Panasonic Акумулятор Eneloop AAA 800 4BP mAh NI-MH+case

код товару: BK-4MCDEC4BE
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Panasonic Акумулятор Eneloop AAA 800 4BP mAh NI-MH+case:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип акумулятор
кейс
Типорозмір AAA
Електрохімічна система NiMh
Ємність акумулятора, мАг 750 мАг
Кількість в упаковці 4 шт
Напруга, В 1,2
Основне
Тип акумулятор
кейс
Типорозмір AAA
Електрохімічна система NiMh
Ємність акумулятора, мАг 750 мАг
Додатково
Кількість циклів заряд-розряд 2100
Кількість в упаковці 4 шт
Напруга, В 1,2
Комплектація кейс для зберігання
Особливості Забезпечують стабільну енерговіддачу за мінусових температур, до -20 градусів.
Не мають ефекту пам'яті
Початковий заряд на виробництві сонячної енергії
Залишок заряду після 10 років зберігання до 70% повністю заряджених
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 20 мм
Довжина 130 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0004 м3
Акумуляторні батареї Panasonic Panasonic Eneloop, до складу яких входить прозорий і міцний пластиковий контейнер для 4 акумуляторів або батарейок R6/AA або R03/AAA. Це дозволяє зручно та безпечно зберігати або транспортувати акумуляторні батареї. Стандартна серія із низьким рівнем саморозряду для різних пристроїв. Рекомендовано: дрібні побутові прилади (краса та здоров'я), цифрові фотокамери, приставки та іграшки, ліхтарі, техніка для щоденного використання
934 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Panasonic Акумулятор Eneloop AAA 800 4BP mAh NI-MH+case:
Інтернет магазини
Comtrading
Акумулятор Panasonic Eneloop AAA 800 4BP mAh NI-MH+case
Exe.ua
Акумулятор Panasonic Eneloop AAA 800 4BP mAh NI-MH+case (BK-4MCDEC4BE)
Itbox
Аккумулятор Panasonic Eneloop AAA 800mAh NI-MH * 4 + Сase (BK-4MCDEC4BE)
Mekka
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH AAA 800 мАч, 4 шт, с кейсом для хранения (BK-4MCDEC4BE)
Moyo
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH AAA 800 мАч, 4 шт, с кейсом для хранения (BK-4MCDEC4BE)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH AAA 800 мАч, 4 шт, с кейсом для хранения (BK-4MCDEC4BE)
Panasonic eneloop. Потужна альтернатива одноразовим батарейкам

Нешкідливі для довкілля та особливо актуальні з огляду на воєнні події сьогодення акумулятори Panasonic eneloop поєднують кращі характеристики: зручність лужних батарейок і переваги акумуляторів, що перезаряджають.

Акумулятори eneloop створено, ґрунтуючись на професійному досвіді та знаннях фахівців Panasonic у галузі розроблення батарейок. Вони вирізняються низьким саморозрядженням, мають велику кількість циклів підзаряджання та можуть бути застосовані для широкого діапазону пристроїв, призначених для забезпечення тривалого й надійного електроживлення.

Panasonic докладає всіх зусиль для втілення в життя ідеї For a Sustainable Lifestyle, яка передбачає намагання зменшити використання природних ресурсів Землі окремою людиною або суспільством. ЇЇ часто називають «життям у гармонії з природою».

Збільшення ємності eneloop

Збільшення ємності стало можливим завдяки контролю функцій безпеки як акумуляторів, так і зарядних пристроїв. Наявна інформація про всі вбудовані функції безпеки у всіх зарядних пристроях у новому екопакованні. Навіть із більшою ємністю зарядні пристрої та акумулятори Panasonic eneloop не перегріватимуться й не протікатимуть. Виробник гарантує найкращу продуктивність акумуляторів eneloop у призначених для цього пристроях.

 

Нова ємність акумуляторів

Стара ємність акумуляторів

eneloop AA

2 000 мА·год

1 900 мА·год

eneloop AAA

800 мА·год

750 мА·год

Для будь-яких потреб

Модельний ряд Panasonic eneloop робить сферу їх застосування широкою та дає змогу підібрати акумулятори для будь-яких потреб: від садових світильників на сонячних батареях, пультів ДК, годинників, ліхтарів до професійної фототехніки, моделей на радіокеруванні та побутової техніки.

Довговічність

У процесі розроблення акумуляторів eneloop використано новітні виробничі технології та кращі матеріали, що гарантує високу якість продукції японського виробника. Акумулятори eneloop мають тривалий термін служби — відповідно до заявленої кількості циклів заряджання/розряджання для кожної серії eneloop.

Екологічність

Акумулятори eneloop готові до роботи відразу й не потребують попереднього заря­джання, навіть якщо вони пролежали в шухляді кілька років. Їх попередньо заряджено сонячною енергією відповідно до системи «зелених» сертифікатів Green Power Certification System.

Без ефекту пам’яті

Акумулятори eneloop можна підзаряджати в будь-який зручний час незалежно від заряду, що залишився. Під час повторного використання початкова напруга збережеться на високому рівні.

Довготривалість

В eneloop виробнику вдалося досягти стабільної напруги, завдяки чому акумулятори працюють значно довше за лужні батарейки.

Стабільна енерговіддача

Акумулятори демон­струють високу продуктивність за низької температури — навіть за -20 °C вони майже не втратять ємності.

Зберігання впродовж 10 років

Акумулятори eneloop вирізняються низьким саморозрядженням та зберігають до 70 % заряду впродовж 10 років зберігання.

Турбота про екологію

Нове паковання Panasonic eneloop повністю виготовлено з картону та не містить пластику. Перейшовши на екологічний матеріал, компанія заощаджує до 15 т пластику на рік. До паковання кріплять відповідну FSC Mix-етикетку з інформацією про ідеї For a Sustainable Lifestyle.

Користь для споживача та довкілля

Акумулятори eneloop розроблено з урахуванням концепції сталого розвитку та турботи про довкілля. Вони перевершують одноразові батарейки щодо надійності, ефективності та вартості, адже акумулятор eneloop можна перезаряджати до 2 100 разів!

Ключові цінності: безпека та надійність

Безпека використання акумуляторів eneloop під постійним контролем виробника. Навіть із більшою ємністю зарядні пристрої та акумулятори не перегріватимуться й не протікатимуть, а користувачі досягнуть найкращих результатів.

На всі випадки життя

З огляду на те, що попереду на нашу країну чекає непроста зима з можливим періодичним відключенням світла, уся країна має підготуватися й заздалегідь придбати необхідні засоби, зокрема акумулятори Panasonic eneloop, бо блукати темними сходами до бомбосховища, коли кожна хвилина важлива, вкрай небезпечно.

Та не тільки для цивільних eneloop стануть у пригоді, нашим захисникам постійно потрібно мати напохваті безліч вкрай важливих пристроїв, які здебільшого працюють саме від акумуляторів.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів