Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Trust Мышь игровая GXT 930 JACX Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Кількість кнопок 6
Вага 91 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Довжина проводу 1.8 м тканинне обплетення
DPI 200-6400
Особливості
Кількість кнопок 6
Додатково
Особливості Підсвічування
Програмовані кнопки
Прискорення 22G
Ергономіка для правшів
Фізичні
Вага 91 г
Габарити ( ВxШxГ ) 39x66x122 мм
Матеріал корпуса пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 50 мм
Довжина 210 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0015 м3
Ігрова миша з високоточним датчиком (6400 точ./дюйм) і світлодіодним RGB-підсвічуванням.
немає в наявності
Просунута гра
Ігрова миша Trust GXT 930 Jacx RGB, створена для розвинених ігор, може похвалитися роздільною здатністю 6400 пікселів на дюйм і повним світлодіодним підсвічуванням RGB. Обганяйте та перевершуйте своїх конкурентів.

Датчик високої точності
Ігрова миша Jacx оснащена оптичним датчиком з високою роздільною здатністю та покращеним відстеженням, що дозволяє працювати з високою точністю. ВСТАНОВІТЬ DPI ВІД 200 ДО 6400, залежно від ваших потреб – налаштування можуть бути збільшені для стрільби та гонок та зменшені для точного прицілювання та снайперської стрільби. Швидко перемикайте налаштування DPI під час гри, використовуючи спеціальну кнопку перед колесом прокручування.

Програмоване керування
Ігрова миша Jacx поставляється з програмним забезпеченням, яке дозволяє змінювати профілі, призначення кнопок, макроси, налаштування швидкості та освітлення, надаючи повний індивідуальний контроль. Збережіть два різні профілі, встановіть свої переваги для 6 кнопок, що реагують (включаючи 2 кнопки для великого пальця), а також створіть і призначте макроси. Так можна виконати до 60 дій одним клацанням миші. Також можна зберегти налаштування у внутрішній пам'яті миші та отримати доступ до них на будь-якому комп'ютері, до якого підключаєтесь.

Регульоване RGB-підсвічування
Ігрова миша Trust GXT 930 Jacx RGB може відповідати власним ігровим налаштуванням завдяки регульованому RGB-підсвічуванню. Виберіть своє улюблене світлове шоу з багатьох ефектів і випробувайте 16,8 мільйонів різних кольорів RGB. Можна навіть пов'язати налаштування кольору з ігровим профілем, що дозволить точно знати, який активний профіль.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів