Kingston Пам'ять ПК DDR4 16GB KIT (8GBx2) 4800 FURY Renegade Black

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Kingston Пам'ять ПК DDR4 16GB KIT (8GBx2) 4800 FURY Renegade Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Застосування для ПК
Обсяг пам'яті комплекту 16 ГБ (8GBx2)
Кількість планок в комплекті 2 шт
Тип пам'яті DDR4
Тактова частота 4800 МГц
Тип охолодження радіатор
Особливості Single Rank
Підтримка XMP
Основні
Застосування для ПК
Обсяг пам'яті комплекту 16 ГБ (8GBx2)
Кількість планок в комплекті 2 шт
Тип пам'яті DDR4
Тактова частота 4800 МГц
Робоча напруга 1.2 В
Кількість контактів 288 pin
Тип охолодження радіатор
Схема таймінгів пам'яті CL19-26-26
Додатково
Особливості Single Rank
Підтримка XMP
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 60 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 10 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0002 м3
Пам'ять ПК Kingston DDR4 16GB KIT (8GBx2) 4800 FURY Renegade Black. Надшвидкі модулі пам’яті з вражаючою робочою частотою, відмінними таймінгами та стильним агресивним дизайном здатні розігнати систему на базі AMD або Intel до швидкості, що забезпечує реальну перевагу в іграх — ефективне й надійне рішення для геймерів, що бажають домінувати в битвах, на 100 відсотків використовуючи можливості своїх ноутбуків або ПК.
немає в наявності
Висока робоча частота з малим часом відповіді:
Завдяки високій робочій частоті, аж до 5 333 МГц при латентності CL12–CL20, модулі оперативної пам’яті Kingston Fury Renegade DDR4 здатні забезпечити не лише ігрову перевагу, а й суттєве збільшення кадрової частоти, безперервний стрімінг та ефективну продуктивність системи під час обробки відео.

Сумісність з Intel XMP та AMD Ryzen:
Пам’ять Fury Renegade DDR4 оснащена сертифікованими профілями Intel XMP й оптимізована для роботи з новими поколіннями чіпсетів Intel — достатньо лише обрати в BIOS профіль, вже ретельно налаштований інженерами Kingston.
Модулі пам’яті Kingston Fury Renegade DDR4 з легкістю інтегруються в ноутбуки та ПК на основі процесорів AMD Ryzen, забезпечуючи підвищення продуктивності та надійну роботу систем.

Інноваційний дизайн тепловідводу:
Стильний чорний колір та агресивний футуристичний дизайн радіатора й печатної плати додають модулям зовнішню привабливість та забезпечують ефективне охолодження планок в процесі роботи, дозволяючи геймерам не турбуватись про перегрів модуля протягом багатогодинної битви.

Широкий діапазон ємностей:
Лінійка Kingston Fury Renegade DDR4 містить як одиночні модулі ємністю 8–32 ГБ, так і комплекти з двох, чотирьох або восьми модулів сумарною ємністю 16–256 ГБ, що дає користувачеві можливість вибрати оперативну пам’ять в залежності від своїх потреб.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів