Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Cherry Xtrfy Клавіатура K3 Semi Mech RGB UA, Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Мембранні + механічні клавіші
Підключення дротова
Формат Класичні
Основні
Тип клавіатури Мембранні + механічні клавіші
Підключення дротова
Формат Класичні
Довжина кабеля 1.8 м
Підсвічування
Особливості
Підсвітка RGB
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (укр)
Фізичні
Колір чорний
Вага 1100 г
Габарити ( ВxШxГ ) 137х444х43 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 470 мм
Висота 50 мм
Довжина 180 мм
Вага 1.42 кг
Об'єм 0.0042 м3
Клавіатура K3 пропонує новий ефективний спосіб покращити ігровий процес. Завдяки міцній конструкції, швидкому відгуку та новим псвевдо механічним перемикачам K3 дає вам відчуття механічної клавіатури з мембранною конструкцією. Або як ми любимо говорити: розумний дизайн для геймерів усіх рівнів.
немає в наявності
МЕМ-ХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ
K3 поєднує в собі високоякісну мембранну конструкцію з новою конструкцією клавішного перемикача, прагнучи тактильних відчуттів червоних механічних перемикачів. Результатом стала доступна за ціною ігрова клавіатура преміум-класу.

ШВИДКІ РЕАКЦІЇ
Розроблений для швидкості та точності, K3 має частоту опитування 1000 Гц та 19 одночасних перемикання клавіш для більш швидкої та точної реєстрації кожного натискання клавіші.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ
Завдяки основі з металевої пластини та захищеним від пилу та бризок клавішним перемикачам з терміном служби 20 мільйонів натискань клавіатура K3 є міцною та довговічною клавіатурою, розрахованою на тривалу роботу.

RGB СВІТЛОДІОДНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ
Вибирайте між кількома ефектами підсвічування та набору тексту та налаштовуйте підсвічування у шести різних колірних зонах. Вражаюче світлодіодне RGB-підсвічування K3 не залишиться непоміченим.

НЕМАЄ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. НІ ПРОБЛЕМ
Усі налаштування легко виконуються прямо на клавіатурі та зберігаються у вбудованій пам'яті. Просто підключіть його та грайте з усіма налаштуваннями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів