Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Trust Комплект Primo USB RU Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Формат Класичні
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Формат Класичні
Мишка
Кількість кнопок 2
Кількість коліс прокрутки 1
Додатково
Вологозахист
Фізичні
Колір чорний
Вага 584 г
Габарити ( ВxШxГ ) 148х449х30 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 520 мм
Висота 40 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.79 кг
Об'єм 0.0040 м3
Клавіатури бувають всіх форм і розмірів, але що якщо вам потрібен просто надійний інструмент для роботи? Trust Primo створено саме для цього. Вона має повнорозмірну розкладку, захищені від бризок клавіші та регулюється по висоті. Вона навіть постачається двосторонньою мишею, так що ви можете приступити до роботи, як тільки підключіть цей набір до свого ПК. Primo робить те, що ви від нього хочете.
немає в наявності
Комфорт

Надійна клавіатура повинна бути зручною у використанні. Низькопрофільні клавіші цієї повнорозмірної клавіатури і ніжки, що складаються, забезпечують саме той комфорт, який вам потрібен, щоб зосередитися на роботі. Вам навіть не доведеться турбуватися про те, щоби щось пролити на Primo, оскільки його стійка конструкція дозволить без проблем продовжити роботу. Просто налийте собі нову чашку кави та вперед.

Легко підключити

Підключіть USB-кабель довжиною 180 см, і все гаразд. Під час роботи не потрібно турбуватися про встановлення програмного забезпечення або налаштування макросів. Primo - це робоча конячка, тому ви можете зосередитися на роботі.

Миша

У цей набір входить проста, зручна у використанні миша, яка гарантує, що у вас є все необхідне швидкої роботи. Його симетричний дизайн означає, що ним можуть зручно користуватися як шульги, так і правши, а його високоякісна обробка забезпечує надійну синхронізацію з цифровими проектами.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів