Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Посуд і кухонне приладдя - Посуд для напоїв - Склянки і чашки - ARDESTO - Набір чашок Animals з подвійними стінками, 200 мл, 2 од., боросилікатне скло

ARDESTO Набір чашок Animals з подвійними стінками, 200 мл, 2 од., боросилікатне скло

код товару: AR2620AD
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Набір чашок Animals з подвійними стінками, 200 мл, 2 од., боросилікатне скло:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип чашка
Кількість предметів 2 шт
Об`єм 200 мл
Матеріал боросилікатне скло
Висота 9 мм
Діаметр 8.5 мм
Основне
Тип чашка
Серія Animals
Кількість предметів 2 шт
Об`єм 200 мл
Особливості термостійкість: -20…+150 °C
Матеріал боросилікатне скло
Додаткове
Висота 9 мм
Діаметр 8.5 мм
Колір прозорий
Виготовлено Китай
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 110 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.37 кг
Об'єм 0.0022 м3
Чашки з подвійними стінками – це насолода естетів і пристрасть прагматиків. Вони стали маленькою революцією в багатовіковій історії виготовлення посуду. Чашки ARDESTO доречні як для гарячих і холодних напоїв (-20 / +150 °C), так і для десертів. Вони можуть замінити піалу та креманку для морозива. Здається, що напої та десерти в цьому посуді, ніби в повітрі. Ця естетична особливість є вирішальним фактором під час вибору.
немає в наявності
Набір ARDESTO Animals містить дві чашки з подвійними стінками об’ємом 200 мл. Чашки виготовлено з боросилікатного скла. Його вважають найміцнішим з-поміж аналогів, стійким до подряпин, воно не вступає в реакцію з продуктами, є термостійким і оптично прозорим. Поліпшення якостей не впливає на вагу готових виробів – вони доволі легкі.

Такі чашки виробляють вручну, тож кожен виріб є унікальним. Їх «видувають» за допомогою спеціальної трубки, тому на дні є характерний отвір. Чашка має дві стінки, між якими – повітря. Цей повітряний прошарок зберігає температуру й запобігає нагріванню зовнішньої стінки. Такий посуд не рекомендовано мити в посудомийній машині.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів