Kingston Пам'ять ПК DDR4 16GB KIT (8GBx2) 4266 FURY Renegade RGB

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Kingston Пам'ять ПК DDR4 16GB KIT (8GBx2) 4266 FURY Renegade RGB:
Основні параметри
Повний список параметрів
Застосування для ПК
Обсяг пам'яті комплекту 16 ГБ
Кількість планок в комплекті 2 шт (8GBx2)
Тип пам'яті DDR4
Тактова частота 4266 МГц
Основні
Застосування для ПК
Обсяг пам'яті комплекту 16 ГБ
Кількість планок в комплекті 2 шт (8GBx2)
Тип пам'яті DDR4
Тактова частота 4266 МГц
Робоча напруга 1.2 В
Гарантія
Гарантія 60 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 10 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0002 м3
Пам'ять ПК Kingston DDR4 16GB KIT (8GBx2) 4266 FURY Renegade RGB. Надшвидкі модулі пам’яті з відмінними показниками частоти й таймінгів, агресивним дизайном й вражаючим уяву світлодіодним RGB-підсвічуванням — справжня знахідка для кожного геймера, що прагне підвищити продуктивність своєї ігрової системи та надати їй неповторний виразний стиль.
немає в наявності
Переваги:

  • Висока робоча частота з малим часом відповіді
  • Агресивний дизайн з RGB- підсвічуванням
  • Сумісність з Intel XMP та AMD Ryzen
  • Широкий діапазон ємностей
  • Довічна гарантія

Висока робоча частота з малим часом відповіді:
Завдяки високій робочій частоті, аж до 600 МГц, при латентності CL15–CL19, модулі оперативної пам’яті Kingston Fury Renegade DDR4 RGB здатні забезпечити не лише перевагу в іграх, а й суттєве збільшення кадрової частоти, безперервний стрімінг та ефективну продуктивність системи під час обробки відео.

Агресивний дизайн з RGB-підсвічуванням:
Стильний чорний колір та агресивний футуристичний дизайн тепловідводу підкреслені неймовірним динамічним RGB-підсвічуванням з вражаючими світловими ефектами, синхронізація та плавні переходи яких забезпечені власною патентованою технологією Kingston — FURY

Infrared Sync Technology.
Інноваційний дизайн радіаторів не лише додає системі привабливості, а й гарантує ефективне охолодження планок в процесі роботи, дозволяючи геймерам не турбуватись про перегрів модуля протягом багатогодинної битви.

Сумісність з Intel XMP та AMD Ryzen:
Пам’ять Kingston Fury Renegade DDR4 RGB оснащена сертифікованими профілями Intel XMP й оптимізована для роботи з новими поколіннями чіпсетів Intel — достатньо лише обрати в BIOS профіль, вже ретельно налаштований інженерами Kingston.
Модулі пам’яті Kingston Fury Renegade DDR4 RGB з легкістю інтегруються в ПК на основі процесорів AMD Ryzen, забезпечуючи підвищення продуктивності та надійну роботу систем.

Широкий діапазон ємностей:
Лінійка Kingston Fury Renegade DDR4 RGB містить як одиночні модулі ємністю 8–32 ГБ, так і комплекти з двох, чотирьох або восьми модулів сумарною ємністю 16–256 ГБ, що дає користувачеві можливість вибрати оперативну пам’ять в залежності від своїх потреб.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів