Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VBS108 Crane Cherry Mx Red:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
бездротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Повнорозмірна
Кількість клавіш 108 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
бездротова
Інтерфейс підключення USB
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Повнорозмірна
Тип перемикачів Cherry MX Red
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 108 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
кирилиця (укр)
Фізичні
Колір чорний
золотий
Вага 2000 г с упаковкой
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 442 x 137 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 520 мм
Довжина 70 мм
Вага 2.20 кг
Об'єм 0.0080 м3
Повнорозмірна дизайнерська механічна клавіатура Crane (англ: «журавель») – перший продукт бренду в Україні серії Lure. Дизайн цієї клавіатури втілює найкращі здобутки древньої китайської культури, що підтверджують витончені традиційні символи: сосни, журавлі, черепаха, тонкі золотаві ієрогліфи, каліграфічні написи, Інь та Янь. У клавіатурі ідеально збалансовані технологічність та функціональність з естетикою східної культури. Справжній витвір мистецтва у технологіях.
немає в наявності

Клавіатура Varmilo Crane

(із перемикачами Cherry MX Red)
Століття мистецької спадщини
в технологічному витворі

Дизайнерська механічна клавіатура Varmilo Crane (з англ. – журавель) презентує серію Lure в Україні та продовжує унікальний підхід Art & Design в сучасному устаткуванні бренда.

Дизайн клавіатури символізує величезну мистецьку спадщину шинуазрі (фр. «Chinoiserie»), що охоплює епоху в декілька сторіч, під час яких Європа імпортувала вироби китайських майстрів та втілювала в західноєвропейському малярстві, декорі, костюмах та театральному мистецтві. Varmilo Crane – це історія, яка набула нового дихання мистецтва в дизайнерському устаткуванні.

Східна естетика
в технологічних деталях

У цій клавіатурі вдало поєднано функціональність та естетику східної культури.

Витончений кейборд, навіть найдрібніші деталі якого мають сенс: символи довголіття та процвітання зі стародавньої релігії – сосни, журавлі, черепаха, тонкі каліграфічні ієрогліфи благополуччя та символи Інь і Ян.

Гармонійна колірна гама клавіатури Varmilo Crane також вдало продумана: зелений – символ гірських зелених пагорбів; білий – прообраз цінного китайського паперу; золоті лінії елегантно підкреслюють класичну східну естетику; журавель – символ божественності й добробуту в даосизмі. Кожна деталь кейборда передає алегоричність традиційної культури та її символізм.

Надійність та довговічність у кожному дотику

Незмінною ознакою клавіатур Varmilo залишаються найкращі технічні функції. Клавіші V-Silk мають гладеньку поверхню й значно менше «притягують» бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Клавіші виготовлено з міцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation-технології, на бічних поверхнях вигравірувано символи. Саме завдяки dye-sub символи ніколи не стираються й абсолютно не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик вирізняється надійністю та довговічністю.

Перемикачі Cherry MX Red: найвідоміша класика механічних клавіатур

Найпопулярніші лінійні перемикачі з усієї лінійки Cherry MX, які найчастіше вибирають для геймінгу з огляду на їхню швидкість відгуку, плавність ходу та тихе натискання. Із цими світчами користувач гарантовано отримає задоволення від легкої й довготривалої гри без напруження пальців та зап’ястків. А гравцям, що застосовують подвійне та потрійне натискання клавіш, цей тип клавішного механізму забезпечить суттєву перевагу під час кіберзмагань.

45 г

сила спрацювання

4 мм

повний хід

2 мм

хід активації

100 млн

ресурс натискань

Унікальні технології задля комфорту друку та гри

Клавіатура Crane має три різні режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування. Якісно зібрані, кейборди Varmilo вироблено з преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгі роки. Підкладка, що поглинає звуки під час натискання, робить процес друку тихішим, як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.

Механічна клавіатура
з найвідомішими технологічними перемикачами

Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішею, від типу яких залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку.

Мистецтво, реалізоване у високих технологіях

Слоган Varmilo – «Клавіатура митців» – ідеально передає підхід Varmilo до створення механічних клавіатур та втілює їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробленні та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів