TECNO Смартфон POVA-4 (LG7n) 8/128Gb NFC 2SIM Cryolite Blue

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TECNO Смартфон POVA-4 (LG7n) 8/128Gb NFC 2SIM Cryolite Blue:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип смартфон, моноблок
Екран 6.82 ", 1600x720, IPS
Процесор Helio G99, 8 ядер,
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 8 ГБ, 128 ГБ
Камера 50 Мп
Операційна система Android 12
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 170.6 мм x 77.5 мм x 8.7 мм
Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Основні
Операційна система Android 12
ОЗУ 8 ГБ
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Відеоприскорювач
Стандарти зв'язку GSM
HSPA
LTE
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти nano-SIM
Процесор
Виробник MediaTek
Модель процесора Helio G99
Кількість ядер процесора 8 ядер /(2x2.2 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
Основний дисплей
Тип матриці IPS
Діагональ 6.82 " ~84,9% співвідношення екрану до корпусу
Розподільна здатність дисплея 1600x720
Щільність пікселів 257 ppi
Частота оновлення екрану 90 Гц
Цифрова камера
Основна камера 50 Мп
Запис HD-відео 1080P@30fps
1440p@30fps
Подвійна
Cпалах Dual LED
Фронтальна камера 8 Мп
Навігація
GPS-модуль
Мультимедійні можливості
Мультимедіа FM-радіо
Комунікації
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
NFC
USB On-The-Go
Type-C USB 2.0
Живлення
Ємність аккумулятору 6000 мАг
Особливості швидкої зарядки 18 Вт
Особливості
Додатково Акселерометр
Гіроскоп
Датчик наближення
Сканер відбитків пальців
Компас
Фізичні
Матеріал Пластик
Скло
Колір синій криоліт
Висота 170.6 мм
Ширина 77.5 мм
Товщина 8.7 мм
Комплектація Скріпка
Інструкція
Захисний прозорий чохол
Гарантія
Гарантія 13 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 190 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.52 кг
Об'єм 0.0009 м3
Настав час телефону серії POVA 4 – покажіть свій незалежний темперамент. Енергоємна акумуляторна батарея 6000 мАг та швидка зарядка 18 Вт. Насолоджуйтесь грою протягом десяти годин.
немає в наявності
Смартфон TECNO POVA-4: флагман «енергоозброєння»

Смартфони TECNO серії POVA завжди вирізнялися надзвичайно енергоємними батареями, великими екранами та непересічним дизайном. Однак, якщо раніше виробник просував лінійку як ігрову, то з TECNO POVA-4 концепція має всі ознаки багатозадачності, а дизайн набув ще більшої зухвалості.

Особливості смартфонів TECNO POVA-4:

  • батарея 6 000 мА·год + швидке заряджання (18 Вт);
  • екран 6,82″ HD+ із частотою оновлення 90 Гц;
  • 8-ядерний процесор MediaTek Helio G99;
  • подвійна камера 50 МП із AI;
  • внутрішня пам’ять 128 ГБ + оперативна пам’ять 8 ГБ.

Комплектовання

TECNO POVA-4 постачають у твердому картонному пакованні сірого кольору із дзеркальним радіальним елементом у центрі. У комплекті зі смартфоном є кабель USB-C, мережевий зарядний пристрій потужністю 18 Вт, навушники, скріпка та захисний прозорий чохол із незвичайним геометричним вирізом під блок камер. Ще одним приємним бонусом є те, що дисплей смартфона «з коробки» вкритий захисною плівкою, тож не доведеться гаяти час на захист смартфона.

Дизайн

Для нових TECNO POVA-4 виробник створив такий самий дизайн-код, що був уперше випробуваний на TECNO POVA Neo 2. Його особливість полягає в тому, що він ґрунтується на «відманштеттенових структурах». Відманштеттенові фігури – різновид металографічної структури сплавів, що вирізняється геометрично правильним розміщенням певних складників структури у формі пластин або рейок.

Тильна панель теж із декоративними гранями, поверхня неслизька, напівматова з металізованим мерехтінням, тож відбитки пальців не будуть помітні. Колір, у якому виконано пристрій, дістав цікаву назву – сірий ураноліт.

На додачу, смартфон має витягнуту форму, зручно лежить у руці, не надто легкий, тож не вислизатиме з рук.

Параметри:

  • висота: 170,59 мм;
  • ширина: 77,52 мм;
  • товщина: 8,7 мм;
  • вага: 190 г.

Порти та розніми

На правому боці – клавіші гучності та сканер відбитків пальців, який водночас є кнопкою увімкнення живлення. Їх доволі важко швидко намацати й без чохла, адже вони зовсім трішки випинаються над поверхнею. Та якщо для сканера в чохлі передбачений виріз, то до регулювання гучності доведеться звикати.

На лівій боковій поверхні розташований потрійний лоток для SIM і карти пам’яті, тож можна користуватися двома номерами й картою пам’яті одночасно.

На верхній грані жодних кнопок та рознімів, а на нижній – аудіорознім, мікрофон, рознім USB-C та стереодинаміки.

На тильній панелі, окрім блоку камер зі спалахом, вбудовано NFC-модуль для безконтактної оплати. Згори на передній панелі – динамік, спалах і фронтальна камера.

Дисплей

TECNO POVA-4 має IPS-дисплей із діагоналлю 6,82″ із роздільною здатністю 1 640 × 720. Співвідношення екрана до корпусу – 84,9 %. Щільність пікселів складає 257 ppi. Частота оновлення становить 90 Гц, тож переглядати контент на такому екрані – суцільне задоволення. Відчутна й висока частота кадрів, адже картинка відображається плавно й без затримок.

Продуктивність

TECNO POVA-4 працює на 8-ядерному процесорі MediaTek Helio G99 (2 × 2,2 ГГц Cortex-A76 + 6 × 2,0 ГГц Cortex-A55). Роль графічного процесора виконує Mali-G57 MC2. Обсяг оперативної пам’яті становить гідні 8 ГБ, а вбудованої – 128 ГБ. До того ж можна встановити ще й карту пам’яті. Смартфон працює на базі ОС Android 12 із власною оболонкою HiOS 8.6 – типовий китайський інтерфейс із безліччю налаштувань та встановлених застосунків і демоверсій ігор.

Верхня «шторка» працює у двох режимах залежно від місця відтягування.

Камера

TECNO POVA-4 оснащено подвійною основною камерою з двомодульним спалахом. Головний датчик – 50 МП зі світлосилою f/1.8, а роздільна здатність другого датчика – 2 МП.

Фронтальна камера на 8 МП зі світлосилою f/2 має один відокремлений спалах, розташований на передній панелі згори біля камери. Завдяки цьому зручно робити автопортрети в темряві або за слабкого освітлення. Камера записує відео в роздільній здатності Full HD зі швидкістю 30 кадр./с.

Ширококутна камера допомагає знімати більш широкі кадри, як-то групові фотографії або пейзажі.

Макрооб’єктив дає змогу робити зблизька деталізовані фото, а сенсор глибини допомагає створити ефект боке.

Нічний режим доволі непоганий: автоматика робить кілька знімків із різною експозицією та об’єднує їх в один кадр – яскравий і деталізований.

А фронтальна камера підтримує режим «Краса» для покращення вигляду на «селфі». У цьому режимі, можливо, не так багато налаштувань, проте їх точно вистачить, щоби зробити непогане фото.

Звичайний режим

 

  

 

Автономність

Модель оснащено ємною батареєю 6 000 мА·год. Із нею пристрій демонструє високу автономність, і не лише під час серфінгу в інтернеті чи перегляду потокового відео.

Оскільки смартфон має яскравий спалах, його можна використовувати як ліхтарик у разі відключення світла та впродовж кількох годин не перейматися щодо того, чи надовго вистачить заряду, адже батарея розрядилася лише на 5 %  за 2 години користування ліхтариком.

Повністю відновити заряд можна за допомогою зарядного пристрою, що є в комплекті, за 2 год 30 хв.

Висновки

Смартфон TECNO POVA-4 відгукнеться в серцях тих, хто шукає недорогий пристрій із великим екраном і високою продуктивністю для повсякденного використання, як-то здійснення дзвінків, відправка повідомлень, перегляд відео, серфінг в інтернеті, використання соцмереж, месенджерів тощо.

Завдяки потужному акумулятору та функції швидкого заряджання TECNO POVA-4 є оптимальним вибором під час тривалих подорожей і точно стане в пригоді в разі припинення електропостачання без можливості підзаряджання від резервних джерел живлення. А сміливий дизайн настільки контрастує з одноманіттям сучасних варіантів, що лінійку POVA неможливо сплутати з жодною іншою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів