Need for Speed Unbound [Blu-Ray диск] (PC)

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Need for Speed Unbound [Blu-Ray диск] (PC):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PC
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Racing
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Світовий реліз 2 грудня 2022 року
Основні
Платформа PC
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Racing
Розробник Criterion
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Вікові обмеження від 12 років
Особливості
Кількість гравців 1 /не в мережі
16 /на сервер, команди з чотирьох гравців
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 2 грудня 2022 року
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 10 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.06 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу: 2 грудня 2022 року. Змагайтеся з часом, перехитріть поліцейських і візьміть участь у щотижневих відбіркових змаганнях, щоб дістатися The Grand, основного виклику серед вуличних гонок Lakeshore. Заповніть свій гараж тюнінгованими моделями авто і запаліть вулиці своїм стилем, ексклюзивним фасоном та яскравим саундтреком, який буде чутно у всіх куточках світу.
немає в наявності
Світ стане вашим полотном в Need for Speed™ Unbound. Доведіть, що у вас є все необхідне, щоб виграти The Grand, основний виклик серед вуличних гонок Lakeshore. Протягом чотирьох інтенсивних тижнів заробіть достатньо грошей, щоб взяти участь у щотижневих відборах.

Перемагайте конкурентів і залиште свій слід на сцені вуличних перегонів, обігнавши та перехитривши поліцейських. Заповніть свій гараж тюнінгованими моделями авто і запаліть вулиці своїм стилем, ексклюзивним фасоном та яскравим саундтреком, який буде чутно у всіх куточках світу.

Виразіть себе повною мірою за допомогою найновіших художніх стилів і авторського логотипу. Це останнє видання франшизи Need for Speed™ від Criterion Games™ забезпечує години захоплюючої боротьби, що піднімає адреналін, із ігровими сесіями як для одного гравця, так і багатьох одночасно.

Світ — це ваше полотно

В Need for Speed™ Unbound графіті оживають. Абсолютно новий, унікальний візуальний стиль, який поєднує елементи найсвіжіших стріт-артів з найбільш реалістичними автомобілями в історії Need for Speed™. Отримайте доступ до абсолютно нового інструментарію потужних візуальних і звукових ефектів, щоб продемонструвати свої навички водіння. А нова тактика прискорення Burst Nitrous забезпечить запаморочливе відчуття швидкості швидкості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів