Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Marvel Shang-Chi Втеча від Десяти кілець

LEGO Конструктор Marvel Shang-Chi Втеча від Десяти кілець

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Marvel Shang-Chi Втеча від Десяти кілець:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри персонажі
конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Marvel
Основні
Вид конструктор
Тип гри персонажі
конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Marvel
Кількість деталей 321 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 350 мм
Висота 60 мм
Довжина 190 мм
Вага 0.38 кг
Об'єм 0.0040 м3
Набір «Втеча від Десяти кілець» LEGO® Marvel Shang-Chi (76176) наповнений приголомшливими пригодами і динамікою нового хітового фільму Marvel Studios. Класні персонажі, машини і неймовірне зброю - діти полюблять цей ігровий набір і його моделі для збірки, гри і демонстрації.
немає в наявності
  • Набір «Втеча від Десяти кілець» LEGO® Marvel Shang-Chi (76176) сповнений знаменитих персонажів, машин і зброї з фільму Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець».
  • Включає в себе 4 мініфігуркі- Шан-Чі, Кеті, Вень-у і Речі для Кулака, а також фігурку Морріса, позашляховик, 2 турелі і 2 мотоцикла.
  • У наборі є класні аксесуари і зброю, в тому числі 2 кільця, арбалет, 2 кинджала, меч і спис.
  • З цієї захоплюючої іграшкою для збірки, гри і демонстрації діти зможуть повторити захоплюючі сцени з фільму Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець» і розіграти за ролями свої власні пригоди.
  • Порадуйте дитини у віці від 7 років цим неймовірним подарунком на день народження, Новий рік або просто так.
  • Розміри автомобіля складають висоту понад 5 см у висоту, 13 см в млинцю і 6 см в ширину - вони ідеально підходять, щоб програти з ним, а потім виставити на огляд в дитячій кімнаті.
  • Всі іграшки для збірки LEGO® Marvel - це високоякісні ігрові набори, що дарують юним супергероїв нескінченні можливості творчої гри.
  • Всі кубики і деталі LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають строгим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально поєднуються і роз'єднуються.
  • Всі набори LEGO® відчувають на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів