Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dead Space [Blu-Ray диск] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Horror
Світовий реліз 27 січня 2023 року
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Horror
Вікові обмеження від 18 років
Особливості
Кількість гравців 1
Дата виходу гри
Світовий реліз 27 січня 2023 року
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 130 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу: 27.01.2023. Науково-фантастична класика у жанрі виживання серед жаху повертається повністю переробленою, щоб запропонувати ще більший ефект занурення. Оцініть покращену якість зображення, звуку та ігрового процесу.
немає в наявності
Dead Space™, класична науково-фантастична гра у жанрі виживання серед жаху, повертається у повністю переробленому вигляді, щоб запропонувати більш глибокий ефект занурення. Цей римейк забезпечує приголомшливу точність зображення, напружений атмосферний звук і покращення ігрового процесу, залишаючись вірним захоплюючій концепції оригінальної гри.

Айзек Кларк — звичайний інженер, що має відремонтувати величезне судно, яке добуває корисні копалини, USG «Ішимура», але виявляє, що щось пішло не так. Екіпаж корабля перебитий, а Ніколь, кохана Айзека, загубилася десь на борту.

Тепер самотній і озброєний лише своїми інженерними інструментами та навичками, Айзек мчить на пошуки Ніколь, поки навколо нього розкривається кошмарна таємниця того, що сталося на борту «Ішимури». Опинившись у пастці з ворожими створіннями, яких кличуть некроморфами, Айзек має битися за виживання. Це битва не тільки проти терору, який розповсюджується на кораблі, а ще за збереження власного здорового глузду.

Гра Dead Space буде доступна на PlayStation®5, Xbox Series X|S та ПК (додаток EA, Steam і Epic Games Store).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів