Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Велика побутова техніка - Пральні машини - LG - Пральна машина фронтальна, 10,5кг, 1400, A+++, 57см, дисплей, пара, інвертор, білий

LG Пральна машина фронтальна, 10,5кг, 1400, A+++, 57см, дисплей, пара, інвертор, білий

код товару: F4V5RS0WW
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LG Пральна машина фронтальна, 10,5кг, 1400, A+++, 57см, дисплей, пара, інвертор, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+++ /40%
Клас прання A+++
Клас віджиму A
Завантаження білизни для прання 10.5 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв (1200/1000/800/400 об/хв)
Кількість програм прання 14
Програми Бавовна
Делікатна
Вовна
Ручне прання
Щоденне прання
Спортивний одяг
Пухові ковдри
Моя програма
Швидко 14
TurboWash 59
Еко 40-60
Змішані тканини
Споживання води при пранні 53 л (прання+віджим)
Тип двигуна Inverter Direct Drive
Колір білий
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 56.5 см
Основні
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+++ /40%
Клас прання A+++
Клас віджиму A
Завантаження білизни для прання 10.5 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1400 об/хв (1200/1000/800/400 об/хв)
Функції
Кількість програм прання 14
Програми Бавовна
Делікатна
Вовна
Ручне прання
Щоденне прання
Спортивний одяг
Пухові ковдри
Моя програма
Швидко 14
TurboWash 59
Еко 40-60
Змішані тканини
Додаткові опції Попереднє прання
Віджимання
Очистка барабана
без віджиму
відстрочка старту
Відстрочка завершення
розумні технології SmartThinQ™ (WiFi) /Одяг малюка, Дитячий одяг, Шкільна форма, Джинси, Спортивний одяг, Купальний костюм, Сезон дощів, Ковдра, Полоскання + Віджим, Одна річ, Мінімальний шум, Збереження кольору, Плями поту
Полоскання +
Варіанти сушки 2 програми /Гіпоалергенне прання, Одяг малюка + Пара
Показники ефективності
Споживання води при пранні 53 л (прання+віджим)
Річне споживання води 9900 л (прання+віджим)
Споживання електроенергії 0.67 кВт/ год 60°, повне завантаження (прання+віджим)
Річне споживання електроенергії 143 кВт*рік (прання+віджим)
Діапазон температур прання холодна //20/30/40/60/95
Управління і дисплей
Дисплей Час, що залишився до завершення, Етап циклу прання, Режим "Відкласти завершення", Режим "Блокування від дітей", Обрані параметри програми прання, Незачинені дверцята, Помилки у роботі
Тип дисплея LED
Таймер відстрочки старту
Контроль піноутворення
Додатково
Особливості Smart Diagnosis
TurboWash
Технологія контролю напруги /174-400 В
Технологія визначення властивостей тканини AI DD ™
Зменшення рівня вібрації
Функція прання парою Steam™
Інтелектуальні функції LG ThinQ™ (Wi-Fi)
Автоматичний перезапуск із збереженням попередніх налаштувань
Технологія ''6 рухів турботи'' 6 Motion
Матеріал бака пластик /ABS
Матеріал ТЕНа нікелюмід
Захист від дітей
Тип двигуна Inverter Direct Drive
Тип барабана Бульбашковий
Тип ребер барабана прямі
Кількість ребер барабана 6
Матеріал ребер барабана нержавіюча сталь
Розташування ребер барабана у шаховому порядку
Країна виробник Польща
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята чорний
Діаметр завантажувального люка 30 см
Об'єм барабана 68 л
Рівень шуму при пранні 53 дБ
Рівень шуму при віджиманні 71 дБ
Вага 70 кг
Кут відкриття дверей 150 º
Габарити
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 56.5 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 660 мм
Висота 880 мм
Довжина 640 мм
Вага 74.00 кг
Об'єм 0.3717 м3
Стандартна пральна машина з фронтальним завантаженням на 10.5 кг. Клас енергоефективності A+++, максимальна швидкість віджиму 1400 об/хв. Оснащена технологією визначення властивостей тканини AI DD™ та функцією обробки парою Steam™.
26999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: LG Пральна машина фронтальна, 10,5кг, 1400, A+++, 57см, дисплей, пара, інвертор, білий:
Інтернет магазини
Comtrading
Стиральная машина LG F4V5RS0WW
Mekka
Стиральная машина LG фронтальная, 10.5кг, 1400, A+++, 57см, дисплей, пар, инвертор, белый (F4V5RS0WW)
Rozetka.ua
Стиральная машина полногабаритная LG F4V5RS0WW
eco-servis
LG Стиральная машина фронтальная, 10,5кг, 1400, A+++, 57см, дисплей, пар, инвертор, белый
Національні мережі
Epicentr
Стиральная машина LG F4V5RS0WW
Новий рівень функціональності пральних і сушильних машин LG

Пральна машина – це основа, а сушильна – фінальна нота для збереження гарного стану речей. Це симбіоз, завдяки якому одяг підтримуватиме форму й носитиметься якомога довше. Нова сушильна машина LG DC90V5V0W та пральна машина LG F4V5RS0WW змінюють підхід до догляду за речами, піклуються про здоров’я і допомагають зекономити час користувачів.

Сушильна машина LG DC90V5V0W

Енергоефективність. Сушильну машину оснащено технологією LG Dual Inverter, завдяки якій забезпечено найвищий рівень енерго­ефективності A++ і низький рівень шуму. Два циліндри в компресорі зменшують вібрацію та на 15 % підви­щують ефективність стиснення холодоагенту, тому обертання більш стабільні, а машина — надійніша.

Догляд за тканинами. Ще однією з переваг інверторного теплового насоса LG Dual Inverter Heat Pump є дбайливе сушіння одягу без шкоди для тканини. Застосування теплого повітря не вище 50-60 °C і розумний вибір режиму сушіння гарантує, що шовкова блуза чи пуховик не ­збиватимуться, а залишатимуться м’якими та непошкодженими.

Економія ресурсів. Ще економнішим сушіння робить Eco Hybrid — подвійна система, яка дає змогу вибрати, що заощадити: електроенергію чи час. Режим Energy mode доможе знизити споживання електрики до 21 %, а все завдяки інверторному тепловому насосу. Із режимом Тіme mode зменшується час, оскільки задіяно тільки додатковий нагрівальний елемент. Завдяки цьому тривалість сушіння скорочується на 24 % (за температури 60 °C).

Самоочищення. Пристрій самостійно дбає про власну чистоту завдяки функції автоматичного очищення конденсатора. Сушильна машина промиває конденсатор до 3 разів за цикл, прибираючи ворс і пил. Для цього не потрібно додатково під’єднувати машину до водогону. Перевага моделі полягає в тому, що конденсат збирається на спеціальному піддоні, після чого тиском спрямовується на очищення, а подвійний фільтр затримує ще більше дрібних елементів.

Гіпоалергенність. Із турботою про здоров’я користувачів виробник оснастив сушильну машину програмою «Гіпоалергенне сушіння». На відміну від техніки інших брендів, завдяки її застосуванню видаляється значно більше подразників: пух, шерсть, кліщі, домашній пил тощо. Під час сушіння усувається 99,9 % мікроорганізмів та алергенів, що дає змогу без вагань довіряти їй очищення подушок, ковдр чи дитячих іграшок: після сушіння речі будуть безпечними для людей, що страждають від проявів алергії чи схильні до респіраторних захворювань. Це також підтверджує сертифікат BAF (Британський фонд боротьби з алергією).

Розумні технології. Передбачено можливість дистанційного керування прист­роєм — через Wi-Fi і застосунок LG ThinQ. Можна вибирати режими, встановлювати налаштування, завантажувати додаткові програми прання та контролювати безпечність роботи. А щоби максимально полегшити догляд за речами, застосунок дає змогу синхронізувати сушильну машину з пральною. Ще однією перевагою сушильної машини є технологія Smart Pairing. Пристрій підбирає оптимальний цикл сушіння залежно від останнього циклу прання в пральній машині. Це гарантує краще збереження речей та зменшення ризиків їхнього пошкодження.

Дизайн. Мінімалістський дизайн у білому кольорі, доступність та інтуїтивно зрозуміле керування перетворюють сушильну машину LG на естетичного та водночас потужного помічника для догляду за речами. Різні варіанти розташування сушки відносно пральної машини, можливість встановити пристрій зверху на пралці та перевісити дверцята, щоби відкривати їх у зручний бік, великий дисплей і загартоване скло люка — модель надійно слугуватиме впродовж тривалого часу й гармонійно пасуватиме до будь-якого інтер’єру.

Пральна машина F4V5RS0WW

Розумне прання. Завдяки інтелектуальній технології розпізнавання властивостей тканин AI DD машина автоматично встановлює оптимальний режим прання. Вона визначає вагу білизни, щільність та м’якість, що дає змогу на 18 % знизити ризик її пошкодження. Додаткової безпеки одягу досягнуто завдяки використанню 6 розміщених у шаховому порядку металевих ліфтерів у барабані – дбайливіші рухи під час прання та підвищена гігієнічність забезпечені. Дистанційне керування через Wi-Fi надає змогу завантажувати нові програми, як наслідок, підвищуючи зручність процесу прання.

Економія часу та електроенергії. Якісно випрати речі й заразом зекономити час допоможе технологія прискореного прання TurboWash: 59 хв — і речі будуть чистими, як і за довготривалого прання. Також пральна машина заощаджує електроенергію (до 40 %), оскільки має високий показник енерго­ефективності A+++.

Комфорт і безпека. Пральна машина вміщує до 10,5 кг речей завдяки збільшеному на третину барабану. Об’єм зріс, але розмір пристрою майже не змінився. Завдяки оновленій системі вібрації Inverter Direct Drive (датчику вібрації, трьом аморти­заційним ­опорам і чотирьом балансирам) рівень шуму під час роботи пральної машини зменшився на 15 %, а вібрації — на 44 %.

Розумні технології.  Прання розпочато, а треба додати ще одну футболку? Можна скористатися кнопкою «Додати речі» й докласти необхідне без перезапуску процесу. Про гіпоалергенний догляд за речами подбає технологія Steam. Завдяки обробленню парою видаляється до 99,9 % подразників. Згодиться батькам і програма «Одяг малюка»: речі після прання не потрібно прасувати, а вільний час можна присвятити цікавому дозвіллю.

Дизайн. Модель оснащено чіткішим дисплеєм, збільшеним перемикачем програм із металевим покриттям і загартованим склом на дверцятах. Менше подряпин, стійкість до ударів і впливу температури — запорука тривалої експлуатації пральної машини, а елегантний і стриманий дизайн вдало пасуватиме до сучасного інтер’єру кухні чи ванної кімнати.

LG надає додаткові гарантійні зобов’язання терміном 10 років на двигун (для пральної та сушильної машин) та компресор (для сушильної машини), на відміну від інших виробників, які здебільшого поширюють подібні зобов'язання лише на двигун. Заміна компресора спричиняє багато клопоту й потребує значних фінансових витрат, адже його ремонт часом коштує як новий пристрій. Саме це робить модель вдалим рішенням, адже машина працюватиме довго, а користувач застрахований від можливих поломок.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів