Synology Ліцензія MailPlus (20 Licenses)

код товару: MAILPLUS_20_LICENSES
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Synology Ліцензія MailPlus (20 Licenses):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ліцензія
Основні
Тип ліцензія
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 10 мм
Довжина 100 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
Кожен сумісний пристрій Synology NAS включає п'ять безкоштовних ліцензій MailPlus, які дозволяють створювати п'ять активних облікових записів електронної пошти. Для додавання додаткових облікових записів електронної пошти можна придбати додаткові пакети ліцензій Synology MailPlus.
немає в наявності

План ліцензування

Пакети ліцензій Synology MailPlus доступні для 5 або 20 активних облікових записів електронної пошти. Вони є безстроковими і для них можна виконати міграцію на інші пристрої Synology NAS, зареєстровані в одному обліковому записі Synology.
Ліцензії потрібні лише для активних облікових записів електронної пошти. Для створення нових облікових записів можна повторно використовувати ліцензії з деактивованих облікових записів. Псевдоніми електронної пошти, що належать до одного облікового запису електронної пошти, не вимагають окремих ліцензій.
Максимальну рекомендовану кількість активних облікових записів MailPlus для кожного пристрою Synology NAS можна знайти на відповідній сторінці продукту в розділі Характеристики> Характеристики програмного забезпечення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів