Trust Набір для домашнього офісу веб-камера HD + гарнітура USB Doba

код товару: 24036_TRUST
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Trust Набір для домашнього офісу веб-камера HD + гарнітура USB Doba:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додатки для домашнього офісу
Кількість мегапікселів 1.3
Розподільна здатність відео HD
Основні
Додатки для домашнього офісу
Вбудований мікрофон
Матриця
Кількість мегапікселів 1.3
Камера
Розподільна здатність відео HD
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 70 мм
Довжина 210 мм
Вага 0.31 кг
Об'єм 0.0024 м3
Набір для домашнього офісу 2 в 1: включає веб-камеру HD та гарнітуру для комфортних відеодзвінків. Набір для домашнього офісу для комфортних відеовикликів, сумісний з такими програмами, як Hangouts, Teams, Zoom та ін. Стильна HD-вебкамера з роздільною здатністю 720 пікселів ідеально підходить для відеочатів. Універсальна підставка для вебкамери: можна прикріпити на монітор або поставити на стіл. Автоматичне налаштування балансу білого: чітке відео за будь-яких умов освітлення. Зручна кнопка для моментальних знімків. Гарнітура з регульованим мікрофоном та інтерфейсом USB, що забезпечує оптимальну якість звучання.
немає в наявності
Готовність до роботи
Неважливо, працюєте вдома чи в офісі, відеодзвінки – це новий і простий спосіб спілкування з колегами, діловими партнерами та членами сім'ї по всьому світу. Набір Trust Doba 2-в-1 для домашнього офісу оснащений веб-камерою високої чіткості та зручною гарнітурою, тому можна дзвонити будь-кому з чітким звуком та чітким зображенням. І вони також працюють з усіма програмами відеочату.

Якісне відео
Веб-камера HD забезпечує чітке зображення під час розмови з роздільною здатністю 720p. Завдяки автоматичному балансу білого ця веб-камера створює плавні зображення за будь-якого освітлення, тому можна зосередитися на нараді.

Чистий звук
Завдяки зручній гарнітурі можна бути впевнені, що почуєте те, що хоче сказати команда, і що вони почують кожне слово. Товсті подушки подбають про комфорт, тому не має значення, якщо дзвінок займе більше часу, ніж очікувалося. Цей набір plug-and-play полегшує відеозв'язок.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів