Nintendo Ігрова консоль Switch Lite (бірюзова)

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nintendo Ігрова консоль Switch Lite (бірюзова):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип приставки портативна
Вбудована пам'ять, ГБ 32
Колір корпусу бірюзовий
Основне
Тип приставки портативна
Вбудована пам'ять, ГБ 32
Процесор NVIDIA Tegra
Дисплей
Вбудований екран Ємнісний сенсорний екран / 5,5 дюйма, LCD / дозвіл: 1280x720
Дозвіл в режимі ТВ 1920x1080, 60 кадрів у секунду
Додатково
Інтерфейси USB /Type-C
WiFi /IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth /4.1
Час роботи від батареї Близько 4,5-9 годин
Вихід на навушники
Вбудовані динаміки
Фізичні характеристики
Колір корпусу бірюзовий
Маса, г 275
Габарити, (ШхВхГ) 91.1 х 208 х 13.9 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 80 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.61 кг
Об'єм 0.0021 м3
Фокус на портативному геймінгу. Консоль для тих, хто любить грати в дорозі. Nintendo Switch Lite - нове поповнення в сімействі Nintendo Switch. Компактна і легка консоль з вбудованим керуванням. Nintendo Switch Lite підтримує всі ігри Nintendo Switch, в які можна грати в портативному режимі. Консоль відмінно підійде для тих, хто багато грає поза домом, і для тих, хто хоче грати в мережевому або локальному мультиплеере з друзями і рідними, у яких вже є флагманська модель Nintendo Switch.
немає в наявності
Особливості:

Консоль Nintendo Switch Lite призначена для портативного гейминга, тому її не можна підключити до телевізора.

На Nintendo Switch Lite можна грати в усі ігри Nintendo Switch, які підтримують портативний режим.
Якщо гра підтримує такі функції Joy-Con, як вібрація HD, інфрачервона камера руху і управління рухом, то деякі з них будуть недоступні на Nintendo Switch Lite. Щоб скористатися цими функціями, будуть потрібні контролери Joy-Con (продаються окремо).

Якщо гри не підтримують портативний режим, гравці можуть бездротовим способом підключити до Nintendo Switch Lite контролери Joy-Con (продаються окремо). В такому випадку користувачам знадобиться пристрій для підзарядки контролерів Joy-Con, наприклад заряджає держатель Joy-Con. Інформацію про сумісність ігрових режимів в певних іграх см. На упаковці ігор або в Nintendo eShop.

Nintendo Switch. Нова ера відеоігор

Потужна ігрова консоль Nintendo Switch – одна з найпопулярніших у світі, а її виробник є піонером у сфері розроблення та випуску ігрових приставок. Після прориву в індустрії ігор компанія отримала величезну армію відданих фанатів. Розробники Nintendo не втрачають позицій і знають, чим здивувати геймерську аудиторію. Nintendo – японський розробник, що не женеться за модою, а сам намагається її створювати. Наразі продано понад 110 млн консолей Nintendo Switch. Вона стала третьою у світі, кому підкорилася ця цифра після PS2 та PS4.

Грати всюди, грати завжди, грати з усіма

Nintendo Switch – пристрій, який можна вважати революційним. Основною його перевагою є поєднання портативного та домашнього режимів. Nintendo Switch забезпечує автономну роботу за будь-яких умов, тож можна брати консоль із собою та грати за будь-якої зручної нагоди.

У разі якщо широкий формат усе ж таки є надважливим, гаджет прекрасно функціонує як стаціонарна модель – можна змагатися з друзями чи рідними перед великим телевізором. Коли щось відволікло, консоль вимикається й переходить у режим очікування, в якому може бути до 6 діб. За наступного ввімкнення можна продовжувати з того самого місця, де закінчили грати, що є доволі зручно.

Гаджет, що відкриває багато можливостей

Інноваційна Nintendo Switch – гібридна консоль, що має велику кількість сімейних ігор (наприклад, Mario Odyssey, Kirby, Luigi's Mansion 3), ігор для великої компанії (до 8 осіб) й інтерактивних ігор власного виробництва. У бібліотеці також можна знайти улюблені тайтли інших видавців (Mortal Kombat, FIFA, The Witcher тощо).

Фішка консолі Switch – це фітнес-ігри. Користувачі зможуть підтримувати тіло в тонусі, перетворивши консоль на тренажер з іграми Ring Fit Adventure, Fitness Boxing, Knockout Home Fitness тощо.

Поділитися веселощами

На кожному боці Nintendo Switch отримала мегакруті геймпади Joy-Con, оснащені інфрачервоним сенсором (у правому контролері), гіроскопом і видають реалістичну 3D-вібрацію. Joy-Con реагує на рухи та положення гравця, розкриваючи новий потенціал в іграх. Гравці можуть цілитися ними в шутерах, як реальною зброєю, чи обертати, наче керують кермом авто в перегонах тощо.

Joy-Con працюють у парі. Якщо встановити обидва в тримач, матимете традиційний контролер. Без тримача вони функціонують як два окремі повноцінні контролери – і можна розпочинати кооперативну чи змагальну гру. З-поміж комплектовання, що вражає, окрім консолі та пари Joy-Con, є док-станція, зарядний пристрій, HDMI-кабель, ремінці для Joy-Con.

Вибирай свою консоль

Наразі є три консолі Nintendo Switch. Нумо розберемося в їх особливостях!

Nintendo Switch V2

Код товару: 045496452629

Nintendo Switch V2 – оновлена класична консоль другої ревізії може похизуватися новим процесором, завдяки якому збільшено час автономної роботи на 40 %, а також зменшено нагрівання процесора під час гри. Консоль дає змогу грати в трьох режимах:

  • Режим ТБ: гравець збирається з друзями чи сім’єю перед телевізором і грає гуртом або наодинці. Цей режим найкращий для великих компаній, де всім й усе буде добре видно.
  • Настільний режим: якщо немає телевізора, а хочеться пограти з друзями. Потрібно від’єднати геймпади Joy-Con, відкинути опору консолі позаду, поставити її на стіл і насолоджуватися грою з другом на одному екрані.
  • Портативний режим: консоль можна брати із собою та грати будь-де в улюблені ігри.

Nintendo Switch OLED

Код товару: 045496453435

Nintendo Switch OLED – оновлена консоль Nintendo Switch V2 із 7-дюймовим OLED-екраном, збільшеним обсягом пам’яті (до 64 ГБ), а також зміненим дизайном опори. До док-станції додано LAN-вихід. Крім того, збільшено час автономної роботи консолі. А завдяки покращенню вбудованих динаміків звук став якіснішим.

Nintendo Switch Lite

Коди товарів: 045496452711; 045496452681; 045496453176; 045496452650; 45496453404

Nintendo Switch Lite – молодша та дешевша версія консолі Switch V2. Вона легша на 150 г, її зручніше тримати в руках, але джойкони в неї невід’ємні і її не можна під’єднати до телевізора. Ця консоль зацікавить тих, у кого вже є старша версія, або тих, хто багато часу проводить у дорозі. Одним із плюсів також є ціна – модель значно дешевша за старші версії.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів