Varmilo Клавіатура VEA87 CMYK Cherry Mx Red Multicolor

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Varmilo Клавіатура VEA87 CMYK Cherry Mx Red Multicolor:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 87 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Підключення до клавіатури USB Type-C
Формат Геймерські
Тип перемикачів Cherry MX Red
Кількість клавіш 87 шт
Особливості
Розкладка клавіатури латиниця
кирилиця (рос)
кирилиця (укр)
Фізичні
Колір чорний
білий
Габарити ( ВxШxГ ) 33х356х134 мм
Матеріал пластик
Матеріал клавіш ПБТ-пластик
Гарантія
Гарантія 2 місяця
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 70 мм
Довжина 420 мм
Вага 1.69 кг
Об'єм 0.0062 м3
Varmilo CMYK – це класична і водночас ефектна механічна клавіатура, оснащена яскравими клавішами, які створюють унікальну дизайнерську філософію пристрою. Основний колір моделі CMYK – холодний білий, який плавно переходить у сірий, а головну візуальну стилістику пристрою створюють яскраві клавішні ковпачки у жовтому, рожевому, фіолетовому, помаранчевому та блакитному кольорах. Справжній арт-дизайн у сучасних технологіях.
немає в наявності
Механічна клавіатура
Varmilo
CMYK
(із перемикачами CHERRY MX RED)
Aрт-дизайн через технології клавіатури
Varmilo CMYK – це класична і водночас ефектна механічна клавіатура, оснащена яскравими клавішами, які створюють унікальну дизайнерську філософію пристрою. Основний колір моделі CMYK – холодний білий, який плавно переходить у сірий, а головну візуальну стилістику кейборду створюють яскраві кейкапи жовтого, рожевого, фіолетового, помаранчевого та блакитного кольору. Кожна окрема модель Varmilo – це самостійний унікальний витвір мистецтва та стилю.
Поєднання класики, вишуканості та інновацій
Класичний дизайн механічної клавіатури Varmilo CMYK створено на основі сучасних технологій для митців, розробників і гравців із гарантією неперевершеної якості. Технології Varmilo забезпечують індивідуальне ручне налаштування кожної окремої клавіатури, зберігши максимально приємні тактильні відчуття натискання, друку та унікальний дизайн для натхнення.
Механічна клавіатура з власними технологічними перемикачами
Перемикачі EЄ використовують спеціальну друковану плату виробництва Varmilo, яка відрізняється від традиційної друкованої плати механічних клавіатур. Varmilo – інноватор у створенні та застосуванні безконтактної структури електростатичної ємності та спеціального головного керування, завдяки чому ви отримуєте чарівний спектр тактильних відчуттів під час набору тексту.
45 г
сила спрацювання
2 мм
хід активації
4 мм
повний хід
100 млн
ресурс натискань
Перемикачі CHERRY MX RED
Найпопулярніші перемикачі у всій лінійці Cherry MX, які найчастіше вибирають для геймінгу за їх швидкість відгуку, плавність ходу та тихе натискання. Із цими світчами гарантована легка довготривала гра без напруження пальців та рук. Для гравців, які потребують подвійного та потрійного натискання клавіш цей тип клавішного механізму задовольнить потреби та гарантує суттєву перевагу в кіберспорті.
Унікальні технології задля комфорту друку, роботи та гри
Клавіші V-Silk мають гладку поверхню, значно менше притягують бруд, залишаючись такими ж приємними на дотик, але вже по-новому. Клавіші виготовлено з високоміцного PBT-пластику із застосуванням dye-sublimation технології з вигравіруваними символами на боках. Завдяки використанню dye-sub символи ніколи не стираються та не відчуваються під час друку, а якісний PBT-пластик гарантує надійність і довговічність. Кейборди Varmilo мають високу якість збірки з використанням преміальних матеріалів. Це монолітна конструкція, яка слугуватиме довгий час. Підкладка поглинає звуки під час натискання, роблячи процес друку тихішим як порівняти зі звичайними механічними клавіатурами.
Мистецтво, реалізоване у високих технологіях
Слоган Varmilo – «Клавіатура митців», ідеально передає підхід Varmilo до створення своїх механічних клавіатур та їхню унікальність. Виробник зосереджується не лише на розробці та впровадженні нових функцій, а й на тому, щоби клавіатура була справжнім витвором мистецтва, завдяки яскравому та унікальному дизайну з майже ручним розписом клавіатур. Varmilo – передовий виробник механічних клавіатур із професійною командою дизайнерів та розробників.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів