Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips Hue Лампа розумна E14, 5.3 Вт:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип лампи розумна лампа
Цоколь E14
Світловий потік 470 лм
Еквівалент потужності 40 Вт
Термін служби лампи 25000 год
Колір світіння RGB
Основні характеристики
Тип лампи розумна лампа
Тип лампи B39
Цоколь E14
Світловий потік 470 лм
Еквівалент потужності 40 Вт
Термін служби лампи 25000 год
Потужність 5.3 Вт
Кількість циклів перемикання 50000
Кількість ламп в упаковці, шт 1
Особливості ZigBee
Bluetooth
оновлення програмного забезпечення: /так, при підключенні через Bluetooth до програми або блоку керування Philips Hue Bridge
Регульована яскравість
Фізичні характеристики
Колір світіння RGB
Температура світіння 2000 К - 6500 K + 16 мільйонів відтінків кольорів
Висота 117 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 140 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0005 м3
Створіть унікальну атмосферу кольору в будь-якій кімнаті за допомогою розумної лампи Philips Hue з цоколем E14 і формою у вигляді свічки. Вона може забезпечити тепле або холодне біле світло, а також 16 мільйонів відтінків інших кольорів. Використовуйте свій смартфон та зв'язок Bluetooth для миттєвого керування освітленням в одній кімнаті або підключіться до блоку керування Philips Hue Bridge, щоб скористатися повним набором функцій розумного персонального освітлення Philips Hue.
немає в наявності
  • Створюйте індивідуальну атмосферу завдяки багатобарвному інтелектуальному освітленню Philips Hue

Миттєво створюйте особливу атмосферу для будь-якого заходу у своєму будинку з більш ніж 16 млн кольорів. Одним натисканням кнопки створюйте святковий настрій для вечірки, перетворюйте свою вітальню на кінотеатр, прикрашайте інтер'єр кольоровими акцентами та багато іншого.

  • Світло під ваш настрій: від теплого до нейтрально-білого світла

Розумна лампа Philips Hue із цоколем E14 пропонує різні відтінки теплого або нейтрально білого світла. Завдяки повному регулюванню яскравості, від яскравого до слабкого нічного освітлення, можна обрати ідеальні відтінки та яскравість світла для різних повсякденних потреб.

  • Відповідні світлові режими для щоденних занять

Створіть комфортну атмосферу в будинку за допомогою чотирьох попередньо заданих світлових режимів, розроблених спеціально для щоденних занять: відпочинку, читанню, концентрації та активності. Два режима з холодним відтінком концентрації та активності допомагають прокидатися вранці або зосередитися на виконанні завдання, тоді як тепліші режими читання та відпочинку дозволять зручно усамітнитися з книгою або зібратися з думками.

  • Керуйте одночасно десятьма джерелами світла Philips Hue за допомогою Bluetooth

За допомогою додатку Philips Hue Bluetooth можна керувати всім інтелектуальним освітленням Philips Hue в одній кімнаті будинку. Додайте до 10 інтелектуальних джерел світла і керуйте ними лише одним натисканням кнопки на мобільному пристрої.

  • Відкрийте повний набір функцій інтелектуального освітлення Philips Hue за допомогою блоку керування Philips Hue Bridge

Додавши блок керування Philips Hue Bridge (придбається окремо) можна скористатися повним набором функцій Philips Hue. За допомогою блоку керування можна додати до 50 інтелектуальних джерел світла Philips Hue та до 12 аксесуарів для керування ними. Створіть свої сценарії для автоматизації всього домашнього освітлення свого розумного будинку. Керуйте освітленням находячись далеко від дому або додайте аксесуари, такі як датчики руху Philips Hue Motion та інтелектуальні перемикачі Philips Hue Dimmer.

  • Голосове керування освітленням

Philips Hue працює з Siri, Google Assistant, Alexa та іншими голосовими помічниками. Використовуйте прості команди, щоб керувати яскравістю освітлення, змінювати його кольори, незалежно від того, керуєте одним світильником чи всіма лампами у приміщенні. Для управління голосом знадобляться блок керування Philips Hue Bridge та спільне партнерське обладнання.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів