Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Ґрифіндор

LEGO Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Ґрифіндор

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Ґрифіндор:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Колір Різнобарвний
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Кількість деталей 285 шт
Матеріал Пластик
Колір Різнобарвний
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 60 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.41 кг
Об'єм 0.0030 м3
Шанувальники Гаррі Поттера можуть продемонструвати свою гордість за гуртожиток Ґрифіндор з допомогою цього прапора, що складається з кубиків, від LEGO® (76409). Це чудовий подарунок на кожен день дітям віком від 9 років, який містить плитку з тисненням герба Ґрифіндору й вішак, щоб гордо повісити прапор на стіні. Він також відкривається, щоб показати чарівне втілення загальної кімнати Ґрифіндору з автентичними деталями, включно з каміном, кріслом і шаховою дошкою. Випукла задня панель, що висувається, створює магічні 3D ефекти, як-от зображення Сіріуса Блека, який з'являється у вогні, і трофей, що вручається 1-му або 4-му місцю.
немає в наявності
Культові персонажі
Цей портативний іграшковий набір є одним із чотирьох колекційних прапорів гуртожитків Гоґвортсу. До нього входять мініфігурки Гаррі Поттера, Анджеліни Джонсон і Невіла Лонґботтома, а також золотий снич і меч Ґрифіндору для сюжетної гри.

LEGO® Builder
Діти можуть насолоджуватися легкою та інтуїтивною будівельною пригодою з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів