Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VEA87 Sakura R2 EC Ivy V2:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Тип перемикачів EC Ivy V2
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 87 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
кирилиця (укр)
Фізичні
Колір рожевий
Вага 2000 г з упаковкою
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 420 мм
Довжина 70 мм
Вага 1.60 кг
Об'єм 0.0062 м3
Рожеве натхнення сакурою в оновленій моделі дизайнерської механічної клавіатури Varmilo Sakura R2 з новим візуальним рішенням на клавішних ковпачках у компактному та достатньому для гри і роботи розмірі на 87 клавіш. Незмінна якість матеріалу, деталізоване нанесення з ручним розписом клавішних ковпачків та функціональних механічних перемикачів. Довговічна дизайнерська механічна клавіатура для творців, гравців та митців.
немає в наявності

КлавіатураVarmilo Sakura R2

(із перемикачами Varmilo EC Ivy V2)
Натхнення ніжністю та мистецтвом

Стильна дизайнерська механічна клавіатура Varmilo Sakura R2 – одна з найвпізнаваніших у світі. На створення ніжного дизайну кейборда розробників надихнула дивовижна природа Азії та сакура, що уособлює величну культуру, втілену в різних видах східного мистецтва. Для цієї унікальної моделі було створено оригінальний вузловатий шрифт та символи для клавіш. А деталізовані зображення на окремих клавішах нанесено вручну.

Цей кейборд дійсно унікальний та неповторний, як і кожен витвір мистецтва.

Надійність та довговічність
у кожному дотику

Незмінною особливістю клавіатур Varmilo залишаються найкращі технічні функції, що в цій моделі доповнено повністю оновленим дизайном корпусу. Клавіші V-Silk мають гладеньку поверхню й значно менше «притягують» бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Їх виготовлено з надміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation-технології, на бічних поверхнях клавіш вигравірувано символи. Саме завдяки dye-sub символи не стираються й абсолютно не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик вирізняється надійністю та довговічністю.

Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами

Для перемикачів EС застосовано спеціальну друковану плату Varmilo власного виробництва, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур. Varmilo – новатор у створенні та застосуванні безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому користувач отримує цілий спектр неймовірних тактильних відчуттів під час набору тексту.

Унікальні технології
задля комфорту друку та гри

Клавіатура має три різні режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування. Якісно зібрані, кейборди Varmilo вироблено з преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгі роки. Підкладка, що поглинає звуки під час натискання, робить процес друку тихішим, як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.

50 г

робоча сила

65 г

максимальна сила

Перемикачі Vаrmilo EC IVY V2: «клацаючі» перемикачі

Ivy – тактильний перемикач, що видає «клацаючий» звук під час набору, схожий на Cherry MX Blue. Перемикачі Varmilo EС забезпечують однакові відчуття натискання незалежно від того, тиснути на них посередині, зверху або збоку. До того ж нова технологія забезпечує стабільну роботу світча.

Мистецтво, реалізоване у високих технологіях

Слоган Varmilo – «Клавіатура митців» – ідеально передає підхід Varmilo до створення механічних клавіатур та втілює їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробленні та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів