LG Телевізор 77" OLED77G26LA

код товару: OLED77G26LA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LG Телевізор 77" OLED77G26LA:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора OLED телевізор
Розмір діагоналі 77 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 120
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 3 шт
Вага 41.1 кг з підставкою
Основні
Тип телевізора OLED телевізор
Розмір діагоналі 77 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 120
SmartTV
Smart платформа WebOS
Технічні
Графічний процесор α9 /Gen5 AI Processor 4K
Енергоспоживання в режимі очікування 0.5 Вт
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи USB
LAN
HDMI
Вхід для антени RF
Simplink (HDMI CEC)
eARC (HDMI 2)
Виходи Оптичний
Тип HDMI HDMI 2.1
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 3 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Bluetooth
Мультимедіа
Телетекст
Звук
Система динаміків 4.2
Кількість динаміків 4
Потужність звуку 60 Вт
Сабвуфер
Об'ємне звучання
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Підтримка інтернет сервісів Магазин LG Apps
Підтримка хмарних сервісів
Додатково
Особливості Батьківський режим
Функція «Швидкий доступ»
Підтримка HLG
Функція Віртуальна реальність (360 VR)
LG Sound Sync
Технологія Screen Share (зображення екрана через Wi-Fi)
Підтримка HDR10 Pro
AI Recommendation
LG ThinQ
WiSA Speakers
HGIG Mode
Bluetooth Surround Ready
AI Home
Bluetooth Low Energy On
Speech to Text
Home Dashboard
DIAL
FreeSync
Apple HomeKit
Sound Mode Share
SoundBar Control
Next Picks
Magic Explorer
Music Discovery
Live Plus
Clear Voice Pro
Airplay2
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 300х300
Вага 41.1 кг з підставкою
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1712 x 1039 x 321 мм
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1712 x 976 x 24.8 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 1130 мм
Довжина 1860 мм
Вага 37.00 кг
Об'єм 0.4624 м3
LG OLED з автономним підсвічуванням підкреслює яскраву красу кожного пікселя на екрані. Технологія Brightness Booster Max виводить можливості процесора штучного інтелекту α9 Gen 5 на новий рівень, що забезпечує до 30% більше яскравості. Завдяки чудовій світловіддачі візуальні ефекти виглядатимуть ще більш вражаючими.
239999 грн*
немає в наявності
Де купити: LG Телевізор 77" OLED77G26LA:
ACDC
Телевізор 77" LG OLED 4K 120Hz Smart WebOS Dark Satin Silver (OLED77G26LA)
Mekka
Телевизор 77" LG OLED 4K 120Hz Smart WebOS Dark Satin Silver (OLED77G26LA)
Скарби (ckapbu.com)
Телевизор LG OLED77G26LA 77"/3840x2160/WebOS Dark Satin Silver
AI-процесор a9 Gen 5
Розумна краса у кожному кадрі

Подивіться, як гарно! Наслідуючи досягнення в галузі глибокого машинного навчання, ШІ-процесор LG α9 Gen 5 покращує об'єкти на передньому і задньому плані, додаючи їм природну глибину, і робить кольори неймовірно яскравими та точними.

Телевізори LG – візуальний центр розумного дому

LG Electronics презентує передову лінійку, яку очолюють OLED-телевізори 2022 року. Завдяки потужним технологіям обробки зображень і вдосконаленій webOS нові моделі LG забезпечують вищу якість перегляду та кращий користувацький досвід. Лідер світового ринку телевізорів преміумкласу впродовж дев’яти років і лауреат премії CES Innovation Award протягом восьми років поспіль, OLED-телевізор LG змінив сегмент телевізорів преміумкласу, щоби стати вибором #1 для мільйонів споживачів у всьому світі.

LG OLED

В OLED-телевізорах викорис­товують самопідсвічувальні пікселі, які можна вмикати та вимикати окремо один від одного, щоби забезпечити ідеальний чорний колір, неймовірно природні кольори та нескінченний контраст.

Моделі нової серії G2 оснащені вдосконаленою OLED-панеллю LG, яка подарує неймовірні відчуття від перегляду. До того ж технологія наступного покоління панелей OLED evo в серії G2 та окремих моделях C2 забезпечує вищу яскравість для ультрареалістичного ­зображення з дивовижною чіткістю та деталізацією. За допомогою нового інтелектуального процесора LG α9 (Alpha) Gen 5 технологія Brightness Booster дає змогу телевізорам серії G2 забезпечувати ще більшу яскравість завдяки покращеному розсіюванню тепла та вдосконаленому алгоритму.

У серії LG OLED G2 2022 року є нова 83-дюймова модель і перша у світі 97-дюймова OLED-модель, що доповнюють лінійку, в якій уже наявні 55-, 65- та 77-дюймові телевізори. OLED G2 вирізняється привабливою вишуканістю дизайну Gallery, що робить телевізор єдиним цілим зі стіною.

Серія C2 пропонує на вибір шість розмірів екрана: перший у світі 42-дюймовий OLED-телевізор, що чудово підходить для консольних та комп’ютерних ігор, а також 48-, 55-, 65-, 77-, 83-дюймові. Ця серія OLED-телевізорів вирізняється тоншими рамками й більш елегантним дизай­ном.

Швидше та розумніше

Основою більшості нових моделей телевізорів LG є процесор α9 Gen 5, який використовує глибоке навчання для підвищення продуктивності під час масштабування та надання зображенню на екрані більше об’ємності, роблячи елементи переднього плану та фону чіткішими відносно один одного. Процесор α9 Gen 5 також розширює можливості функції LG AI Sound Pro, щоби забезпечити глядачам віртуальний об’ємний звук 7.1.2.

Оновлений інтерфейс користувача

Остання версія інноваційної платформи LG Smart TV пожвавлює досвід користувача на нових телевізорах LG, забезпечуючи максимальну зручність і полегшуючи пошук контенту. WebOS 22 пропонує персональні профілі, щоби користувачі мали змогу насолоджуватися більш персо­налізованим переглядом. У кожному профілі глядачі можуть налаштувати швидкий доступ до своїх улюблених стримінгових сервісів, отримувати індивідуальні рекомен­дації контенту на основі історії перегляду та сповіщення в реальному часі, щоби стежити за улюбленими спортивними командами. Вхід до профілів може здійснюватися як через браузер телевізора, так і зі смартфона з функцією NFC Magic Tap.

Функція NFC Magic Tap також може бути використана для дзеркального відображення екрана мобільного пристрою на телевізорі LG. Глядачі можуть віддзеркалювати контент з одного ­телевізора на інший за допомогою функції Room To Room Share, щоби переглядати кабельний або супутниковий контент через Wi-Fi без додаткової приставки. Функція Always Ready, яку легко налаштувати в меню телевізора, активується натисканням кнопки живлення на пульті дистанційного керування LG і перетворює екран на цифрове полотно для демонстрації ілюстрацій, відстеження часу або відтворення музики.

Оновлений штучний інтелект ThinQ AI забезпечує легке голосове керування та сумісність з іншими пристроями на базі ThinQ. Також він пропонує підтримку Matter. Це новий галузевий стандарт для більш безпечного та безперебій­ного налаштування розумного дому, що дає змогу телевізорам LG виконувати функції контролера для підключених пристроїв.

Неперевершена якість зображення

OLED-телевізори LG, визнані споживачами, технічними експертами та найвизначнішими зірками в кіноіндустрії, продовжують піднімати планку якості зображення. Панелі, що використовують у лінійках OLED 2022 року, були сертифіковані міжнародним агентством із тестування продукції Intertek на 100-відсоткову точність кольоро­передавання та 100-відсот­ковий кольоровий об’єм. OLED-телевізори LG унікальні завдяки здатності відтворювати кольори в їх початковому вигляді, незалежно від того, наскільки яскравим або темним може бути зображення.

Усі OLED-телевізори LG 2022 року не мерехтять, що підтверджено Rheinland і Underwriters Laboratories, а також не відблискують, про що свідчить сертифікат UL. OLED-панелі LG також були відзначені TÜV Rheinland за низький рівень випромінювання синього світла та є першими у світі, які відповідають вимогам Eyesafe — амери­канського агентства із санітарних стандартів. Телевізори LG не тільки пропонують творцям контенту оцінити точність кольоропередавання, а й надають можливість користувачам переглядати фільми відповідно до задуму їх авторів, оскільки вони першими у 2021 році впровадили автоматичне перемикання в режим Filmmaker Mode під час перегляду відеоконтенту Amazon Prime.

Не має собі рівних в іграх

Протягом багатьох років LG OLED був першим в іграх: перший OLED-телевізор, що підтримує NVIDIA G-SYNC Compatible, і перший 8K OLED-телевізор, який демонструє ігри 8K із відеокартами NVIDIA GeForce RTX серії 30. Завдяки часу відгуку (1 мс), низькій затримці вхідного сигналу й наявності до чотирьох портів HDMI 2.1 не дивно, що LG OLED є чудовим вибором для любителів відеоігор на консолях і ПК. А завдяки підтриманню хмарних ігрових платформ NVIDIA GeForce NOW і Google Stadia геймери можуть розважатися, достатньо підключити сумісний контролер.

Нові можливості 2022 року: користувачі LG можуть легко перемикатися між режимами гри та пресетами налаштувань дисплея безпосередньо з меню Game Optimizer телевізора. Меню Game Optimizer забезпечує швидкий доступ до нового режиму Dark Room Mode, який регулює яскравість екрана для більш комфортної гри, коли світло вимкнено. Налаштування для G-SYNC Compatible, FreeSync Premium та змінної частоти оновлення (VRR) доступні з Game Optimizer. Ба більше, новий спортивний режим об’єднує пресети для шутерів від першої особи, а також рольових і стратегічних ігор у реальному часі, забезпечуючи більше деталей для ще більшої реалістичності.

Інтерактивний досвід

У 2022 році LG також по-новому визначає роль телевізора, додаючи нові послуги, які роблять персональний та інтерактивний досвід користувача легшим і комфортнішим у домашніх умовах.

LIVENow – відзначений нагородами додаток пропонує доступ до онлайн-концертів, шоу, спортивних та інших преміальних подій у прямому ефірі, які користувачі можуть переглядати та брати в них участь. Із LIVENow телевізор LG стає брамою до нових віртуальних вражень, пропонуючи можливість насолоджуватися концертами разом із друзями, родиною та шанувальниками з усього світу.

1M HomeDance – для тих, хто хоче танцювати, як їхні улюблені кумири K-Pop. 1M HomeDance, створений у співпраці з 1MILLION Dance Studio – однією з найпопулярніших хореографічних команд K-Pop. Додаток надає широкий вибір навчальних посібників, аби допомогти користувачам удосконалити танцювальні рухи. Крім того, вони можуть перевірити свою форму за допомогою режиму камери, танцюючи разом із професійними хореографами 1MILLION, або зробити перерву, розслабитися та переглянути улюблені танцювальні кліпи.

LG Fitness – перша платформа для здоров’я, що покликана допомогти користувачам насолоджуватися здоровим способом життя вдома.

Користувачі можуть знайти відповідний план тренувань на основі рекомендацій системи або створити власний, вибираючи з безлічі опцій, як-от: інтервальні тренування високої інтенсивності HIIT, розтяжка м'язів всього тіла або медитація, а також можливість відстежувати свою активність і прогрес на інформаційній панелі додатка.

Independa – із появою цієї технології телевізори LG можуть допомагати користувачам дистанційно піклуватися про членів родини та надають змогу людям похилого віку бути більш незалежними. Як перший сервіс телемедичної допомоги, що підтримується на телевізорах LG, Independa має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дає змогу користувачам легко розпочати відеочат із вихователем або легко отримати доступ до меню відповідних професійних послуг. Сповіщення інформують, коли хтось телефонує, а персональні повідомлення можна налаштувати для додаткових нагадувань. Усі сповіщення інтегровано в webOS, тому їх завжди можна побачити. З-поміж професійних послуг, що доступні на Independa: Dentulu (онлайн-консультація стоматолога), Capital Rx (платформа аптек зі знижками), Coverdell (пільги на стоматологічне страхування), WebMD (освітні відеоролики медичної категорії) та Sprio100 (фітнес-програми для літніх людей) тощо.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів