Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Cherry Xtrfy Миша MZ1 RGB WL, Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове /USB
бездротове /2,4 ГГц
Інтерфейс підключення USB /USB-A до USB-C + адаптер + ресивер
Тип сенсора PixArt3370
Живлення акумулятор /500 мА
USB
Колір чорний
Вага 61 г (без кабелю)
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове /USB
бездротове /2,4 ГГц
Інтерфейс підключення USB /USB-A до USB-C + адаптер + ресивер
Тип сенсора PixArt3370
Довжина проводу 1.8 м (Xtrfy EZcord Pro)
DPI 400 - 19000
Особливості
Живлення акумулятор /500 мА
USB
Час роботи від батареї 75 год
Додатково
Особливості Підсвічування /RGB
Матове покриття
нековзкі ніжки
Головні перемикачі Kailh GM 8.0
Регульований LOD і Debounce
Частота передачі 125 Гц /500/1000 Гц
Сумісність Windows /XP/Mac OSX 10.1 або новішої версії
Фізичні
Колір чорний
Вага 61 г (без кабелю)
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 60 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.27 кг
Об'єм 0.0011 м3
MZ1 Wireless, розроблена одним із найкращих оглядачів у світі, заснована на кращих принципах дизайну сотень ігрових мишей. Ніщо не буде заважати завдяки формі, створеній для максимального використання можливостей прицілювання, і бездротовому підключенню без затримок.
4799 грн*
немає в наявності
Де купити: Cherry Xtrfy Миша MZ1 RGB WL, Black:
Mekka
Мышь Xtrfy MZ1, WL/USB-A, RGB, Чорний (MZ1W-RGB-BLACK)
XTRFY MZ1
миша, що створена Rocket Jump Ninja
Миша MZ1 Wireless для найкращого прицілювання та повної свободи пересування розроблена за участі одного із найдосвідченіших оглядачів техніки у світі. В її формі поєднано кращі принципи дизайну сотень ігрових маніпуляторів.
Дизайн, що регулюється
MZ1 Wireless бере за основу форму MZ1 – Zy’s Rail, розроблену Rocket Jump Ninja, якого вважають одним із найкращих у світі оглядачів мишей.
Продуктивність для професійного рівня

Підключення MZ1 Wireless відбувається за 1 мс, а частота опитування становить 1 000 Гц – такі самі швидкість і чутливість, як у дротових мишок XTRFY. Це забезпечує повну свободу пересування.

За високого напруження в запеклій битві значну перевагу дає можливість рухатися так далеко, як тільки дає змогу робоча поверхня. Тому бездротовий зв’язок – це додаткова перевага у грі.

На додачу до оригінальної форми MZ1 Wireless має другий задній корпус, що дає змогу налаштувати задню частину миші відповідно до вподобань користувача.

61 грам з можливістю регулювання центру ваги

Незважаючи на бездротову роботу, MZ1 Wireless – неймовірно легка миша. Баланс ваги миші відчувається по-різному залежно від того, як її тримають. Тому XTRFY зробили можливим налаштувати її під власний хват користувача. Перемістіть батарею до передньої або задньої частини й отримаєте чудово збалансовану мишу.

Напівпрозорий корпус із підсвічуванням RGB

Чітке освітлення мишей XTRFY є ще більш ефектним завдяки напівпрозорому корпусу MZ1. Виберіть бажаний колір. Перемикайтеся між численними світлодіодними ефектами. Налаштуйте яскравість або вимкніть підсвічування. Усі налаштування можна робити безпосередньо за допомогою миші.

До 75 годин гри на одному заряді

LAN на всі вихідні чи 24-годинний марафонський стримінг? Без проблем! Акумулятор забезпечує до 75 годин роботи. А коли настане час заряджати, підключіть кабель і продовжуйте грати. MZ1 Wireless постачають із зарядним кабелем XTRFY EZcord Pro для плавних рухів, навіть коли мишу підключено.

Оптимізовано для кіберспорту без додаткового програмного забезпечення

MZ1 Wireless дає змогу регулювати CPI, частоту опитування, відстань відриву зміною положення повзунка на нижній частині миші та натисканням кнопки на верхній. А коли закінчите всі налаштування, перемістить нижній повзунок на PGDN, таким чином надавши верхній кнопці функціонал F11 та прив’язавши їх до всього, що забажаєте у грі.

Компоненти найвищого рівня

Мишку оснащено сенсором Pixart 3370 для ідеальної бездротової точності. Перемикач Kailh GM 8.0 забезпечує до 80 млн чітких кліків. 32-розрядний мікроконтролер ARM призначений для безкомпромісної швидкості та стабільності.

MZ1 Wireless створена для максимального використання можливостей прицілювання, а завдяки бездротовому підключенню без затримок ніщо не заважатиме користувачеві під час гри.
Оригінальний дизайн
Мала
регульована вага
Бездротові технології
СПЕЦИФІКАЦІЇ

Унікальна регульована форма

Оптичний ігровий сенсор Pixart 3370

Головні перемикачі Kailh GM 8.0

Вага 61 г (без кабелю)

Матова текстурована поверхня

PTFE-ніжки

Регульоване світлодіодне RGB-підсвічування

Налаштування CPI (400 – 19 000)

Частота опитування (125 / 500 / 1 000 Гц)

Регульований LOD і Debounce

Підключення 2,4 ГГц бездротове / USB

Рознім кабель USB-A до USB-C + адаптер + ресивер

Тип кабелю 1,8 м Xtrfy EZcord Pro

Акумулятор 500 мА год (до 75 год*)

ОС Win XP/Mac OSX 10.1 або новішої версії

Гарантія ЄС/США/АЗІЯ 2/1/1 рік

*Залежно від частоти, увімкнення/вимкнення освітлення та стилю гри.
Бездротові маніпулятори бренда Xtrfy. Екстрафайно до перемоги

Шведський виробник професійного кіберспортивного устаткування Xtrfy із 2013 року створює ігрову периферію з унікальним впізнаваним дизайном, застосовуючи технології власного розроблення, у тісній співпраці зі світовими чемпіонами. Саме тому Xtrfy – це техніка переможців.

Бездротові технології в кіберспорті – це завжди перевага: швидша реакція, менша вага маніпулятора, свобода рухів і, як наслідок, зниження напруженості рук і втомлюваності.

Йоакім Янссон, генеральний директор Xtrfy, описав вихід на ринок нових пристроїв так: «Ми пишаємося нашим внеском у розвиток бездротових ігрових мишей. Категорія продукту є надзвичайно популярною, але бачимо ще потенціал, який залишає простір для вдосконалення».

Унікальні функції маніпуляторів Xtrfy

Максимум налаштувань безпосередньо на маніпуляторі без додаткового програмного забезпечення. Керуйте ефектами, кольором та яскравістю RGB-підсвічування, а також регулюйте CPI, частоту опитування, відстань підйому та час відгуку одним натисканням. А коли закінчите налаштування, верхню кнопку можна встановити на PGDN, щоби «зав’язати» на неї в грі все, що забажаєте.

Ергономічні форми з унікальними можливостями балансування ваги під власний хват. Акумулятор забезпечує до 75 годин безперервної роботи без підзаряджання. Надійні протестовані преміальні компо­ненти, що гарантують міцність маніпуляторів та захист від бруду та фізичних пошкоджень.

Зарядний кабель Xtrfy EZcord Pro завдовжки 1,8 м для плавних рухів. Продуктивність професійного рівня з підключенням за 1 мс, частотою опитування 1 000 Гц і повною свободою пересування. Регульоване світлодіодне RGB-підсвічування та CPI-налаштування (400 - 19 000).

Найкращі ігрові бездротові маніпулятори XTRFY

Ігрова миша Xtrfy M4 Wireless

Перша пташка на арені бездротових маніпуляторів Xtrfy з ергономічною формою та двома змінними задніми корпусами.

Ігрова миша Xtrfy MZ1 Wireless

Маніпулятор з унікальним дизайном Rocket Jump Ninja. Ця бездротова миша має форму MZ1 Zy’s Rail і розроблена одним із найкращих у світі техноблогерів – Rocket Jump Ninja. Рейки вздовж верхньої частини миші є її найбільш визначальною особливістю, вони сприяють комфортному зчепленню та прицілюванню. Напівпрозорий корпус оснащено RGB-підсвічуванням.

Ігрова миша Xtrfy M42

Маніпулятор регульованої симетричної форми.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Оптичний ігровий сенсор PixArt PAW-3370
  • Перемикачі Kailh GM 8.0
  • Налаштування CPI 400-19 000
  • Частота опитування 125/500/1 000 Гц
  • Підключення 2,4 ГГц бездротове / USB
  • Тип кабелю 1,8 м, Xtrfy EZcord Pro (USB/Type-C)
  • Акумулятор 500 мА·год (до 75 год*)
  • Вага Xtrfy M4/M42/MZ1 – 71/67/61 г відповідно

*Залежно від частоти, увімкнення/вимкнення освітлення та стилю гри

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів