Gorenje Холодильник SBS NRS918FMX

код товару: NRS918FMX
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Gorenje Холодильник SBS NRS918FMX:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип side-by-side
Клас енергоспоживання A+
Управління електронне
Кількість компресорів 1
Загальний об'єм 508 л
Обсяг холодильної камери 334 л
Об'єм морозильної камери 174 л
Side-by-side
Функції / можливості Генератор льоду /поворотний
Функція суперзаморожування
правостороннє відчинення /Холодильник
лівостороннє відчинення /морозильник
SensoTech
MultiFlow
2 контейнери для фруктів та овочів
Колір сірий
Вага 85 кг
Основні
Тип side-by-side
Клас енергоспоживання A+
Управління електронне
Кількість компресорів 1
Дисплей зовнішній
Кількість дверей 2 дверей
Кількість полиць на дверцях 3 /в холодильній камері
4 /в морозильній камері
Система розморожування No Frost+
Холодоагент R600a
Клімат клас ST
N
SN
Об `єм
Загальний об'єм 508 л
Обсяг холодильної камери 334 л
Об'єм морозильної камери 174 л
Параметри камер
Потужність заморожування 11 кг/добу
Кількість полиць в морозильній камері 2 /ящики
Кількість полиць в холодильній камері 5
Side-by-side
Полиця для пляшок дротяна
Особливості
Функції / можливості Генератор льоду /поворотний
Функція суперзаморожування
правостороннє відчинення /Холодильник
лівостороннє відчинення /морозильник
SensoTech
MultiFlow
2 контейнери для фруктів та овочів
Додатково Ніжки, що регулюються за висотою: 2
Коліщатка: 4
Звуковий сигнал при відчинених дверцятах
2 лотки для яєць /(12×)
Фізичні
Споживання електроенергії 1.12 кВт/24г (407 кВт/рік)
Приєднувальна потужність 240 Вт
Матеріал полиць скло
Колір сірий
Рівень шуму 42 дБ
Вага 85 кг
Розміри
Висота 178.6 см
Ширина 91 см
Глибина 64.3 см
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 740 мм
Висота 1880 мм
Довжина 980 мм
Вага 95.00 кг
Об'єм 1.3634 м3
NoFrost Plus холодильник Side by side NRS918FMX. Практичність і багато простору. Продуманий дизайн внутрішнього простору дає можливість зберігати більшу кількість продуктів і рідше ходити за покупками. Їжу можна зручно розмістити на скляних полицях, у великих шухлядах або контейнерах із внутрішнього боку дверцят, завдяки чому завжди видно всі продукти, що дає змогу зменшити кількість харчових відходів.
33499 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Gorenje Холодильник SBS NRS918FMX:
Інтернет магазини
Mekka
Холодильник SBS Gorenje, 179х64х91см, 2 дв., 334(174)л, А+, NF+, поворотный льдогенер, Внешн.диспл, поворотный ледог-р, серый (NRS918FMX)
Moyo
Холодильник Gorenje NRS918FMX
Rozetka.ua
Side-by-side холодильник GORENJE NRS918FMX
eco-servis
Gorenje Холодильник SBS NRS918FMX
Національні мережі
24 Moyo.ua
Холодильник Gorenje NRS918FMX
Удосконалене керування за допомогою LED-дисплея

Великий і чіткий світлодіодний дисплей забезпечує миттєве керування налаштуваннями температури. Функції, як-от FastFreeze і режим «Відпустка», можна ввімкнути одним дотиком. А в разі раптового підвищення температури вбудований сигнал одразу попередить про це.


Чудове місце для зберігання пляшок і бляшанок

Завдяки практичному тримачеві можна отримати швидкий доступ до пляшок і бляшанок. Крім того, вони відтепер не займатимуть місце, яке можна використати для зберігання інших продуктів.

Досить стомливого розморожування

Одна з найкращих систем охолоджування на ринку, встановлена в морозильній камері, запобігає накопиченню льоду та інею. Завдяки цьому не потрібно розморожувати морозильну камеру, а її простір використовується ефективніше. Пакунки й окремі заморожені продукти не злипаються, що дає змогу підтримувати чистоту та порядок у морозильній камері.


Ідеальний мікроклімат на кожній поличці

Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря в холодильній камері, підтримуючи його оптимальну циркуляцію та найкращі умови зберігання продуктів.

Удосталь льоду коли завгодно

З внутрішнім знімним льодогенератором TwistIce у морозильній камері завжди буде достатньо льоду. Просто поверніть ручку та насолоджуйтесь охолодженим напоєм.


Чудова комплектація та ефективність

Світлодіодне освітлення забезпечує чудове високоефективне підсвічування холодильника, а також має набагато довший термін служби й споживає значно менше електроенергії, ніж звичайні лампи.

Швидке заморожування

Необхідно заморозити велику кількість продуктів? Функція FastFreeze заморожує при температурі –24 °C, щоб зберегти свіжість продуктів і мінерали, які містяться в них. Приблизно через 26 годин ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення.

 

 

Gorenje Side by side: завжди свіжі продукти

Для тих, хто шукає зручне та ефективне рішення для зберігання свіжості продуктів, вдалим вибором стануть холодильники Gorenje Side by side, які перевершують усі очікування. Холодильники Gorenje Side by side — це не тільки ефективне охолодження, а й раціонально організований простір для зберігання продуктів. Крім того, багато моделей Side by side оснащено додатковими функціями, як-от дозатор для води та льоду, регулятор температури та цифровий дисплей, які роблять їх зручними та сучасними рішеннями для кухні.

Переваги холодильників Side by side

Холодильники Gorenje Side by side — чудовий вибір для користувачів, які шукають пристрій, де вдало поєднано сучасний дизайн та інноваційні технології. З огляду на збільшений об’єм, моделі надають більше холодильного простору. Просторий холодильник з ефективним ­охолодженням — можливість рідше відвідувати супермаркети й водночас зменшити харчові відходи завдяки зручному огляду вмісту. Тож користувачі завжди знатимуть, які продукти наявні та що потрібно використати насамперед.

Забудьте про розморожування морозильної камери

Холодильники Gorenje Side by side вирізняються кількома винятковими функціями, з-поміж яких — NoFrost Plus у морозильній камері. Технологія запобігає накопиченню льоду й намерзу, а отже, немає потреби розморожувати морозильну камеру та можна ефективніше використовувати її простір. Пакунки із замороженими продуктами не злипатимуться, що дає змогу підтримувати чистоту й порядок у морозильній камері.

Тихі, довговічні й ефективні

Нові холодильники оснащені інверторним компресором, який починає ­працювати за низької швидкості, збільшую­чи її, доки не буде досягнуто потрібної температури, а потім знову знижуючи до такої, що необхідна для підтримання температури. Завдяки цій технології холодильники працюють тихіше, до того ж вони довговічніші та споживають менше енергії.

Від морозильної камери до холодильника

Через стрімкий темп життя користувачі шукають універсальні пристрої, які швидко адаптуються до різних потреб. Кожен хоч раз потрапляв у ситуацію, коли після вечірки хотів зберегти їжу, що залишилася, проте холодильник був уже заповнений, тоді як морозильна камера — порожня. Прагнучи надати користувачам ще більше можливостей, Gorenje ­устаткувала сучасні холодильники функцією ConvertActive, яка дає змогу перетворити морозильну камеру на холодильну простим натисканням кнопки. Ба більше, її також можна перетворити на велику зону ZeroZone — більше місця для зберігання закусок або напоїв.

Дотримуючись кількох простих порад, наприклад, підтримувати холодильник повним, але не переповненим, тримати дверцята максимально довго зачиненими та ­встановлювати оптимальну температуру, користувачі зможуть скоротити споживання електроенергії.

Холодильники Gorenje Side by side — це розумна й екологічна техніка для тих, кому потрібні енергоефективні та безпечні для довкілля пристрої. Вироблені в Європі, завдяки новітнім функціям вони не тільки стануть чудовим доповненням до будь-якої оселі, але і є свідченням відданості Gorenje принципам ­сталого розвитку. 

Виберіть екологічний холодильник

Під час придбання нової побутової техніки важливою передумовою для ухвалення рішення є те, наскільки вона екологічна. Екологічність – одна з основних цінностей Gorenje, що є частиною групи Hisense Europe і займає провідні позиції на європейському ринку побутової техніки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів