. Маріо і Кеппен складають відмінний дует: вони зашляплівают ворогів і розважаються досхочу! Раз - і справа в капелюсі!

Грайте, навіть коли немає світла з Nintendo Switch

У ці важкі часи, коли точиться війна, обмежується постачання електроенергії, Nintendo Switch допоможе дорослим і дітям відволіктися від тривог сьогодення та поринути в захопливі пригоди, адже консоль повністю автономна.

Загалом Nintendo Switch – сімейна консоль, тож кожен член родини зможе грати в ігри, що йому до вподоби: Skyrim, Witcher, Minecraft, Fortnite, FIFA, Mortal Kombat, Hades, Diablo, фітнес-ігри та багато-багато іншого!

Kirby and the Forgotten Land

Краща сімейна гра 2022 року за версією The Game Awards 2022. Вона вийшла 25 березня цього року й потіснила з першого місця в британському чарті продажів гру року Elden Ring. Ця гра завойовує прихильність геймерів простотою, цікавою механікою та кооперативним режимом.

Кірбі завжди вмів копіювати здібності своїх ворогів завдяки всмоктуванню та ковтанню опонентів. Якщо ворог дихав полум’ям, то після його поглинання Кірбі теж міг «виригати» вогонь, а якщо противник мав напохваті бомби, значить наш герой теж обзаведеться ними. А ще Кірбі навчився поглинати предмети, як-то конуси, сходи та навіть автомобілі!

Світ доволі великий, щоби знайти всі секрети знадобиться чимало часу. Але знаходити їх цікаво, а якщо грати разом із другом — подвійне задоволення. Kirby and the Forgotten Land — дивовижний платформер, який захоплює своєю атмосферою, механікою, загадками, музикою та іншим.

Super Mario Odyssey

Це один із тих ексклюзивів Nintendo, заради якого купують консоль Switch. Попри те, що гра вийшла ще у 2017 році, вона досі захоплює гравців. Станом на березень 2021 року в світі було продано 21,95 млн копій гри. Маріо знайомиться з новим героєм — Шляпником, завдяки якому гравець може перетворитися на будь-якого персонажа, якого він зможе «зашляпити», навіть на динозавра Т-Рекса!

Можливість понад п’ятдесяти перетворень гарантує, що нудно не буде. До того ж тут можна побудувати вежу з дюжини грибочків і підкотити до жіночки­-гумби, щоб отримати «блакитний місяць». Можна перетворитися на танк і з криком «Смерть русні!» влаштувати в чарівному світлі філію Чорнобаївки.

Щодо сюжету: Боузер викрав принцесу Піч та прагне з нею одружитися, а герой Маріо, мандруючи світами на кораблі «Одісея», намагається зірвати його плани. Світи різноманітні: тут і Нью-Йорк, і пустеля, і Арктика та багато інших, які цікаво досліджувати самостійно чи в компанії друзів. Super Mario Odyssey входить до вищої ліги платформерів усіх часів і є однією з найкращих ігор на Nintendo Switch.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів