Varmilo Клавіатура VEA108 Sea Melody Cherry Mx Brown Multicolor

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VEA108 Sea Melody Cherry Mx Brown Multicolor:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Кількість клавіш 108 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Тип перемикачів Cherry MX Brown
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 108 шт
Підсвічування
Особливості
Підсвітка White LED
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
Фізичні
Колір білий
блакитний
Вага 2000 г с упаковкой
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 2 місяця
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 510 мм
Довжина 70 мм
Вага 2.12 кг
Об'єм 0.0075 м3
Varmilo Sea Melody – це надихаюча історія морської гладі, реалізована через унікальний дизайн пристрою. Механічна клавіатура для митців, розробників та гравців в унікальному дизайні, що поєднав у собі ніжні лазурові відтінки морської блакиті з класичними білими клавішами. Це деталізація надихаючого підводного світу через художній розпис на елементах клавіатури хвиль, медуз, китів та морської гладі.
немає в наявності
світовий бренд у твоєму просторі
Механічна клавіатура Sea Melody
(із перемикачами CHERRY MX BROWN)
Натхнення лазуровою безмежністю підводного світу
Varmilo Sea Melody – це сповнена натхнення історія морської гладі, реалізована через унікальний дизайн пристрою. Механічна клавіатура для митців, розробників і гравців в унікальному дизайні, що поєднує ніжні лазурові відтінки морської блакиті з класичними білими клавішами. Це деталізація підводного світу через художній розпис у формі хвиль, медуз, китів і морської гладі.
Технологічність для натхненної в роботі, грі та творчості
Класичний дизайн механічної клавіатури Varmilo Sea Melody створено на основі сучасних технологічних розробок для митців, розробників і гравців із гарантією неперевершеної якості. Технології Varmilo забезпечують індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, щоби зберігти максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та унікальний дизайн для натхнення.
Надійність та комфорт у грі та під час друку
Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгий час. Підкладка поглинає звуки під час натискання, роблячи процес друку тихішим як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стираються та не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність та довговічність.
Перемикачі CHERRY MX BROWN:
золота середина з-поміж перемикачів Сherry MX
Збалансовані перемикачі Cherry MX Brown – це золота середина всіх позитивних якостей популярних світчів. Клавіатури на перемикачах Cherry Mx Brown вибирають за якісний зворотний зв’язок і звук характерного клацання під час спрацьовування, який підходить не тільки для геймінгу, але й для роботи з текстами. Якщо користувач вибирає тактильну клавіатуру й не може визначитися з типом клавіш, Cherry MX Brown стане найліпшим вибором для дебютного користування.
Сила спрацювання: 55 г. Хід активації: 2 мм. Повний хід: 4 мм. Ресурс натискань: 100 млн.
Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами
Перемикачі EЄ використовують спеціальну друковану плату виробництва Varmilo, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур. Varmilo – інноватор у створенні та застосуванні безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому ви отримуєте чарівний спектр тактильних відчуттів під час набору тексту.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур. Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів