Varmilo Клавіатура VEM108 Sea Melody EC V2 Sakura Multicolor

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VEM108 Sea Melody EC V2 Sakura Multicolor:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Формат Геймерські
Кількість клавіш 108 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB /2.0
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Тип перемикачів EC V2 Sakura
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 108 шт
Підсвічування
Особливості
Підсвітка White LED
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
Фізичні
Колір білий
блакитний
Вага 2000 г с упаковкой
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 2 місяця
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 510 мм
Довжина 70 мм
Вага 2.12 кг
Об'єм 0.0075 м3
Varmilo Sea Melody – це надихаюча історія морської гладі, реалізована через унікальний дизайн пристрою. Механічна клавіатура для митців, розробників та гравців в унікальному дизайні, що поєднав у собі ніжні лазурові відтінки морської блакиті з класичними білими клавішами. Це деталізація надихаючого підводного світу через художній розпис на елементах клавіатури хвиль, медуз, китів та морської гладі.
немає в наявності
світовий бренд у твоєму просторі
Механічна клавіатура Sea Melody
(із перемикачами Vаrmilo EC SAKURA V2)
Натхнення лазуровою безмежністю підводного світу
Varmilo Sea Melody – це сповнена натхнення історія морської гладі, реалізована через унікальний дизайн пристрою. Механічна клавіатура для митців, розробників і гравців в унікальному дизайні, що поєднує ніжні лазурові відтінки морської блакиті з класичними білими клавішами. Це деталізація підводного світу через художній розпис у формі хвиль, медуз, китів і морської гладі.
Технологічність для натхненної в роботі, грі та творчості
Класичний дизайн механічної клавіатури Varmilo Sea Melody створено на основі сучасних технологічних розробок для митців, розробників і гравців із гарантією неперевершеної якості. Технології Varmilo забезпечують індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, щоби зберігти максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та унікальний дизайн для натхнення.
Надійність та комфорт у грі та під час друку
Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгий час. Підкладка поглинає звуки під час натискання, роблячи процес друку тихішим як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стираються та не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність та довговічність.
Перемикачі Vаrmilo EC SAKURA V2:
легкі лінійні перемикачі з найстабільнішим спрацюванням
Sakura: лінійний перемикач із силою спрацьовування 45 г, легкий лінійний перемикач ЕЄ, за технічними та тактильними характеристиками наближений до відомого червоного Cherry MX та Speed Silver.
Максимальна сила – 60 г.
Натискання з різних кутів не завадить чіткому спрацюванню світча. Перемикачі Varmilo EЄ мають однакові відчуття натискання, незалежно від того, натиснуті вони посередині, зверху або збоку. Також нова технологія забезпечує стабільну роботу світча, яка не змінюється з часом.
Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами
Перемикачі EЄ використовують спеціальну друковану плату виробництва Varmilo, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур. Varmilo – інноватор у створенні та застосуванні безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому ви отримуєте чарівний спектр тактильних відчуттів під час набору тексту.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур. Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів