Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Слизерин

LEGO Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Слизерин

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Harry Potter Прапор гуртожитку Слизерин:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Кількість деталей 349 шт
Матеріал Пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 60 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.45 кг
Об'єм 0.0030 м3
Шанувальники Гаррі Поттера демонструють гордість гуртожитку Слизерин завдяки цьому прапору, що складається з кубиків (76410). Це чудовий подарунок на кожен день дітям віком від 9 років, він має плитку з тисненням герба Слизерин і вішак для його розміщення на стіні. Він також відкривається, щоб показати чарівне втілення загальної кімнати гуртожитку Слизерин з диваном, що складається, лампами й сходами. Випукла задня панель, що висувається, створює магічні 3D ефекти, як-от страхітливі рухомі очі,світло, що вмикається і вимикається, таємне послання, що з'являється в шафі й інше.
немає в наявності
Колекційна іграшка
Цей портативний іграшковий набір є одним із чотирьох колекційних прапорів гуртожитків Гоґвортсу. До нього входять мініфігурки Драко Мелфоя, Пенсі Паркінсон (що з'явиться у березні 2023 року) і Блейза Забіні, а також медальйон Слизерина для сюжетної гри.

Завантажуйте додаток LEGO Builder
Дозвольте додатку LEGO Builder супроводжувати юних дослідників у інтуїтивній будівельній пригоді, даруючи можливість масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів