Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Гафелпаф

LEGO Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Гафелпаф

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Гафелпаф:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Кількість деталей 313 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 60 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.43 кг
Об'єм 0.0030 м3
Діти можуть проявити справжніх себе завдяки прапору гуртожитку Гафелпаф від LEGO® Harry Potter™ (76412). Він має плитку з тисненням герба Гафелпаф і вішак для його розміщення на стіні. Прапор, що складається з кубиків, також відкривається, щоб показати чарівне втілення загальної кімнати гуртожитку Гафелпаф, повної рослин, гарбуз, скриню, що складається, і стіл, увінчаний різноманітними іграшковими смаколиками.
немає в наявності
Випукла задня панель, що висувається, створює магічні 3D ефекти, як-от мандрагора, щоз'являється і зникає за завісою, і Ніфлер, що краде монети за бочкою. У набір також входять мініфігурки Седрика Діґорі, Сьюзен Боунз й Анни Ебот з аксесуарами.

Легко транспортувати
Створений для зручного зберігання та транспортування, цей іграшковий набір є прекрасним подарунком дітям віком від 9 років і є одним із чотирьох колекційних прапорів гуртожитків Гоґвортсу.

LEGO® Builder
Діти можуть насолоджуватися інтуїтивною будівельною пригодою з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому дітиможуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів