Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VCS87 Awake Cherry Mx Blue:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
бездротова
Інтерфейс підключення USB
радіоінтерфейс
Bluetooth
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
бездротова
Інтерфейс підключення USB
радіоінтерфейс
Bluetooth
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Тип перемикачів Cherry MX Blue
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 87 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
кирилиця (укр)
Фізичні
Колір чорний
білий
помаранчевий
Вага 2000 г з упаковкою
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Висота 440 мм
Довжина 70 мм
Вага 1.80 кг
Об'єм 0.0071 м3
Varmilo Cliff Bot-Awake – це яскрава та стильна TKL-клавіатура Cliff Bot-Awake у компактному формфакторі на 87 клавіш відкриває серію клавіатур Varmilo у футуристичному стилі. Кожна деталь цього кейборду передає філософію робототехніки, а технічні характеристики моделі підтверджують впевнене крокування у майбутнє. Вперше в Україні клавіатура Varmilo із трьома типами підключень в одній моделі: бездротове, Bluetooth 5.0, 2,4 гГЦ.
немає в наявності

Клавіатура
Varmilo Cliff Bot-Awake

(із перемикачами Cherry MX Blue)

Роботизоване майбутнє на твоєму столі вже сьогодні

Яскраву та стильну дизайнерську механічну клавіатуру Varmilo Cliff Bot-Awake виправдано вважають однією з найзручніших на ринку. На створення дизайну цього витвору розробників надихнули три закони робототехніки Азімова:

  • робот не може заподіяти шкоду людині або своєю бездіяльністю дозволити, щоби людині була заподіяна шкода;
  • робот має підкорятися наказам людини, за винятком випадків, коли вони суперечать першому пункту;
  • робот має захищати самого себе, якщо тільки його дії не суперечать першому і другому пунктам.

Тому Varmilo наділили клавіатуру здатністю працювати без дротів, пропрацювали шрифт, додали білі клавіші з теплим підтоном та контрастні клавіші-модифікатори. Як результат, створено дійсно футуристичний технологічний скарб.

Надійність та довговічність у кожному дотику

Незмінною особливістю клавіатур Varmilo залишаються найкращі технічні функції, що в цій моделі доповнено повністю оновленим дизайном корпусу. Клавіші V-Silk мають гладеньку поверхню й значно менше «притягують» бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Їх виготовлено з надміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation-технології, на бічних поверхнях клавіш вигравірувано символи. Саме завдяки dye-sub символи не стираються й абсолютно не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик вирізняється надійністю та довговічністю.

Футуризм у сучасних технологіях

Varmilo Cliff Bot-Awake має три режими підключення:

  • Bluetooth 5.0;
  • бездротове з’єднання 2,4 ГГц;
  • USB-C.
USB Type-C розташовано в центрі під корпусом, а на самій клавіатурі є центральна та дві бічні канавки для кабелю з додатковими отворами – кабель можна вивести аж у семи напрямках. Клавіатура Cliff Bot-Awake має класичну механічну розкладку та nf-перемикачі, які забезпечують м’які й точні удари під час натискання.
Унікальні технології задля комфорту друку та гри

Клавіатура має три різні режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування. Якісно зібрані, кейборди Varmilo вироблено з преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгі роки. Підкладка, що поглинає звуки під час натискання, робить процес друку тихішим, як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.

Механічна клавіатура
з найвідомішими технологічними перемикачами

Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішею, від типу яких залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку.

Мистецтво, реалізоване
у високих технологіях

Слоган Varmilo – «Клавіатура митців» – ідеально передає підхід Varmilo до створення механічних клавіатур та втілює їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробленні та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом.

Перемикачі Cherry MX Blue:
тактильні світчі зі звуковим супроводом точки спрацювання

Перемикачі Cherry MX Blue мають характерний звук під час натискання клавіш і досить сильний відгук спрацювання. Ці світчі найчастіше вибирають для довготривалого друку на клавіатурі, адже процес дуже нагадує набір на друкарській машинці. Окрема конструкція слайдера забезпечує найбільш суттєвий зворотний зв’язок з усіх перемикачів лінійки Cherry MX.

50 г

сила спрацювання

2 мм

хід активації

4 мм

повний хід

Світовий бренд у твоєму просторі

Varmilo (Варміло) – бренд, що виробляє комп’ютерну периферію та належить Shenzhen Zhihaihe Technology Co., Ltd. Компанія була заснована у 2012 році й розпочала свій шлях із кастомізації клавіатур. Сьогодні Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.

Зустріч реальності з майбутнім!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів