ARDESTO Набір стаканів для віскі Alba 330 мл, 6 шт, скло

код товару: AR2633WA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Набір стаканів для віскі Alba 330 мл, 6 шт, скло:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип склянки
Кількість предметів 6 шт
Об`єм 330 мл
Матеріал скло
Висота 91 мм
Діаметр 84 мм
Основне
Тип склянки
Серія Alba
Кількість предметів 6 шт
Об`єм 330 мл
Матеріал скло
Використання в посудомийній машині
Додаткове
Висота 91 мм
Діаметр 84 мм
Колір прозорий
Виготовлено Туреччина
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 100 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.99 кг
Об'єм 0.0044 м3
Склянки для віскі ARDESTO Alba об’ємом 330 мл мають товсте та широке дно. Якщо смакувати в них віскі у традиційному подаванні, він розкриє свою смакову палітру та подарує тривалий післясмак. Крім того, у склянках Alba можна подавати коктейлі з льодом та напої у чистому вигляді.
399 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ARDESTO Набір стаканів для віскі Alba 330 мл, 6 шт, скло:
Comtrading
Набор стаканов Ardesto Alba 330 мл 6 шт. (AR2633WA)
OWWA
Набор стаканов для виски Ardesto Alba 330 мл, 6 шт., стекло
Мекка (посуд)
Набір склянок для віскі Ardesto Alba, 330мл, 6шт, скло, прозорий (AR2633WA)
Світ естетики та смаку з наборами скляного посуду ARDESTO

Келихи для вина чи шампанського, склянки для води, соку, охолоджених безалкогольних та алкогольних коктейлів, віскі… Нові набори скляного посуду ARDESTO елегантно доповнять атмосферу затишку кожної оселі або стануть чудовим подарунком для рідних і друзів, незалежно від їхніх уподобань.

Посуд ARDESTO приваб­лює зручними формами та різноманіттям об’ємів, зумовлюючи універсальність і комфорт використання. Він вирізняється міцністю та стійкістю до зношування. Крім того, моделі чудово поєднуються з іншим посудом ARDESTO, тож можливість створити гармонійний і злагоджений ансамбль гарантовано.

Усе в найкращих традиціях

Скло виготовлено в кращих традиціях Туреччини — якість і ефектний вигляд. Догляд за посудом не спричинить клопоту, оскільки його можна мити в посудомийній машині — економія часу й зусиль.

Головне, під час вибору – не розгубитися

В асортименті ARDESTO є кілька лінійок келихів, склянок і чарок. Вони будуть доречними як до святкового, так і до повсякденного столу.

Вино — благородний напій, який потрібно смакувати з келихів спеціальної форми. Секрет полягає в об’ємності, широкому дні й злегка звуженій верхній частині, даючи змогу контролювати швидкість випаровування ароматичних речовин для ліпшого розкриття букета.

В асортименті ARDESTO є дві лінійки келихів для вина — Gloria та Loreto.

Для подавання ігристих вин і шампанського келихи серії ARDESTO Gloria і Loreto з вузькою чашею на високій ніжці також стануть у пригоді. Витягнута форма сприяє руху бульбашок вгору, разом з якими піднімається аромат, а витончена ніжка унеможливлює нагрівання напою. Є й естетична складова: приємно спостерігати за тим, як бульбашки тонкими ниточками тягнуться вгору.

Любителям яскравих «міксів» сподобаються набори високих і низьких склянок бренду, адже вони вдалі не тільки для подавання, скажімо, соків чи води, а й для смакування авторських коктейлів.

Асортимент склянок і чарок

  • Gloria та Loreto: вироби не мають жодних візерунків. Такий стриманий мінімалістський дизайн є напрочуд універсальним, саме з огляду на це посуд пасуватиме до будь-якого столового убрання. Наявні набори високих і низьких склянок, які чудово поєднуються з келихами цих серій.
  • Alba та Tempesta: особливістю колекції є геометричне гравіювання, що відразу привертає увагу. Саме тому в склянках цієї серії будь-які напої матимуть оригінальний і привабливий вигляд.
  • Salerno: посуд серії вирізняється класичним гравіюванням і стильним дизайном.
  • Gloria та Salerno: ці чарки згодяться для міцних ­напоїв, вони також чудово комбінуються з наборами келихів і склянок цих колекцій.

Зібравши всю лінійку нових товарів ARDESTO, можна поринути у вир естетики та смаку, насолоджуватися кожним ковтком й особливим ароматом букета та перетворити кожну зустріч на незабутню подію — колекціонуйте неповторні миті!

Посуд ARDESTO – це вишуканість, стиль і якість, які завжди доречні.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів