Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Trust Гарнитура Trust HS-250 USB Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип гарнітура
Призначення гарнітури для ПК
Підведення кабелю двосторонній
Довжина кабелю / радіус дії 2 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Вага 214 г
Основні
Тип гарнітура
Призначення гарнітури для ПК
Підведення кабелю двосторонній
Довжина кабелю / радіус дії 2 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 32 Ом
Частотний діапазон 150-17000
Чутливість 108 дБ
Варіанти підключення USB
Діаметр динаміка 40 мм
Мікрофон
Тип мікрофону динамічний
Тип магніту неодимовий
Частотний діапазон мікрофона 150-17000 Гц
Конструкція мікрофона на дроті
Звук Динамічний
Додатково
Регулювання гучності
Комплектація навушники
Особливості Кнопка відключення мікрофона
Фізичні
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) пластик
Колір чорний
Вага 214 г
Розміри 100x170x220 мм (ВхШхГ)
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 100 мм
Довжина 220 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0037 м3
Гарнитура Trust HS-250 USB Black 24185_TRUST. У зв'язку з тим, що онлайн-нарад стає все більше, знадобиться зручна гарнітура, яка підтримуватиме протягом дня. Trust HS-250 робить саме це. Завдяки м'яким амбушюрам і регульованому нагою навушники HS-250 забезпечують комфорт навіть після тривалих зустрічей. Завдяки великим 40-мм динамікам і гнучкому мікрофону чутимете своїх колег так само чітко, як вони чують.
немає в наявності
Гарнитура Trust HS-250 USB Black 24185_TRUST.

Зробіть дзвінок

У зв'язку з тим, що онлайн-нарад стає все більше, вам знадобиться зручна гарнітура, яка підтримуватиме вас протягом дня. Trust HS-250 робить саме це. Завдяки м'яким амбушюрам і регульованому нагою навушники HS-250 забезпечують комфорт навіть після тривалих зустрічей. Завдяки великим 40-мм динамікам і гнучкому мікрофону ви чутимете своїх колег так само чітко, як вони чують вас. А оскільки стійкість так само важлива для вас, ця гарнітура поставляється в упаковці, що легко відкривається і придатна для вторинної переробки, що економить ваш час і ресурси, а також допомагає планеті.

Чи кажете ви зі своїм роботодавцем, колегою чи другом, важливо, щоб усі розуміли один одного. Завдяки двом великим динамікам по 40 мм кожен ви зможете насолодитись чітким стереозвуком, щоб ви могли зосередитися на своїй відповіді, а не намагатися зрозуміти, що вони намагаються сказати. Гнучкий мікрофон гарантує, що вони почують вашу відповідь так само чітко.

Зустрічі можуть тривати досить довго, тому вам потрібно переконатися, що вам комфортно; Trust HS-250 робить свій внесок. Великі м'які подушечки для вух забезпечують комфорт навіть під час тривалих зустрічей, а регульоване оголов'я дозволяє з легкістю носити цю гарнітуру будь-якій людині.

Trust HS-250 оснащений USB-кабелем довжиною 2 м, який забезпечує велику свободу рухів. Є навіть вбудований пульт дистанційного керування, вбудований у кабель, тому ви легко регулюєте гучність або мікрофон. USB-кабель гарантує, що ваша гарнітура буде працювати, коли ви підключите її до ПК або ноутбука.

 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів