Varmilo Клавіатура VEA87 Moonlight Cherry Mx Blue Multicolor

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VEA87 Moonlight Cherry Mx Blue Multicolor:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Тип перемикачів Cherry MX Blue
Формат клавіатури 80%
Кількість клавіш 87 шт
Підсвічування
Особливості
Підсвітка White LED
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
Фізичні
Колір сірий
білий
блакитний
Габарити ( ВxШxГ ) 33 x 356 x 134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 2 місяця
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 420 мм
Довжина 70 мм
Вага 1.60 кг
Об'єм 0.0062 м3
Механічна клавіатура Varmilo Moonlight - це Надихаюче нічне небо, втілене у технологічному устаткуванні. Клавіатура для митців та гравців, виконана в стилістиці нічного неба, місячного сяйва та відображенням зірок в нічній озерній блакиті. Технології Varmilo забезпечують індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, зберігши максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та унікальний дизайн для натхнення.
немає в наявності
Механічна клавіатура
Varmilo
Moonlight
(із перемикачами CHERRY MX BLUE)
Надихаюче нічне небо,
втілене в технологіях
Клавіатура для митців і гравців, виконана в стилістиці нічного неба, місячного сяйва та з відображенням зірок у нічній озерній блакиті. Технології Varmilo забезпечують індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, зберігши максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та унікальний дизайн для натхнення.
Надійність у кожному дотику
Клавіші V-Silk мають гладку поверхню і значно менше притягують бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стиратимуться та не відчуватимуться під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність і довговічність.
Унікальні технології задля комфорту друку та гри
Клавіатура Moonlight має три різні режими (вимкнена, статичне підсвічування, ефект загасання), чотири рівні яскравості та біле підсвічування. Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгий час. Підкладка, що поглинає звуки під час натискання, робить процес друку максимально комфортним.
Механічна клавіатура з найвідомішими технологічними перемикачами
Технологія механічної клавіатури передбачає наявність перемикачів (світчів) під кожною клавішою, від типу яких залежить тиск, клацання та відгук клавіш під час друку. Моделі Moonlight випускають як на власних перемикачах Varmilo V2 EC, так і на відомих перемикачах Cherry MX.
50 г
сила спрацювання
2 мм
хід активації
4 мм
повний хід
Перемикачі CHERRY MX BLUE:
тактильні світчі зі звуковим супроводом точки спрацювання
Перемикачі Cherry MX Blue мають характерний звук під час натискання клавіш і досить сильний відгук спрацювання. Ці світчі найчастіше вибирають для довготривалого друку на клавіатурі, адже процес дуже нагадує набір на друкарській машинці. Окрема конструкція слайдера забезпечує найбільш чіткий зворотний зв’язок з усіх перемикачів лінійки Cherry MX.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення механічних клавіатур та їх унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур. Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів