Тип | холодильник з морозильником |
Клас енергоспоживання | A++ |
Управління | електронне |
Загальний об'єм | 335 л |
Обсяг холодильної камери | 231 л |
Об'єм морозильної камери | 104 л |
Розташування морозильної камери | знизу |
No Frost | морозильна/холодильна камери |
Функції / можливості | Швидка заморозка |
Перестановка дверцят | |
Інверторний компресор | |
Колір | нержавіюча сталь |
Тип | холодильник з морозильником |
Клас енергоспоживання | A++ |
Управління | електронне |
Кількість дверей | 2 дверей |
Кількість полиць на дверцях | 4 /(2 - регульовані) |
Клімат клас | N-ST |
Загальний об'єм | 335 л |
Обсяг холодильної камери | 231 л |
Об'єм морозильної камери | 104 л |
Розташування морозильної камери | знизу |
Час збереження холоду | 17 г |
Потужність заморожування | 10 кг/добу |
No Frost | морозильна/холодильна камери |
Функції / можливості | Швидка заморозка |
Перестановка дверцят | |
Інверторний компресор |
Збереження температури при відключенні електроенергії | 0.693 год |
Колір | нержавіюча сталь |
Рівень шуму | 40 дБ |
Габарити ( ВxШxГ ) | 191x60x68 см |
Висота | 191 см |
Ширина | 60 см |
Глибина | 68 см |
Ширина | 760 мм |
Висота | 1950 мм |
Довжина | 630 мм |
Вага | 76.00 кг |
Об'єм | 0.9337 м3 |
Гарантія | 12 місяців |
Оптимальне зберігання продуктів завдяки рівномірному розподілу холодного повітря та стабільній температурі на кожній полиці.
Просте та зрозуміле зберігання продуктів у холодильній та морозильній камерах.
Fresh Box 0°. Контейнер зі швидким доступом Easy Access.
Більше ніякої ручної розморозки.
Постійний контроль та виявлення коливань температури з метою швидкого відновлення її до ідеального рівня та оптимального зберігання продуктів.
Рівномірна циркуляція повітря, стабільна температура на кожній полиці для забезпечення ідеальної свіжості зберігання продуктів
Ідеальне місце для збереження продуктів різного розміру.
Рівень вологості підтримується на відповідному рівні для забезпечення свіжості фруктів та овочів до 15 днів завдяки механічному регулюванню (контроль вологості).
Для заморожування продуктів, що найчастіше використовуються, не відкриваючи його.