Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Star Wars™ Мандалорець і Дитя

LEGO Конструктор Star Wars™ Мандалорець і Дитя

код товару: 75317
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Star Wars™ Мандалорець і Дитя:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри персонажі
конструювання
Вікова група від 10
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Star Wars
Основні
Вид конструктор
Тип гри персонажі
конструювання
Вікова група від 10
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Star Wars
Кількість деталей 295 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 150 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.27 кг
Об'єм 0.0021 м3
Надихайте спогади про епічні «Зоряні війни: Мандалорські історії» за допомогою цієї веселої будівельної іграшки для творчих дітей, що містить версії LEGO® BrickHeadz ™ «Мандалоріан та дитина» (75317). Шанувальники оцінять справжні деталі, такі як фірмову зброю Мандалорця - бластерну гвинтівку та бластерний пістолет. Дитина має регульовані вуха, щоб створювати радісні та сумні вирази, і вона сидить у ховерпрамі, що «плаває» на 4 прозорих елементах LEGO.
779 грн*
немає в наявності
Де купити: LEGO Конструктор Star Wars™ Мандалорець і Дитя:
Mekka
Конструктор LEGO Star Wars™ Мандалорець и Дитя (75317)
nasha-stroyka.com.ua
Конструктор Lego Star Wars Мандалорець і Дитя 295 деталей (75317)
Зоряні війни: шанувальникам мандалорців та творчим дітям сподобається будувати власні версії LEGO® BrickHeadz ™ «Дитина та мандалорянин» (75317), відтворюючи справжні деталі, щоб створити крутий показ.

  • Мандалорська вбудована фігура LEGO® має фірмову зброю - бластер-гвинтівку, зафіксовану на спині, і бластер-пістолет у руці - щоб викликати спогади про захоплюючі Зоряні війни: Мандалорські сцени.
  • Дітям сподобається дитяча будівельна іграшка з регульованими вухами для різних виразів обличчя та її ховерпрам, що «плаває» на прозорому елементі LEGO®. В обох моделях конструкцій є основи для демонстрації.
  • Ця будівельна іграшка LEGO® BrickHeadz ™ Star Wars ™, що складається з 295 частин, робить чудовий подарунок на день народження, святковий подарунок або будь-який сюрприз для Star Wars: фанатів мандалорців та будівельників LEGO віком від 10 років.
  • Мандалоріан заввишки 8 см, а будівельна іграшка для дитини та ховерпрама заввишки 8 см - вони не займуть занадто багато місця, але обов’язково справлять велике враження, де б їх не демонстрували.
  • Ця будівельна іграшка, без батарейок, пропонує веселий досвід будівництва, тому шанувальники можуть насолоджуватися часом наодинці або з родиною та друзями, створюючи версії LEGO® BrickHeadz ™ 2 популярних Зоряних воєн: Мандалорські персонажі.
  • Думаєте придбати цей набір будівель для вентилятора Star Wars ™, нового для наборів LEGO®? Нема проблем. Він постачається з покроковими, проілюстрованими інструкціями, щоб вони могли взятися за проект будівництва з впевненістю на рівні джедаїв. v Захоплюючий асортимент будівельних іграшок LEGO® Star Wars ™ включає колекційні моделі для побудови та демонстрації та будівельні набори для відтворення епічних сцен із саги “Зоряні війни”. Є щось для шанувальників різного віку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів