Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Миша ROG Gladius III AimPoint RGB USB/WL/BT Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення бездротове
Інтерфейс підключення USB /2.0 (Type-C - Type-A)
Bluetooth /5.1
Wireless /2,4 ГГц
Колір чорний
Вага 79 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення бездротове
Інтерфейс підключення USB /2.0 (Type-C - Type-A)
Bluetooth /5.1
Wireless /2,4 ГГц
DPI 100 - 36000
Особливості
Час роботи від батареї 119 год (режим 2.4 ГГц; до 143 год - режим BLE)
Додатково
Прискорення 50G
Ергономіка для правшів
Швидкість роботи 650 дюймів/с
Частота передачі 1000 Гц
Сумісність Windows
macOS /10.11 або новішої версії
Комплектація мишка
гарантійний талон
короткий посібник для початку роботи
комплект ніжок для миші
наклейка ROG
знімач перемикачів ROG
мікроперемикачі
подовжувач для USB-ключів
USB-ключ
стрічки для миші ROG
1 x 2 м ROG Paracord
Фізичні
Колір чорний
Вага 79 г
Габарити ( ВxШxГ ) 44x68x123 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 160 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0014 м3
ROG Gladius III Wireless AimPoint - легка бездротова ігрова RGB-миша вагою 79 грамів, оснащена оптичним сенсором ROG AimPoint з роздільною здатністю 36 000 точок на дюйм, трирежимним підключенням, бездротовою технологією ROG SpeedNova, змінними перемикачами миші, мікроперемикачами ROG, поворотним механізмом кнопок із затримкою натискання 0 мс, ергономічним дизайном, матеріалом ROG Paracord, ніжками з 100% тефлону, шістьма програмованими кнопками та стрічкою для фіксації миші.
немає в наявності

ROG Gladius III Wireless AimPoint

ROG Gladius III Wireless AimPoint: легка (79 г) ігрова миша з роздільною здатністю 36 000 точок на дюйм, RGB-підсвічуванням, оптичним сенсором ROG AimPoint, підтримкою трьох режимів підключення, бездротовою технологією ROG SpeedNova, спеціальною конструкцією слотів для швидкої заміни перемикачів, перемикачами ROG Micro Switches, шарнірним механізмом кнопок для миттєвого спрацьовування, ергономічним дизайном, кабелем ROG Paracord, тефлоновими ніжками, шістьма програмованими кнопками, стрічкою проти ковзання.

  • Ідеальна точність: високоточний оптичний сенсор ROG AimPoint із чутливістю 36 000 точок на дюйм, максимальна швидкість відстеження – 650 дюймів на секунду, прискорення – до 50g, частота опитування – 1000 Гц
  • Класичний стиль, полегшена конструкція: добре відома асиметрична форма серії Gladius, зменшена до 79 грамів маса
  • Три режими підключення: до 119 годин гри з низькою затримкою в режимі 2,4 ГГц, підключення до трьох пристроїв у режимі Bluetooth®, гра з одночасним заряджанням акумулятора за допомогою дротового USB-підключення
  • Бездротова технологія ROG SpeedNova: низький рівень затримок, надійна робота та оптимізація витрат енергії в режимі 2,4 ГГц
  • Роз'єм Push-Fit Switch Socket II: спеціальна конструкція роз'ємів для легкої заміни перемикачів; Gladius III Wireless AimPoint оснащується перемикачами ROG Micro Switches і сумісна із 3-контантними механічними та 5-контактними оптичними перемикачами основних кнопок
  • Стрічка проти ковзання з малюнком ROG: забезпечує користувачам більш надійний хват і додає стильний зовнішній вигляд
  • Швидкий і плавний рух: абель ROG Paracord і тефлонові ніжки.
  • Доступний білий варіант Moonlight White
СНАЙПЕРСЬКА ТОЧНІСТЬ.
ОНОВЛЕНИЙ КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ.

Прицілюйтесь і досягяйте безпомилкової точності стрільби за допомогою бездротової ігрової миші ROG Gladius III AimPoint із ексклюзивним оптичним сенсором AimPoint, який забезпечує рівень чутливості до 36 000 точок на дюйм. Завдяки ергономічному дизайну, який зменшує втому навіть після багатогодинної гри, а також ще більш тривалому часу автономної роботи, захоплюйте нові позиції та впевнено вирушайте в бій із Gladius III Wireless AimPoint.

ОНОВЛЕНИЙ
КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ

Серія Gladius, улюблена шанувальниками ROG, продовжує розширюватися, зберігаючи головну характеристику, яка робить цю серію такою унікальною, – асиметричну форму, оптимізовану для правої руки, яка забезпечує тривалий комфорт для різноманітних стилів хвату.

ІДЕАЛЬНА ТОЧНІСТЬ

Оптичний сенсор ROG AimPoint здатен відстежувати кожен рух із неперевершеною точністю. Його рівень чутливості може бути налаштований в діапазоні від 100 до 36 000 точок на дюйм із найкращим у галузі відхиленням параметра CPI (< 1%). Сенсор реєструє рух зі швидкістю до 650 дюймів на секунду (ips) і з прискоренням до 50g, тому ваші удари будуть швидкими й ефективними.

ТРИ ІНТЕРФЕЙСИ

Підключіть ROG Keris Wireless AimPoint будь-яким способом: за допомогою швидкісного бездротового режиму в діапазоні 2,4 ГГц, технології швидкого сполучення Bluetooth® (підтримується до трьох пристроїв) або дротового режиму USB з прискореним заряджанням.

Bluetooth

Bluetooth

USB (дротовий)

USB (дротовий)

2,4 ГГц

2,4 ГГц

Наднизька затримка

Технологія ROG SpeedNova оптимізує передачу даних через бездротове підключення, щоб забезпечити найкращу в галузі продуктивність і низьку латентність.

НАДІЙНА ПЕРЕДАЧА ДАНИХ

Навіть у середовищі з великою кількістю перешкод від навколишніх бездротових пристроїв технологія ROG SpeedNova забезпечує максимальну швидкість опитування, усуваючи затримки сигналу за допомогою встановлення надійних з’єднань і скануючи доступні частоти з мінімальними перешкодами.

ОПТИМІЗОВАНА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

Технологія ROG SpeedNova оптимізує передачу даних через бездротове підключення, щоб забезпечити найкращу в галузі продуктивність і низьку латентність.

ЩЕ ЛЕГШЕ

Ця остання модель серії Gladius важить лише 79 грамів, завдяки чому ваші рухи залишаться чіткими й контрольованими навіть після годин гри.

Шарнірний механізм кнопок

Унікальний шарнірний механізм кнопки з нульовим зазором між кнопкою та перемикачем забезпечує миттєве спрацьовування.

Чудовий тактильний відгук

Перемикачі ROG Micro Switch мають ресурс у 70 мільйонів натискань, а додаткову довговічність пристрою забезпечує позолочене покриття роз’ємів. Кожен перемикач відповідає суворим стандартам якості ROG, при цьому гарантується, що відхилення сили спрацьовування перемикачів не перевищує 5 гс.

Роз'єм Push-Fit Switch Socket II

Завдяки ексклюзивній конструкції слотів, у які вставляються 3-контантні механічні або 5-контактні оптичні перемикачі основних кнопок, перемикачі можна легко замінювати. Це потрібно, щоб налаштувати рівень опору кнопок натисканню або замінити перемикачі, що вийшли з ладу.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

Грайте до 119 годин в бездротовому режимі 2,4 ГГц з низькою затримкою.

Або до 143 годин у режимі Bluetooth.

Стиль і практичність

Стрічка проти ковзання з малюнком ROG, що входить у комплект, повністю готова для нанесення. Просто приклейте її ROG Gladius III Wireless AimPoint для кращого керування, а ще додайте своїй мишці трохи стилю.

ШВИДКИЙ І ПЛАВНИЙ РУХ

Миша комплектується надзвичайно гнучким і легким кабелем ROG Paracord, що створює менше тертя по поверхні столу, а також оснащується ніжками миші зі 100% тефлону для безперешкодного ковзання.

МИТТЄВЕ ПЕРЕМИКАННЯ ЧУТЛИВОСТІ

Зміна чутливості миші здійснюється «на льоту» за допомогою функції DPI On-The-Scroll. Одиночне натискання на кнопку DPI буде по черзі встановлювати один із чотирьох рівнів чутливості.

ПІДСВІЧУВАННЯ AURA

Система повноколірного динамічного підсвічування Aura Sync підтримує численні візуальні ефекти.

СТАТИКА

ДИХАННЯ

ЦИКЛ

СПЛЕСК

РОЗДІЛЕННЯ

AURA SYNC

ARMOURY CRATE

Завдяки легкій конструкції миша швидко переміщується навіть у найзапекліших битвах, а довший час автономної роботи дає змогу вам грати протягом кількох днів без дозаряджання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів