Philips Hue Набір (Bridge, лампа E27 White 2шт, лампа GU10 White 2шт)

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips Hue Набір (Bridge, лампа E27 White 2шт, лампа GU10 White 2шт):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип базовий комплект /Блок керування Philips Hue Bridge, лампа E27 White 2 шт, лампа GU10 White 2шт
Потужність 9 Вт / 5.7 Вт
Еквівалент потужності у ватах 60 / 57
Матеріал пластик
Основні
Тип базовий комплект /Блок керування Philips Hue Bridge, лампа E27 White 2 шт, лампа GU10 White 2шт
Потужність 9 Вт / 5.7 Вт
Еквівалент потужності у ватах 60 / 57
Цоколь GU10
E14
Сумісність Amazon Alexa
Apple HomeKit
Google Assistant
Додатково
Особливості додаток Philips Hue
можливість підтримки сценаріїв/розкладу
робота без центру керування
швидке встановлення
віддалений доступ
Макс. кількість ламп 50
Макс. число аксесуарів 10
ZigBee Light Link
Живлення від мережі
Робоча температура 0°C - 40°C
Вологість під час роботи 80%
Фізичні
Матеріал пластик
Розміри 99х26х96 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 140 мм
Довжина 210 мм
Вага 0.72 кг
Об'єм 0.0062 м3
Блок керування Philips Hue Bridge – це серце системи розумного освітлення Philips Hue, до якого одночасно можна під’єднати до 50 ламп та до 10 аксесуарів і керувати ними. Достатньо просто встановити блок і отримати змогу налаштовувати різноманітні режими, таймери, власні варіанти освітлення через додаток Philips Hue.
немає в наявності
Забезпечте комфортне тепле біле світло у вашій оселі завдяки розумним лампам Philips Hue з цоколем E27. 
Завдяки лампі акцентного освітлення Philips Hue з цоколем GU10 будинок буде забезпечено комфортним м’яким білим світлом.

Всі лампи підтримують можливість регулювання яскравості світла.

Створюйте необхідний настрій: м’яке біле освітлення
Розумні лампи та світильники Philips Hue з регулюванням яскравості забезпечують м’яке біле освітлення. Завдяки повному регулюванню яскравості можна отримати яскраве денне або слабке нічне освітлення і створити в оселі необхідний рівень теплого світла.

Зручне керування, де б не знаходилися
Підключайте розумні лампи до блоку керування Philips Hue Bridge й контролюйте освітлення в помешканні через додаток Philips Hue з будь-якої точки світу. Програмуйте різні режими, щоби лампи вмикалися в конкретний час та імітували присутність господарів вдома – тоді будете впевнені, що в помешканні нічого не станеться під час відсутності власників.

Підключайте до 50 розумних ламп
Під’єднуйте до блока керування одночасно до 50 ламп, що можуть бути розміщені як всередині будинку, так і зовні, та керуйте ними усіма через один додаток.

Автоматичне оновлення
Для керування розумним освітленням у системі Philips Hue використано надійну енергозберігаючу технологію ZigBee. Усі нові функції та покращення, що з’являються, автоматично оновлюються в системі та застосовуються до всіх ламп Philips Hue.

Частина розумного будинку
Блок керування є основною частиною системи розумного освітлення Philips Hue. Він взаємодіє з розумними лампами та додатком Philips Hue та забезпечує коректну роботу всієї системи. Крім того, Philis Hue Bridge підтримує функції автоматизації розумного будинку, як-от щоденний розклад завдань та таймери.

Керування усім освітленням помешкання
Вдосконалюйте інтелектуальну систему освітлення Philips Hue завдяки різноманітним аксесуарам, зокрема пульту дистанційного керування Philips Hue Dimmer та датчикам руху Philips Hue Motion. Під’єднайте до 10 аксесуарів до одного блока керування та автоматизуйте освітлення в усьому помешканні.

Керування через додаток або голосом
Philips Hue працює з Siri, Google Assistant та іншими голосовими асистентами. Використовуйте прості команди, щоби керувати яскравістю освітлення, змінювати його кольори, незалежно від того, чи керуєте одним світильником, або всіма лампами в приміщенні. Для можливості ставити команди голосом знадобляться блок керування Philips Hue Bridge і сумісний партнерський пристрій.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів