Tefal Набір посуду Tefal Nordica, 10 предметів, нерж. сталь

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal Набір посуду Tefal Nordica, 10 предметів, нерж. сталь:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір посуду
Матеріал нержавіюча сталь
Основне
Тип набір посуду
Матеріал нержавіюча сталь
У набір входять ковш /з кришкою 16 см (1.4 л)
висока каструля з кришкою 22 см (6,1 л)
каструлі з кришками 24 см (5,0 л), 20 см (2,9 л), 18 см (2,0 л)
Колір нержавіюча сталь
Сумісність із джерелами тепла Всі види плит /газові плити, індукційні плити, електричні плити
Додатково
Кришка скло
метал
Матеріал ручок нержавіюча сталь
Можливість мити в посудомийній машині
Країна виробник Китай
Вага 7440 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 360 мм
Висота 300 мм
Довжина 530 мм
Вага 9.40 кг
Об'єм 0.0572 м3
TEFAL НАБІР 10 ПР. NORDICA.Ківш з кришкою 16 см + кастрюлі з кришками 18/20/24 см + висока каструля з кришкою 22 см. Надайте своїй кухні мінімалістичний і продуманий дизайн з посудом Tefal Nordica. Цей набір каструль з нержавіючої сталі преміум-класу, забезпечує оптимальне розсіювання тепла та ідеально підходить для приготування смачних страв для всієї родини. Він додає кухні унікальну естетику, яка доповнюється його оригінальним дизайном: запатентовані подвійні ручки, вбудовані носики для розливання і продумана кришка для фільтрації для безпечного і легкого зливу води.
немає в наявності
Набір посуду Tefal Nordica: Розумний стиль

Скандинавський спосіб життя, з його чистою і лаконічною естетикою, представлений кухонним посудом Tefal Nordica. Вона поєднує в собі чисті, мінімалістичні лінії та геніальний дизайн. Ідеально підходить для приготування смачних і рясних страв для всієї родини - від макаронів і рису до чудових соусів - цей незамінний набір каструль з нержавіючої сталі відрізняється чудовою конструкцією, що забезпечує повну безпеку, міцність і довговічність. Його товсте дно розсіює тепло, що гарантує ідеальні результати приготування, а продуманий дизайн спрощує життя на кухні! Все починається з розумною кришки для проціджування з запатентованими подвійними ручками та вбудованими носиками для зливання з невеликими прорізами з одного боку (ідеально підходить для рису і бобових) і великими прорізами з іншого (ідеально для макаронів). Цей набір сотейників сумісний з усіма плитами, включаючи індукційні.

Преміальна нержавіюча сталь

Якість, на яку можна розраховувати день за днем.

Індукційна основа

Ідеальне розсіювання тепла, щоб кожна страва готувалася рівномірно. Також посилена індукційна основа запобігає деформації з часом.

Запатентована подвійна ручка

Запатентована подвійна ручка з нержавіючої сталі в поєднанні з точними наливними носиками та розумною кришкою, забезпечують безпечне та легке зливання.

Шведський дизайн Маттіаса Мікаельссона

Чисті лінії та мінімалістичний дизайн, який є витончено функціональним, натхненним нордичним способом життя. Новий дизайн, який обіцяє простоту та функціональність.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів