Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux Вакуумний набір Fresh Kit EVFK1+:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип вакуумний набір
Призначення зберігає свіжість продуктів
Живлення акумулятор
Основні
Тип вакуумний набір
Призначення зберігає свіжість продуктів
Живлення акумулятор
Особливості можна використовувати в мікрохвильовій печі
до 150 разів на одному заряді.
можна мити в посудомийній машині
безпечне застосування у морозильній камері
Додаткові
Комплектація вакуумний пакувальник
Вага 2.13 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 250 мм
Довжина 380 мм
Вага 2.17 кг
Об'єм 0.0133 м3
Вакуумний набір Electrolux Fresh Kit EVFK1+. Вакуумні пакувальні контейнери. Герметична кришка дає можливість довше зберігати продукти, зберігаючи корисні речовини. Виготовлений з нетоксичних матеріалів. Їх можна зберігати в морозилці і мити в посудомийній машині. У комплект входить вакуумний насос і 2 ємності об'ємом 1 л. Зберігайте продукти свіжими до 5 разів довше.
2499 грн*
немає в наявності
Де купити: Electrolux Вакуумний набір Fresh Kit EVFK1+:
Mekka
Вакууматор Electrolux для многоразовых пакетов/контейнеров, 4Вт, механическое управл., +3 контейнера, пластик, серый (EVFK1+)
Rozetka.ua
Вакуумный упаковщик ELECTROLUX EVFK1+
Вакуумний набір Electrolux Fresh Kit EVFK1+

Потужний і універсальний вакуумний насос із багаторазовими вакуумними мішками, щоб ви могли отримати максимум від їжі.
УНІВЕРСІЛЬНИЙ ТА ПОТУЖНИЙ ДИЗАЙН
Завдяки потужності настільного вакууму акумуляторний вакуумний насос створює ідеальний вакуум для будь-якої їжі. Для безперервного використання до 150 разів на одному заряді.
Інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні
Робота одним дотиком - вакуумний насос автоматично зупиняється при досягненні потрібного вакууму.
Краще зберігання їжі
Безпечна та захисна система зберігання свіжих продуктів і залишків - забезпечує порядок на вашій кухні та холодильнику. З вбудованим налаштуванням дати для відстеження терміну служби продуктів.
БЕЗ БІСФЕНОФА ТА ДОЗВОЛЕНО У ХАРЧУВАННІ
Виготовлений з нетоксичних і безпечних для харчових продуктів матеріалів. Захистіть свою їжу найкращим чином. Контейнери для їжі також можна мити в морозильній камері та посудомийній машині.
Підходить для холодильників Electrolux CustomFlex.
Харчові контейнери підходять для підключення до системи холодильників CustomFlex®.

Кухня без відходів Electrolux Eco-System: як зменшити втрати продуктів та довше зберігати їх свіжими

Уся історія їжі – це історія про відходи. Лейтмотивом цього процесу є неефективність на всіх етапах ланцюга постачання – від ферми до столу. Експерти підрахували, що на цьому шляху щороку у світі втрачається та псується третина їжі, виробленої для споживання (понад 1 млрд тонн). При цьому кожен десятий на планеті, а це приблизно 850 млн людей, страждає від голоду. За прогнозами, якщо тенденції збережуться, втрати їжі та обсяги відходів подвояться до 2050 року.

Коли-небудь пліснявіли в холодильнику овочі чи фрукти, бо про них просто забули? Доводилося викидати страву чи продукт, адже термін придатності минув?

Вживати смачну та здорову їжу вдома й мати мінімум відходів — не привілей, а вибір, доступний кожному. Із системою зберігання харчових продуктів Electrolux Eco-System або з вакууматорами Electrolux Explore чи Electrolux Create можна більш раціонально використовувати продукти, зменшити кількість харчових відходів і зберегти продовольчі ресурси.

Вакуумуйте, щоб їжа зберігалася свіжою та поживною довше

У середньому свіжа їжа зберігається до 1 тижня, приготована — протягом 3-5 днів. Якщо для зберігання продуктів застосовувати вакуумування, строк збільшиться в кілька разів. Вакууматор видаляє весь кисень із вакуумного пакета та контейнера для зберігання, що сповільнює розмноження та зменшує кількість бактерій. Зберігання продуктів та їжі в безкисневому середовищі запобігає хімічним реакціям, які призводять до псування, висихання та втрати смаку.

Лінійка продуктів для вакуумування Electrolux

Вакуумний пакувальник Electrolux Create — дротовий компактний і функціональний пристрій. Він інтуїтивно зрозумілий і простий у ­використанні: одним дотиком можна досягти повного вакууму, адже пристрій автоматично зупиняється, коли все повітря з вакуумного пакета видалено.

Вакууматор якісно пакує мариновані (м’ясо, рибу тощо) та сухі (крупи) продукти. Має зручний функціонал: автоматичне вакуумування та герметизація, запаювання пакета без вакуумування, ручна функція запаювання. При цьому під час запаювання пакувальник створює перфорацію для відривання, аби легко відкрити пакет і не використовувати ножиці. Пристрій може виконувати до 100 циклів пакувань сухих продуктів без перегрівання. Крім того, вакууматор вирізняється ергономічною конструкцією й не потребує багато місця для зберігання.

Вакуумні контейнери — герметичні прозорі харчові ємності різного розміру. Їх виготовлено з матеріалів, які не містять шкідливого бісфенолу (BPA). Контейнери можна безпечно зберігати в морозильній камері, мити в посудомийній машині та розігрівати в мікрохвильовці. Для зручності передбачено функцію налаштування відстеження дати зберігання продуктів, інтегроване руків’я для відкриття та монтування до холодильників CustomFlex. Компактний розмір контейнерів — запорука легкого упорядкування їх у холодильниках і на полицях.

Багаторазові вакуумні харчові пакети з клапаном - абсолютно прозорі та виготовлені з нетоксичних і безпечних матеріалів (не містить BPA). На поверхні є спеціальна перфорація, що дає змогу швидко видаляти повітря з мінімальним впливом на їжу, блокуючи кисень і вологу для максимального збереження якості продуктів. Пакети мають міцну та надійну подвійну застібку, витримують температуру від -20 °C до 100 °C, придатні для приготування за технологією су-від і зберігання в морозильній камері та миття в посудомийній машині.

Рулони для вакуумування - виготовлені із семишарового матеріалу задля максимальної ізоляції продуктів від вологи та кисню. Структура матеріалу з подвійним ребренням сприяє швидкому видаленню повітря з мінімальним впливом на їжу.

Оригінальний смак і текстура

Приготування страв су-від із максимальною користю для здоров’я. Із французької «sous-vide» – «під вакуумом»: продукт кладуть до спеціального пакета, звідти видаляють повітря, а потім готують за високої вологості та низької температури. У такий спосіб вдається зменшити втрати продуктами води до 40 %, гарантуючи кращий смак і ніжну текстуру готової їжі. Досягти найліпших результатів допоможуть побутові пристрої з вбудованим функціоналом су-від, наприклад, варильна поверхня Electrolux і бездротовий термосенсор для контролю процесу.

З-поміж широкого асортименту легко вибрати вакуумний набір та аксесуари для отримання максимуму користі від продуктів:

  • Vacuum Starter Kit – система для зберігання продуктів і готування за технологією су-від. У наборі є портативний вакууматор, 10 спеціальних багаторазових вакуумних харчових пакетів із клапаном розміром 23 × 26 см.
  • Vacuum Fresh Kit – система для зберігання продуктів свіжими та поживними якнайдовше. У наборі є порта­тивний вакууматор і два вакуумні контейнери об’ємом 1 л кожен.
  • Vacuum Fresh Kit+ – ­система, яка має більше можливостей для зберігання як свіжих продуктів, так і залишків їжі. У наборі
  • є портативний вакууматор, два вакуумні контейнери об’ємом 1 л кожен і вакуумний контейнер 1,6 л.
  • Vacuum Food Containers – для зручного та тривалішого зберігання продуктів у герметичному середовищі, вдало доповнює інші набори. У комплекті є два вакуумні контейнери об’ємом 1 л і 1,6 л.
  • Reusable Vacuum Bags – для зручного та тривалішого зберігання продуктів у герметичному середовищі, вдало доповнює інші набори. У комплекті 20 багаторазових вакуумних харчових пакетів із клапаном розміром 23 × 26 см.

Вакуумний пакувальник Electrolux Explore – більш потужний та універсальний дротовий вакууматор із розширеним функціоналом для зручного та швидкого пакування великої кількості продуктів. Легке налаштування відповідно до потреб сухого чи вологого вакуумування (м’яких ягід тощо).

Час вакуумування та герметизації буде автоматично налаштовано. У наборі: вакуумний пакувальник, під’єднувач зі шлангом (для використання з вакуумними контейнерами), один рулон для пакування розміром 28 × 600 см.

  • Пакувальні рулони для вакуумного пакувальника Explore – супутній товар до пакувальника, набір із двох рулонів розміром 28 × 600 см.
  • Пакети для вакуумного пакувальника Explore – супутній товар для пакувальника, попередньо нарізані пакети розміром 22 × 30 см. Набір містить 50 пакетів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів