Fiskars Кухонний ніж для м'яса Hard Edge, 21.6 см

код товару: 1051760
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fiskars Кухонний ніж для м'яса Hard Edge, 21.6 см:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ніж кухонний
Тип леза штампований
Тип кріплення рукоятки цільне лиття
Матеріал леза нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки сантопрен
Колір рукоятки чорний
Довжина леза 21.6 см
Особливості Конусова заточка ножа
Основні
Тип ніж кухонний
Характеристики ножів
Тип леза штампований
Тип кріплення рукоятки цільне лиття
Матеріал леза нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки сантопрен
Колір рукоятки чорний
Довжина леза 21.6 см
Вага 148 г
Призначення ножа (довжина леза)
Універсальний / кухонний (21.6 см)
Додатково
Особливості Конусова заточка ножа
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 40 мм
Довжина 420 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0015 м3
Обробний ніж відмінно підходить для обробки м'яса та риби. Міцне лезо з японської нержавіючої сталі, з технологією LZR-EDGE на ріжучій кромці леза, яка забезпечує гостроту ножів у 4 рази довше, ніж інші ножі Fiskars.
1514 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Fiskars Кухонний ніж для м'яса Hard Edge, 21.6 см:
Інтернет магазини
Comtrading
Нож для мяса Fiskars Hard Edge, 22 см
I-posud.com.ua
Нож для мяса Fiskars Hard Edge 22 см 1051760
Iposuda.com.ua
Нож для мяса Fiskars Hard Edge 1051760 (200мм)
OWWA
Кухонный нож для мяса Fiskars Hard Edge, 21,6 см
nasha-stroyka.com.ua
Ніж для м'яса Fiskars Hard Edge 220мм (1051760)
Національні мережі
Epicentr
Нож мясной Fiskars Hard Edge 22 см (1051760)
  • Рукоятка з покриттям Softouch має ергономічний дизайн, тривимірний малюнок забезпечує комфортне захоплення.
  • На рукоятці є спеціальний упор для пальців, який забезпечує безпеку під час роботи (палець не зірветься на лезо)
  • Нова екологічна упаковка виготовлена з картону і тільки тонка плівка пластику використовується для герметизації упаковки. Така упаковка може бути повністю перероблена разом із картонними відходами.
  • Рекомендується заточувати за допомогою точилки Fiskars Roll-Sharp або точильного каменю з кутом 30+/-4
  • Можна мити в посудомийній машині, проте для продовження терміну служби інструменту рекомендується ручне миття
  • Довжина леза 216 мм
  • Твердість леза HRC 52
  • Висока продуктивність різання (за результатами тесту CATRA)
  • Розроблено у Фінляндії
Ножі Fiskars: як мистецтво

У всіх кулінарних традиціях, де важливий кожен аспект, головним є правильне приладдя. Відточений до досконалості ніж – не лише інструмент, але й символ майстерності кухаря. Пірнаємо у світ кухонних ножів і дізнаємося, чому правильний вибір може творити дива.

Кожен шеф, незалежно від рівня досвіду, знає, що приготування — це мистецтво, в якому найменша деталь має значення. Руки можуть творити неймовірне, але лише тоді, коли вони оснащені правильним інструментом. Від вибору ножа залежить не лише результат, а й комфорт і безпека під час приготування. З огляду на це Fiskars створює кухонні ножі, які стануть вдалим доповненням будь-якої кухні та розкриють весь потенціал кулінарної вправності користувача.

Кожен змах стане шедевром

Завдяки ножам лінійки Fiskars Hard Edge кожен змах руки стає ефективнішим! Виготовлені із застосуванням інноваційної технології LZR-EDGE, ці ножі втілюють досконалість і забезпе­чують високу продуктивність: на японську нержавіючу сталь лазером нанесено ­часточки карбаміду металу, саме завдяки цьому окрайка леза залишається гострою в 4 рази довше, як порівняти зі звичайними ножами. Твердість леза за шкалою Роквела — HRC52, що підтверджено результатами тестування CATRA. Аби під час приготування користувачі почувалися максимально комфортно та безпечно, вироби оснащено ергономічним руків’ям з унікальним 3D-малюнком і спеціальним упором для пальців.

Ножі Fiskars Hard Edge створені для тих, хто прагне проявити свої кулінарні навички та відчути новий рівень контролю й ефективності.

Лінійка ножів Fiskars Hard Edge: універсальні та спеціалізовані інструменти

Fiskars усвідомлює важливість оснащення кухні необхідними інструментами, тому забезпечує не просто різноманітний, продуманий за призначенням асортимент ножів, а й надає широкий вибір їхніх діапазонів, що відповідають усім обов’язковим потребам та особистим уподобанням. Колекція Hard Edge згодиться як для початківців, так і професіоналів.

Кухарський ніж — це, мабуть, найуніверсальніший інструмент. Хай що потрібно подрібнити — м’ясо, овочі чи фрукти, його широке лезо відповідає всім вимогам, тож виріб стане надійною основою персонального набору.

Для тих, хто шукає точність у дрібних деталях, у пригоді стане овочевий ніж. Він ріже та рубає, а його спеціальне лезо дає змогу легко впоратися з найскладнішими завданнями.

Зубчастий хлібний і томатний ножі також вдало доповнять набір. Перший знадобиться для охайного нарізання скибочок хліба, тоді як другий допоможе якісно обробити делікатні продукти, зокрема помідори з товстою шкіркою.

Простий догляд та екологічність

Ножі Hard Edge, виготовлені у Фінляндії, вирізняються якістю та зручністю використання. Їх можна мити в посудомийній машині, але для тривалого слугування все ж рекомендовано ручне очищення.

Заточування також не потребує багато часу та зусиль. Можна використовувати будь-який точильний інструмент, та найкращого результату вдасться досягти за допомогою Fiskars Roll-Sharp або точиль­ного каменю, який треба застосовувати під кутом 30° (±4°).

Fiskars не тільки дбає про якість товару, але й не менш відповідально ставиться до збереження довкілля: нове опаковання ножів виготовлено з екологічно чистого картону, а для герметизації використовують лише тонку плівку пластику, що дає змогу повністю переробити упаковування разом із картонними відходами.

Fiskars Hard Edge – ключ до майстерності, безпеки та досконалості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів