Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal Сковорода Jamie Oliver 21 см (E4960232):
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення сковороди класична
Діаметр 21 см
Матеріал сковороди алюміній
Антипригарне покриття
Основне
Призначення сковороди класична
Діаметр 21 см
Матеріал сковороди алюміній
Внутрішнє покриття Titanium Pro
антипригарне
Антипригарне покриття
Кришка немає
Додатково
Сумісність з індукцією
Можливість мити в посудомийній машині
Особливості сковороди Підходить для використання на індукційних плитах
сумісність із газовою плитою
підходить для використання на керамічних та склокерамічних плитах
для всіх типів плит
Фізичні
Колір корпусу чорний
Матеріал ручки нержавіюча сталь
Вага 880 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Висота 110 мм
Довжина 420 мм
Вага 0.86 кг
Об'єм 0.0106 м3
Міцний посуд професійної якості Міцний посуд професійної якості. Розроблений Джеймі Олівером:" Ви не знайдете більш універсальної та простої у використанні сковороди для індукційної варильної поверхні. Вона має антипригарне покриття всередині та зовні, тому вона швидка в очищенні, довговічна та ідеально підходить для повсякденного використання навіть у духовці".
немає в наявності

Індукційний посуд з антипригарним покриттям для приголомшливих результатів приготування.

Цей посуд з антипригарним покриттям подарує вашим стравам дотик шеф-кухаря. Антипригарне покриття з Титаном полегшує приготування їжі та очищення. Невразлива довга ручка має зручне м'яке захоплення, щоб сковорідку було легше тримати. Дно з ударостійким склеюванням підходить для всіх видів варильних поверхонь, включаючи індукційні, і містить алюмінієвий шар для чудової теплопровідності. Завдяки цій сковороді вам сподобається готувати смачні страви!

Особливості:

  • Титанове антипригарне покриття для чудових результатів приготування- Розроблена Джеймі Олівером: «Ви не знайдете більш універсальної та простої у використанні сковороди для індукційної варильної поверхні. Вона має антипригарне покриття всередині та зовні, тому вона швидка в очищенні, довговічна та ідеально підходить для повсякденного використання навіть у духовці".
  • 100% безпечне антипригарне покриття- (0% PFOA, 0% свинцю , 0% кадмію) Суворіші заходи контролю, ніж ті, які потрібні чинними правилами, що стосуються контакту з харчовими продуктами. покриття. Немає міграції на рівні 0,005 мг/кг.
  • THERMO-SPOT: ідеальний початок для смачного приготування- Нагрівшись, коли сковорода досягає ідеальної температури для обсмажування, Thermo-Spot гарантує ідеальну текстуру, колір та смак для смачних та ароматних страв щодня.
  • Ручка із заклепувальним кріпленням- Ручка із заклепувальним кріпленням з нержавіючої сталі з силіконом для надійного та зручного захоплення.
  • Сумісність з варочними поверхнями: всі варильні поверхні + індукційні- Сумісна з усіма видами варильних поверхонь (газовими, електричними, керамічними) + індукційні.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів