Попереднє
Наступне
Технічні характеристики FIFA 23 [Blu-Ray диск] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Sport
Simulation
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 1 жовтня 2022 року
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Sport
Simulation
Розробник EA Vancouver
EA Romania
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Додатково
Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. Гравців) 4
Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. Гравців) 22
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 1 жовтня 2022 року
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 130 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу: 1 жовтня 2022 року. EA SPORTS™ FIFA 23 демонструє на поле головну гру світу з технологією HyperMotion2, яка забезпечує ще більше ігрового реалізму, чоловічими та жіночими FIFA World Cup™, доданням жіночих футбольних команд, міжплатформовою грою тощо.
немає в наявності
EA SPORTS™ FIFA 23 — ще більше футболу та реалізму в головній грі світу. Покращена технологія HyperMotion2 та в два рази більше записаних і відтворених рухів справжніх гравців зроблять кожен матч ще більш реалістичним. Відчуйте атмосферу найбільших футбольних турнірів — під час сезону в FIFA 23 будуть представлені як чоловічі, так і жіночі FIFA World Cup™ — зіграйте за жіночі футбольні команди, оцініть переваги спеціалізованої технології анімації рухів HyperMotion2 та відкрийте для себе платформонезалежну гру з друзями.

Підберіть непереможну команду в FIFA Ultimate Team™ з моментами FUT та обновленою системою зіграності або дайте своїм футбольним мріям збутись в режимі кар'єри, будучи самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу.

Внесіть ще більше індивідуальності на поле в режимах VOLTA FOOTBALL та «Клуби профі» з новими налаштуваннями персоналізації та покращеним ігровим процесом на вулицях та стадіонах. Як би ви не грали, в FIFA 23 вас чекає неперевершена реалістичність головної гри світу, більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів та понад 30 ліг, включно з UEFA Champions League, Premier League, новими Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів