ARDESTO Блюдо овальне Imola, 26х18.5 см, порцеляна

код товару: AR3507I
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Блюдо овальне Imola, 26х18.5 см, порцеляна:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Блюдо овальне
Серія Imola
Матеріал порцеляна
Основний колір білий
Використання в посудомийній машині
Основні
Тип Блюдо овальне
Серія Imola
Застосування сервіровка
Форма овальна
Розміри 26 х 18.5 см
Матеріал порцеляна
Основний колір білий
Використання в посудомийній машині
Використання у НВЧ
Додатково
Країна виробництва Китай
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 20 мм
Висота 190 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.47 кг
Об'єм 0.0010 м3
Порцеляна може створити як домашній затишок у повсякденному житті, так і урочисту атмосферу в найвишуканішому ресторані. Колекції з білої порцеляни довго зберігають вигляд, підкреслюють страву та дають змогу поєднувати різні за дизайном і призначенням предмети.
205 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ARDESTO Блюдо овальне Imola, 26х18.5 см, порцеляна:
Інтернет магазини
Comtrading
Блюдо овальное Ardesto Imola, 26х18.5 см, фарфор
Itbox
Блюдо Ardesto Imola Oval 26х18.5 см (AR3507I)
Moyo
Блюдо овальное Ardesto Imola, 26х18.5 см, фарфор (AR3507I)
OWWA
Блюдо овальное Ardesto Imola, 26х18.5 см, фарфор
brain.com.ua
Блюдо Ardesto Imola Oval 26х18.5 см (AR3507I)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Блюдо овальное Ardesto Imola, 26х18.5 см, фарфор (AR3507I)

Посуд із порцеляни набуває цінності завдяки її унікальним властивостям.

Довговічність – на посуді рідко з’являються тріщини та сколи. Температура випалювання 1 400 °C дає можливість створювати максимально непористий матеріал.

Міцність – порцеляна стійка до стирання та подряпин, що спричиняють столові прибори.

Білий порцеляновий посуд ARDESTO: елегантне мистецтво сервірування

У сучасному світі, де простота є пріоритетом, елегантна класична порцеляна все ще посідає особливе місце. Порцеляна не тільки підкреслює смак і стиль власника, але й створює домашній затишок у повсякденному житті й урочисту атмосферу в найвишуканішому ресторані. Колекція посуду з білої порцеляни ARDESTO створена, аби перетворювати звичайне сервірування на справжнє елегантне мистецтво. Вироби вирізняються ­якістю, витонченим дизайном і мають розкішний вигляд, додаючи особливого шарму будь-якому заходу.

У чому ж перевага?

З-поміж основних переваг виробів із колекції ARDESTO Porcelain – довговічність, адже на посуді вкрай рідко з’являють­ся тріщини й сколювання. Завдяки випалюванню за температури 1 400 °C ­матеріал стає максимально щільним і непористим, тож вироби з нього слугують упродовж багатьох років.

Матеріал виготовлення

Міцна порцеляна стійка до стирання й подряпин, які можуть утворюватися під час користування столовими приборами. Також завдяки опаленню за високої температури мате­ріал набуває якостей скла, що сприяє гігієнічності, – не вбирає жир і запах, на поверхні не утворюються бактерії.

До того ж порцеляновий посуд ARDESTO має низьку теплопровідність, що забезпечує тривале підтримання температури улюблених страв і напоїв.

Догляд

Порцеляна ARDESTO не втрачає початковий колір і не тьмяніє внаслідок частого миття. Такий посуд можна мити в посудомийній машині, оскільки він має гладеньку текстуру, також допустиме використання в мікрохвильовій печі та духовій шафі.

На будь-який смак

Незалежно від того, заплановано сімейну вечерю, романтичний обід чи святкування урочистої події, з-поміж асортименту ARDESTO Porcelain знайдеться посуд, що задовольнить потреби навіть найвибагливіших естетів.

Вибрати до смаку напрочуд легко, відкривши для себе колекції ARDESTO Porcelain: елегантну класику – колекція Imola або сучасний мінімалізм – колекція Prato.

Від класичних та елегантних до мінімалістських і сучасних стилів дизайну – колекція ARDESTO Porcelain надає безмежні можливості для створення стильного й неповторного убрання столу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів