Karcher Пароочисник SC 3 EasyFix, 1900 Вт, 3.5 бар, 1л, 30 сек, 3.1 кг

код товару: 1.513-124.0
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Karcher Пароочисник SC 3 EasyFix, 1900 Вт, 3.5 бар, 1л, 30 сек, 3.1 кг:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пароочисник
Споживана потужність 1900 Вт
Максимальний тиск пара 3.5 бар
Обсяг бака для води 1 л
Довжина мережевого шнура 4 м
Габарити ( ВxШxГ ) 36 x 23.6 x 25.3 см
Вага 3.1 кг
Основні
Тип пароочисник
Споживана потужність 1900 Вт
Максимальний тиск пара 3.5 бар
Обсяг бака для води 1 л
Продуктивність по площі (до заправки) 75 м²
Особливості
Довжина мережевого шнура 4 м
Додатково Знімний резервуар для чистої води
Вбиває до 99,999% коронавірусів та 99,9% бактерій
Фізичні
Габарити ( ВxШxГ ) 36 x 23.6 x 25.3 см
Вага 3.1 кг
Колір чорний
жовтий
Час нагріву 30 сек
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 260 мм
Довжина 500 мм
Вага 4.60 кг
Об'єм 0.0377 м3
Kärcher SC 3 EasyFix – найшвидший пароочисник, для розігріву якого достатньо лише 30 секунд. При цьому бачок для дозаправки водою забезпечує тривалу безперервну роботу. Картридж, що встановлюється в апарат для автоматичного видалення накипу продовжує термін його служби. Пароочисник SC 3 EasyFix працює без застосування засобів для чищення і може використовуватися для вирішення найрізноманітніших завдань прибирання. Він ефективно очищає будь-які тверді поверхні у будинку.
немає в наявності
Особливості:

При ретельному очищенні пароочисником Kärcher знищуються 99,99 % вірусів* та поширених у побуті бактерій** на твердих поверхнях. Широкий вибір приладдя дозволяє ретельно очищати керамічну плитку, кухонні плити, витяжки тощо і навіть видаляти стійкі забруднення з вузьких щілин і стиків. У комплектацію апарата входить насадка для підлоги EasyFix із шарніром для зручної роботи та пластинчастою підошвою, що гарантує чудові результати чищення. Мікроволоконна серветка для підлоги легко закріплюється на насадці за допомогою липучки та швидко знімається без контакту з брудом. 2-ступінчастий регулятор подачі пари дозволяє адаптувати апарат до різних видів забруднень і поверхонь, що очищаються. Іншими особливостями апарату є тримачі для приладдя та можливість закріпити насадку для підлоги разом із подовжувальними трубками та шлангом на час перерви в роботі.

Короткий час розігріву

Підготовка до роботи за 30 с і система захисту від накипу

Насадка для підлоги EasyFix з шарніром і зручним кріпленням серветки із застібкою-липучкою

Оптимальні результати очищення на всіх типах твердих поверхонь в будинку. Система фіксації серветок для підлоги з застібкою-липучкою дозволяє легко закріплювати серветки і замінювати їх, не вступаючи в контакт з брудом. Завдяки шарніру, ергономічна насадка для підлоги дозволяє зручно прибирати користувачеві будь-якого зросту.

Можливість дозаливання без перерви в роботі

Доливка води здійснюється легко і в будь-який час, що виключає невиправдані перерви в роботі. Високоефективний картридж для захисту від накипу автоматично очищує воду, що заливається, від солей кальцію.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів